Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνεις Moto G, σου μένουν και 40-50 € για εξτραδάκια (θήκη, πίσω κάλυμμα κτλ), δεν θα λαγγαρει τόσο εύκολα, δεν θα σου γκρινιάζει τόσο εύκολα.  :-D

Εκτός και αν δεν της αρέσει εξωτερικά οπότε παω πάσο.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το android δες και το Lumia 925. Έπαιζε στα 249€ πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω τώρα.

Δημοσ.

Άμα έχει σκοπό να πάρει κινητό αξίας 200-250, γιατί το Moto G;
Σίγουρα είναι κινητάρα και ειδικά για την τιμή του ασυναγώνιστο, αλλά μην κολλάμε.
Έχει γίνει καραμέλα μου φαίνεται, και όλοι αμέσως προτείνουν αυτό...

Και μη μου πείτε ότι το moto g είναι καλύτερο από το optimus g:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=4941
http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4291402%2C2992958

Storage: 8GB (5 στην πράξη) ~ 32GB (25 στην πράξη) (card slot δεν έχει κανένα, οπότε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο)
RAM: 1GB ~ 2GB
Camera: 5MP, video 720p ~ 13MP, video 1080p
CPU: Quad-core 1.2 GHz ~ Quad-core 1.5GHz
SAR: 0.79 W/kg ~ 0.43 W/kg

Imho, και μόνο για τους παραπάνω λόγους, εάν πάντα διέθετα τα έξτρα €€, εγώ θα προτιμούσα optimus g.
Ειδικά για τη διπλάσια RAM και την, κατά πολύ, μεγαλύτερη μνήμη.
Και ο λόγος ότι είναι πιο παλιό μοντέλο (κατά 1 χρόνο) δεν είναι και τόσο απόλυτος, άμα δεν είσαι tech freak και απλά θες ένα εργαλείο για καθημερινή χρήση.

p.s.:
@dimpa16 : Πρωτού αποφασίσεις πρέπει οπωσδήποτε να πας να δεις τα κινητά από κοντά, να τα κρατήσεις στα χέρια σου, να τα χρησιμοποιήσεις λίγο. Μην πάρεις γουρούνι στο σακί επειδή στο πρότειναν κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ...

p.s.2:
Και τα 2 κινητά είναι πολύ καλά. Το optimus g, θεωρώ, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Με το moto g πάλι, παίρνεις ένα άριστο κινητό και γλιτώνεις αρκετά λεφτά, που ειδικά στις μέρες μας με την κρίση, είναι πολύ σημαντικό.
Από εκεί και πέρα ζυγίζεις τις επιλογές σου και τι είναι πιο απαραίτητο για τα θέλω σου, και αποφασίζεις. Καλό είναι να αξιολογείς πρώτα με κριτήριο τι χρήση θα κάνεις με το κινητό και μετά να επιλέγεις συσκευή. Έτσι γλυτώνεις τυχόν παραπανίσια χρήματα που θα έδινες για κάτι που δεν χρειάζεσαι, και στρέφεσαι σε συγκεκριμένες επιλογές που θα σου κάνουν μια χαρά τη δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρεσαι μόνο για ανδροιδ;

Ναι

Παιδια συγνωμη που δεν εχω δωσει σημεια ζωης,αλλά μολις γυρισα απο την δουλεια.

Βασικα,το moto g,δεν της αρεσει (γουστα ειναι αυτα βρε παιδια και μια γυναικα την εχουμε...)

Η αληθεια ειναι οτι της εχει μπει στο ματι μετα απο τις προτασεις σας, optimus g,οπότε με βλεπω να μην της χαλαω το χατηρι.

Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον κατι που αξιζει...

Βεβαια,θα παμε να το δουμε και απο κοντα και να εχει αποψη αφου το δει,οπως ειπε και ο Mozzie

Θα με τρελανει το γυναικακι μου.

Τωρα ειδε (σε φωτογραφια) το ZTE Grand Memo.

http://www.skroutz.gr/s/3599031/ZTE-Grand-Memo.html

Ρωταει... ειναι καλοοοο???

Τι να πω τωρα???

Και οχι μόνο...

Ανέβηκε κατηγορια...

LG D821 Nexus 5

http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

Βοηθάτε Χριστιανοιιιιιι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε! Το ZTE Grand Memo με το lg optimus g δεν συγκρίνεται και θα προτιμούσα το lg optimus g καθώς έχει πιο γρήγορα γραφικά και επεξεργαστή. Τώρα με το nexus 5 είναι ένα κινητό πάρα πολύ καλό το έχει ο θείος μου και είναι πάρα πολύ γρήγορο και καλό σαν κατασκευή. 

Εάν δώσεις άλλα 50 ευρώ δηλ στα 300 ευρώ προτείνω κατά την γνώμη μου το nexus 5 + με αξεσουάρ που θα θέλει άλλα 20 με 30 ευρώ και με τα αξεσουάρ άμα θες σε βοηθάω αλλά αυτό μέσω πμ. 

Αυτά από εμένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε! Το ZTE Grand Memo με το lg optimus g δεν συγκρίνεται και θα προτιμούσα το lg optimus g καθώς έχει πιο γρήγορα γραφικά και επεξεργαστή. Τώρα με το nexus 5 είναι ένα κινητό πάρα πολύ καλό το έχει ο θείος μου και είναι πάρα πολύ γρήγορο και καλό σαν κατασκευή. 

Εάν δώσεις άλλα 50 ευρώ δηλ στα 300 ευρώ προτείνω κατά την γνώμη μου το nexus 5 + με αξεσουάρ που θα θέλει άλλα 20 με 30 ευρώ και με τα αξεσουάρ άμα θες σε βοηθάω αλλά αυτό μέσω πμ. 

Αυτά από εμένα.

Ευχαριστω φιλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...