KinigosPsixon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλσπέρα χρειάζομαμι ένα απλο κουτάκι για ενα σύστημα (στο οποίο θα μπει σαν τροφοδοτικό το hamburg της thermaltake) και ένα τροφοδοτικό για ένα άλλο συστήμα στο οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε το παρακάτω τροφοδοτικο (φίλου είναι ) Site: παλιο τροφοδοτικό οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα απο τα παρακάτω κουτιά που είνια μαζί με τροφοδοτικό μήπως μπορούμε να μάθουμε πιο απο τα παρακάτω φοράει το καλύτερο τροφοδοτικό ? Site: case 1 Site: case 2 Site: case 3 Site: case 4 πιο απο αυτά θα παίρνατε η αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε (τα 2 λένε οτι είναι Με θερμική ασφάλεια το τροφοδοτικό οπότε φαντάζομαι οτι θα είναι κάπως καλύτερο ???? )
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 κουτια με τροφοδοτικο μαζι απ'οτι εχω ψαξει ειναι οτι βαζουν τροφοδοτικα του κιλου......καλυτερα σκετο κουτι και βαζεις ενα ξεχωριστο και καλο
KinigosPsixon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 το μπατζετ είναι ας πούμε 20 ευρω. θα πάρω καλύτερο τροφοδοτικο απο αυτά που θα είνια στα κουτιά αυτά μεσα ? Ξαναλεω θα αντικαταστήσω αυτό (http://postimg.org/image/65g1odqdr) οπότε κάτι τέτοιο θέλω παλι .
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ότι ειπε ο φίλος απο πανω δεν αξίζει παρε ενα φθηνό κουτάκι και ενα τροφοδοτικό της προκοπής δεν ειναι ανάγκη να ειναι πολυ ακριβό. Edit : Δυστηχώς με 20 euro δεν παίρνεις τιποτα αξιόπιστο καλύτερα δηλαδή να βάλεις 10 euro ακομα και να πάρεις ενα corsair http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33086&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
KinigosPsixon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δεν θέλει ο φιλος μου καλο τροφοδοτικο θέλω απλα ένα τροφοδοτικο να αντικαταστήσω αυτο (http://postimg.org/image/65g1odqdr) το οποίο του πήγε 8 χρόνια .
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 οκ ας παρει κατι του κιλου αλλα αν γινει κατι (βλαβη σε καποιο εξαρτημα) μην του κανει εντυπωση.....
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν δε θέλει καλό τροφοδοτικό τότε τι το ψάχνετε και ρωτάτε σε φόρουμ; 1
Thanos1972 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αυτα τα T&P παντως ηταν καλα τροφοδοτικα τοτε.
KinigosPsixon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εγω ρώτησα αν μπορούμε να ξέρουμε τι τροφοδοτικό φοράνε τα παραπάνω κουτιά ωστε να δώ και να επιλέξω το καλύτερο . για αυτό ρωτάω .
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ολα τα ιδια σκ@τ@ τροφοδοτικα εχουν μεσα.....
kstgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει καλό τροφοδοτικό κάτω από 30 ευρώ.
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Όπως ειπαν και τα παιδιά σε αυτες τις περιπτώσεις κουτιού μαζι με τροφοδοτικό δεν παίρνεις κατι αξιόπιστο , ισως σου κανει την δουλειά σου για λιγο καιρό αλλα το πιθανότερο ειναι μετα απο λιγο να πρέπει να αγοράσεις παλι τροφοδοτικό οποτε αγόρασε το αν θέλεις αλλα με δικιά σου ευθύνη (του φίλου σου τεσπα ή οποιος ειναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα