Προς το περιεχόμενο

Teenage Mutant Ninja Turtles 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο  0:52. Πως σας φαινομαι? Φοβερος ετσι? Ποσοι απο εσας θα πατε να με δειτε οταν βγει η ταινια?  Υπενθυμιζω οτι η ταινια αυτη ειναι reboot και δεν εχει καμια σχεση με την τωρινη σειρα στο nickelodeon που ηδη εχει φτασει στο 14 επεισοδιο του 2 κυκλου.

Γιατι μονο 2 σελιδες το topic? Στο youtube γινεται χαμος πανω απο 2 εκατομυρια views μεσα σε λιγοτερο απο μερα αφου ανεβηκε το video. Εδω στο insomnia γιατι το ειδαν τοσο λιγοι.! :devil: :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ειμαι φοβερος ! Μπορει οι χελωνες οι εχρθοι μου να ειναι μουφες οπως λετε και αυτο θελω και εγω αλλα εγω ειμαι τελειος!!

Δημοσ.

Ισως επειδη ηταν της γενιας μου αλλα του ΄87 ειναι οτι μου ερχεται στο μυαλο οταν ακουω χελωνονιτζακια..

• Like 6
Δημοσ.

Η τωρινη σειρα του 2012 ειναι πολυ καλυτερη και απο του 87 και απο του 2003.

Για την εικονα μιλαω, δεν εχω δει ολες τις σειρες για να συγκρινω..

Και φυσικα παιζει ρολο και το συναισθημα, αλλο να βλεπεις κατι στα 10 αλλο στα 20 και αλλο στα 30.

Δημοσ.

Ειμαι στο  0:52. Πως σας φαινομαι? Φοβερος ετσι? Ποσοι απο εσας θα πατε να με δειτε οταν βγει η ταινια?  Υπενθυμιζω οτι η ταινια αυτη ειναι reboot και δεν εχει καμια σχεση με την τωρινη σειρα στο nickelodeon που ηδη εχει φτασει στο 14 επεισοδιο του 2 κυκλου.

Γιατι μονο 2 σελιδες το topic? Στο youtube γινεται χαμος πανω απο 2 εκατομυρια views μεσα σε λιγοτερο απο μερα αφου ανεβηκε το video. Εδω στο insomnia γιατι το ειδαν τοσο λιγοι.! :devil: :devil:

α εσυ ησουν; ασπρισες.

Η τωρινη σειρα του 2012 ειναι πολυ καλυτερη και απο του 87 και απο του 2003.

πραγματι ειναι, αλλα imho η συγκριση ειναι ανουσια αφου η σειρα του 87 στοχευε κυριως σε μικροτερο ηλικιακα κοινο.

Δημοσ.

Η τωρινή είναι καλύτερη απο του 2003 (ήμουν 8 χρονών τότε), ειδικά στα τέρατα σε ένα επεισόδιο μου θύμισε κάτι απο alien. Αλλά δεν μου αρέσει που τους έχουν όλους παιδιά. Ειδικά αυτός ο Casey Jones.

Δείτε πόσο μάπας είναι ο τωρινός:

Δημοσ.

Ο Casey στη σειρα του 2012 ειναι 16 χρονων ενω στου 2003 ηταν 24 για αυτο ειναι ετσι. Επισης εγω στου 2003 ημουν εξωγηινος μεσα σε ρομποτ ενω σε αυτην ειμαι ανθρωπος γιαπωνεζος φαλακρος με καμμενο προσωπο! Δειτε πως ειμαι τωρα και πως ημουν στου 20032344909-shredder_2003_e11.jpgtmnt-best-villains-the-shredder.jpg

Δημοσ.

Ο Casey στη σειρα του 2012 ειναι 16 χρονων ενω στου 2003 ηταν 24 για αυτο ειναι ετσι. Επισης εγω στου 2003 ημουν εξωγηινος μεσα σε ρομποτ ενω σε αυτην ειμαι ανθρωπος γιαπωνεζος φαλακρος με καμμενο προσωπο! Δειτε πως ειμαι τωρα και πως ημουν στου 2003

Ο τωρινός είναι βιοχλαπάτσας πάντως. Η στολή του shredder είναι πιο γαμάτη στο 2003. Η τωρινή είναι καλύτερη μόνο στη φάτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...