Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμπιστευομαι το πολυμετρο παραπανω απο psu tester.

ωραια.....

το pc bootαρε τελικα και μπηκα bios με ενα T&P 300αρι με 20 πινο.....και μαλιστα οι μνημες ηταν και στα 1600 mhz ασχετως που λεει οτι υποστηριζει 1333.φυσικα τις γυρισα 1333.

πιο μπροστα το toughpower δουλεψε εναν pentium 4 (και μαλιστα απο τα 3.0,τον πηγα και στα 3.5ghz :P ) μαζι με καρτα γραφικων.αλλα δεν μπορεσε να ξεκινησει το 1555 σοκετ.μαλλον τροφοδοτικο μου μυριζει.ασυμβατοτητα?ξερω εγω?με τα αλλα συστηματα το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα.

αδυνατο να πιστεψω οτι δουλευε με το T&P και οχι με το toughpower παντως.

Δημοσ.

τωρα μολις αποσυνδεσα το toughpower απο εναν athlon II X2 250 στο οποιο λειτουργησε μια χαρα......ηταν πριν και ο pentium 4 που λειτουργησε μια χαρα.ενω στα καινουργια parts....τιποτα 2 στροφες ο ανεμιστηρας και τελος.τι να πω.μεχρι και το ιδιο κομματι απο κουτα χρησιμοποιησα στις δοκιμες για να ακουμπανε επανω τα mobo.εαν βγαλει κανεις ακρη,ας μου πει και εμενα.

Δημοσ.

Και ομως η γη γυριζει :)

φήμες είναι

την μητρική μπορείς να την δοκιμάσεις με άλλον επεξεργαστή;

Δημοσ.

Αυτές οι αναποδιές πολύ εκνευριστικές είναι! Αν μπορούσες να δοκιμάσεις και αυτό που πρότεινε ο captain nemo ίσως να ξεκαθαρήσει περισσότερο για το αν πρόκειται περι ασυμβατότητας...

Δημοσ.

Δεν εχω μαγκες αλλον επεξεργαστη 1155 και ουτε προκειται να μπορεσω να βρω τουλαχιστον απο γνωστους και φιλους.(τους συγγενεις δεν τους βαζω μεσα,σε ολους amd εχω βαλει σαν καλο fanboy).

κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το vcore στο bios ηταν 1.52 για τον G2130.lol lol lol lol.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...