ffilz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 έχω ένα σοβαρό πρόβλημα κα δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα πήρα ένα tablet TurboX για παιχνίδια. Εγκατέστησα το Angrybird και ξαφνικά ο browser έβαλε αρχική ιστοσελίδα την www.kszz.com την οποία δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα. Είτε επιλέγω άλλη στις ρυθμίσεις, είτε οτιδήποτε δεν διορθώνεται. Μέχρι format έκανα αλλά τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα? Δεν ξέρω, υπάρχουν υιοί στα tablet ? έχει antivirus? Το Tablet είναι TurboX wavy2 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και βέβαια υπάρχουν ιοι αλλά οι περισσότεροι εχουν «διαφορετική μορφή» σε σχέση με τους συνηθισμένους. Δεν ξέρω ποια ήταν η πηγή του παιχνιδιού που πέρασες, αλλά αυτό ή κάποιο άλλο πρόγραμμα σου έκανε τη ζημια. Έγραψες οτι έκανες format αλλά δεν εγινε τίποτα. Τι εννοείς format; Μήπως εννοείς επαναφορά εργοστασιών ρυθμίσεων με διαγραφή των πάντων ή εννοείς κάτι διαφορετικό; Υπάρχουν διάφορες λύσεις (π.χ. καθαρισμός με κάποια από τα antivirus που υπάρχουν) αλλά αν δεν εχει πολλά δεδομενα στο tablet σου προτείνω full format (δηλαδή εργοστασιακή επαναφορά με σβήσιμο όλων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffilz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 έκανα εργοστασιακή επαναφορά με σβήσιμο όλων τίποτα!!! δεν έχω ξαναδεί ποιο κουφό πράγμα η πηγή που κατέβασα το παιχνίδι δεν ήταν και ......η καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffilz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 κανένας ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δηλαδη.μονο ο μπραουσ προβλημα?? Μπορεισ να μπεισ εργαλεια? Ρυθμισεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffilz Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μπηκα. δεν λύνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα