Προς το περιεχόμενο

BSOD Windows 7 professional

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

μου ήρθε ένα pc το οποίο έκανε συνέχεια restart λίγο μετά την είσοδο σε windows 7 pro 64-bit..

επειδή ήταν ευκαιρία για format,βρήκα αφορμή και αποφάσισα να του ξαναπεράσω τα windows.

κατά την εγκατάσταση μου πέταγε "Windows cannot install required files error 0x80070570

The file may be corrupt or missing.. Make sure all files required for installation are available and restart installation." 

και σταμάταγε τη διαδικασία...σε επόμενη προσπάθεια, πάλι το ίδιο ή κάποια άλλα error codes για corrupt and unreadble files και να ελέγξω το chkdsk.. κάνω chksdk c: /r 

τελικά βάζω το σκληρό σε άλλο pc και κάνει κανονικά την εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.

τον ξαναβάζω πίσω στο πρώτο pc, μπαίνει κανονικά στα windows και μετά από λίγα λεπτά πετάει blue screen και αρχίζει τις επανεκκινήσεις.

βρήκα τα dump files και απ ότι καταλαβαίνω απ όσα εψαξα στο νετ,μάλλον φταίει η ram..(

MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a,IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL κτλ)

ξεκίνησα το memtest και άρχισε με τη μια τα errors...χιλιάδες και συνεχίζει.. οπότε φαντάζομαι πάει για αλλαγή ram. υπάρχει περίπτωση να φταίει και κάτι άλλο;

απ οτι ξέρω, είχε φτιαχτεί από το πλαίσιο και είχε αυτή τη μνήμη. έχουν εγγυηση εφ όρου ζωής οι μνήμες στο πλαίσιο; 

καμια πρόταση για μνήμη; το pc έχει

amd a8-3850 with radeon hd2900 

motherboard

μνήμη

edit.sorry μόλις είδα το pinned θέμα πάνω πάνω για τα bsod...αν κάποιος Mod θέλει να το σβήσει..το ξαναποστάρω στο θέμα εκεί αν είναι..

Δημοσ.

επειδή όντως είχε αγοραστεί από πλαίσιο πριν 2 χρόνια  περίπου στα 25ευρώ, ποια είναι η διαδικασία ακριβώς; πάει κάποιος τη μνήμη και τη δοκιμάζουν εκεί και γίνεται αλλαγή; ή πρέπει να πάει όλη τη σύνθεση; 

Δημοσ.

ναι τελικά πήγα εγώ στο πλαίσιο και τους έδωσα μόνο τη ram στο service να την ελέγξουν...περιμένω απάντηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...