Προς το περιεχόμενο

Teenage Mutant Ninja Turtles 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού τις έβαλες 10/10. Οπότε πες και δύο λόγια και ας μην την έχεις δει. Θα έχει την ίδια βαρύτητα με την βαθμολογία σου.

Θα γράψω εγώ που δεν την έχω δει ακόμη:

Είχε κάποιες καλές ερμηνείες, και κάποιες όχι τόσο καλές.

Είχε κάποιες ωραίες στιγμές, και κάποιες όχι τόσο.

Η σκηνοθεσία ήταν average για τα γούστα μου.

:P

Επεξ/σία από mathsrule
  • Like 1
Δημοσ.

Την ειδα χτες. Ηταν πολυ καλη. Εδειρα πολυ ασχημα τις χελωνες και παραλιγο να σκοτωσω τον splinter! Επισης κατεστρεψα το κρησφυγετο τους!!

Δημοσ.

Την ειδα χτες. Ηταν πολυ καλη. Εδειρα πολυ ασχημα τις χελωνες και παραλιγο να σκοτωσω τον splinter! Επισης κατεστρεψα το κρησφυγετο τους!!

Μας πρήζεις που μας πρήζεις, μην πετάς και spoilers...

• Like 4
Δημοσ.

Κατι διαφορετικο που εγινε ηταν για πρωτη φορα εγω ημουν αυτος που μεταλαξα τις χελιωνες και τον Σπλιντερ. Ηταν πειραματαοζωα σε ενα εργαστηριο το οποιο ανηκει σε εμενα. Επισης οι foot ninja δεν ειχαν καθολου σπαθια η κονταρια αλλα μονο πολυβολα .  Δεν ειχα καποιον βοηθο μεταλλαγμενο οπως συνεβγη στιη σειρα του 87 και στην τωρινη. Αυτη τη φορα ο υπαρχηγος της συμμοριας ηταν η κορη μου η Karai.

Δημοσ.

Κατι διαφορετικο που εγινε ηταν για πρωτη φορα εγω ημουν αυτος που μεταλαξα τις χελιωνες και τον Σπλιντερ. Ηταν πειραματαοζωα σε ενα εργαστηριο το οποιο ανηκει σε εμενα. Επισης οι foot ninja δεν ειχαν καθολου σπαθια η κονταρια αλλα μονο πολυβολα .  Δεν ειχα καποιον βοηθο μεταλλαγμενο οπως συνεβγη στιη σειρα του 87 και στην τωρινη. Αυτη τη φορα ο υπαρχηγος της συμμοριας ηταν η κορη μου η Karai.

Θα σε χάλαγε βρε Master Ninja ,να κάνεις και χρήση του spoiler? τόσο δύσκολο είναι? Θα μου πεις εδώ και 20 χρόνια προσπαθείς να σκοτώσεις τις χελώνες  με κάτι πηρούνια στο χέρι..τι σου λέω κι εγώ τώρα?

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια. :mellow:

επίσης βάλε και κανένα spoiler, ένα κουμπί είναι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...