Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για να δούμε τι λέει και τούτο, σε 1 ωρίτσα θα ποστάρω τις πρώτες εντυπώσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Θα στριμάρω το παιχνίδι τώρα : http://www.twitch.tv/CautionEL
kyriakosm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ετσι όπως το βλεπω δεν καταλαβαινω την ποιοτητα quality/γραφικα κατά τα αλλα τα ιδια και τα ιδια gameplay λεει ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, να πω εξαρχής ότι πρόκειται για low-budget τίτλο.Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά του παιχνιδιού και θα καταλήξω στα θετικά που είδα μέχρι στιγμής.Το movement του χαρακτήρα είναι πολύ lame, νιώθεις σαν να τσουλάς παρά σαν να περπατάς, το AI είναι για γέλια αν και το παιχνίδι έχει μια δυσκολία, δεν σε παίρνει να το παίξεις Rambo δηλαδή.Τα takedowns επίσης πολύ lame, με το πάσο του ξέρω 'γω, δεν σε πείθει καν ότι ο χαρακτήρας βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.Τα facial animations πολύ μέτρια, τα όπλα recoil τίποτα, ήχος τίποτα το ιδιαίτερο, και σαν σχεδίαση τα περίμενα καλύτερα και αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι DX11 τίτλος όμως δεν είδα ούτε Advanced DoF ούτε χρήση tessellation.Επίσης δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για το FoV, κάτι που για κάποιους είναι αρκετά ενοχλητικό.Όσον αφορά τα θετικά, είναι κυρίως λόγω της CryEngine που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, τα γραφικά δεν είναι WOW, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία(Indoors κυρίως) εντυπωσιάζει με τα textures του, τον φωτισμό του και τα lens flares/reflections και το POM στους χαρακτήρες.Εξωτερικά είναι πολύ πιο μέτριο(Foliage etc).Αυτό που με τράβηξε ως τώρα, είναι το gameplay με sniper, πατώντας shift έχεις slow motion και έχει και kill-cam οπότε σε πωρώνει. Γενικά μέχρι στιγμής παίρνει 6.5/10. 3
cpttony Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, να πω εξαρχής ότι πρόκειται για low-budget τίτλο.Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά του παιχνιδιού και θα καταλήξω στα θετικά που είδα μέχρι στιγμής.Το movement του χαρακτήρα είναι πολύ lame, νιώθεις σαν να τσουλάς παρά σαν να περπατάς, το AI είναι για γέλια αν και το παιχνίδι έχει μια δυσκολία, δεν σε παίρνει να το παίξεις Rambo δηλαδή.Τα takedowns επίσης πολύ lame, με το πάσο του ξέρω 'γω, δεν σε πείθει καν ότι ο χαρακτήρας βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.Τα facial animations πολύ μέτρια, τα όπλα recoil τίποτα, ήχος τίποτα το ιδιαίτερο, και σαν σχεδίαση τα περίμενα καλύτερα και αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι DX11 τίτλος όμως δεν είδα ούτε Advanced DoF ούτε χρήση tessellation.Επίσης δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για το FoV, κάτι που για κάποιους είναι αρκετά ενοχλητικό.Όσον αφορά τα θετικά, είναι κυρίως λόγω της CryEngine που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, τα γραφικά δεν είναι WOW, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία(Indoors κυρίως) εντυπωσιάζει με τα textures του, τον φωτισμό του και τα lens flares/reflections και το POM στους χαρακτήρες.Εξωτερικά είναι πολύ πιο μέτριο(Foliage etc).Αυτό που με τράβηξε ως τώρα, είναι το gameplay με sniper, πατώντας shift έχεις slow motion και έχει και kill-cam οπότε σε πωρώνει. Γενικά μέχρι στιγμής παίρνει 6.5/10. Μια μικρη ερωτηση, επειδη σκεφτομαι να το παρω στο pc, μπορεις να μου πεις ποσα ατομα εχει ονλινε?(για μουλτιπλαυερ)
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι το παιχνίδι, ωραιότατο και πολύ ευχάριστο μπορώ να πώ (ειδικά αν υπολογίζουμε απο το studio απο το οποίο έρχεται). Επιτέλους παιχνίδι στον 2ο ΠΠ μετά απο πολύ καιρό. Κατά την άποψή μου, η ονομασία Sniper: Ghost Warrior 3 (ή και 2 ακόμη) θα του ταίριαζε πιο πολύ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το τερμάτισα, μετριότατο όπως είπα και χτες.Δεν κατάφερε καν να με βάλει στο κλίμα του Β΄ΠΠ, κρίμα γιατί είχα υψηλότερες προσδοκίες από έναν WW2 τίτλο του 2014 και ειδικά την στιγμή που μιλάμε για CryEngine.Αρκετά bugs, σε σημείο να πρέπει να κάνω restart mission για να προχωρήσω το παιχνίδι, αμέτρητοι εχθροί και πυροβολισμοί χωρίς ουσία, πλοκή τίποτα..Γενικά παίρνεις ένα όπλο και απλά σκοτώνεις Γερμανούς, ε με συγχωρείς αλλά αυτός δεν είναι σωστός τίτλος WW2.
cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το τερμάτισα, μετριότατο όπως είπα και χτες.Δεν κατάφερε καν να με βάλει στο κλίμα του Β΄ΠΠ, κρίμα γιατί είχα υψηλότερες προσδοκίες από έναν WW2 τίτλο του 2014 και ειδικά την στιγμή που μιλάμε για CryEngine.Αρκετά bugs, σε σημείο να πρέπει να κάνω restart mission για να προχωρήσω το παιχνίδι, αμέτρητοι εχθροί και πυροβολισμοί χωρίς ουσία, πλοκή τίποτα..Γενικά παίρνεις ένα όπλο και απλά σκοτώνεις Γερμανούς, ε με συγχωρείς αλλά αυτός δεν είναι σωστός τίτλος WW2. Εχει ατομα στο online κομματι? Αν ναι, ποσα? Ειναι καλο το multiplayer?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το MP.
Vilain20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μόλις το άρχισα μόνο και μόνο που μου θυμίζει τις παλιές μου αγάπες τα πρώτα cod και medal of honor μου είναι αρκετό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 FPS Sniper Elite Not bad, not great, παίζεται αλλα δεν είναι για πολλά, ειδικά μετά το Wolfenstein.
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παιδια το παιχνιδι προερχεται απο ενα στουντιο το οποιο βρισκεται στην Πολωνια (κατα βαση), απο τα παιχνιδια που εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα φαινεται οτι η ομαδα εχει αρκετες ιδεες αλλα δεν τις αξιοποιει στο επακρο. Η σειρα Sniper Ghost Warrior εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (τουλαχιστον σε μενα, που μ'αρεσουν τα παιχνιδια με ελευθερους σκοπευτες) αν φυσικα εξαιρεσυομε καποια review. Καλη ιστορια, καλα γραφικα αλλα στο optimization το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει πρεοβλημα, ακομα τα fps ειναι χαλια! Για οσους δεν το ηξεραν, μπορει το παιχνιδι να κατεληξε ετσι, ιστορια λιγο ρηχη, προβλημα στα γραφικα, αλλα μην ξεχνατε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχε ανακοινωθει το 2011, μετα χαθηκε, ξανα-εμφανιστηκε-στα χερια αλλου lead designer (αν δεν κανω λαθος) και εκανε αθλο για να ξαναστηθει ολο το παιχνιδι και να κυκλοφορησει φετος! Οποτε μαλλον respect στον τοσο κοπο, στα χαμενα λεφτα αυτων των ανθρωπων! Οντως θυμιζει αρκετα τα πρωτα CoD, BF! Mου θυμιζει τα πρωτα μου βηματα στα πολεμικα παιχνιδια!!! Καλη προσπαθεια! και εν ετη 2014 να βγει ενα παγκοσμιου πολεμου, και να μπει σφηνα στα "futurιστικα" πολεμικα! Εμενα μ'αρεσε/αρεσει!
euxoulhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μετα απο καιρο ειπα να συνεχισω το παιχνιδι.. μπορω να πω στον τομεα τον επιδοσεων ειναι πολυ ελαφρυ. τα γραφικα πολυ ομορφα,φαινεται οτι ειναι το κατι το διαφορετικο.. αυτο που δεν μου αρεσε που δεν ξερω αν θαναι το ιδιο παρακατω ειναι οτι ειναι ψιλοαδειες η πιστες οχι απο πλευρας στοιχειων αλλα απο πλευρα εχθρων.. μπορει να κανω λαθος..ο χειρισμος ειδικα το movement ειναι οντως καπως αλλα συνιθιζεται. Δραση ακομα δεν εχω δει ελπιζω ομως στην συνεχεια ναχει. του βαζω 7.5/10 ειναι εντελως διαφορετικο απο το κλασσικο πλεον cod και εχει ομορφα γραφικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα