Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε λεω και εγω,δεν θα με τιμωρησει η intel.....

λοιπον.

η μητρικη ειναι της προσφορας,η Gigabyte GA-H61M-S2PV

ο επεξεργαστης αγοραστηκε σημερα και ειναι ο pentium G2130.

η ψυχτρα ειναι στοκ.

οι μνημες ειναι 2X4gb kingston hyperX grey 1600 cl9.

τροφοδοτικο thermaltake toughpower 750 modular.

τα μονα που ξερω οτι δουλευουν ειναι οι μνημες που δουλεψαν για καμια 2 εβδομαδες επανω στο δικο μου pc και το τροφοδοτικο που το εχω για τις δοκιμες και ξερω οτι δουλευει.

συνδεθηκε η οθονη μου επανω στην μητρικη και ενα ηχειακι.τιποτα αλλο.

στηθηκε εξω απο κουτι,επανω στο κουτι της μητρικης για να δω εαν Bootαρει.

βραχυκυκλωνω τα Pins,τιποτα,φερνει 2 στροφες ο ανεμιστηρας και μπαινει σε loopα δηλαδη σταματαει και ξανακανει το ιδιο.απο το ηχειο ακουγονται 2 τικ τικ,οχι μπιπς,ο θορυβος που λεω.σαν παράσιτα.1 τικ για καθε στροφη του ανεμιστηρα.

βγαζω μνημες για να δω εαν αλλαξει συμπεριφορα,τα ιδια.

βαζω μνημες,ξανα τα ιδια.ιδια συμπεριφορα.

βγαζω τροφοδοσια του επεξεργαστη,φερνει 4 στροφες με 4 τικ τικ και παλι κανενα μπιπ.

αντε μαγκες,τα φωτα σας.

(ξερω ποιος με καταραστηκε). :P

• Like 1
Δημοσ.

Θάνο καλησπέρα,

δοκίμασε κανένα BIOS reset ή αν έχει Pinakia για reset bios να τα βραχυκυκλώσεις.

δεν κάνει μπιπ ε? υποπτο...

Δημοσ.

Καλησπερα salida.εκανα και bios reset.τιποτα.

δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο.τα ιδια συμπτωματα ειχε στην αρχη.μετα κρατουσε λιγο πιο πολυ ο ανεμιστηρας ανοιχτος,και μετα εσβηνε το μηχανημα.2-3 φορες,μετα πηρε μια και bootαρε τελικα.

τωρα,πρεπει να κανω αυριο περισσοτερες δοκιμες για να δω εαν φταιει το τροφοδοτικο η κατι αλλο.

αντε,παλια στα καρμπυρατερ ριχναμε βενζινη απο πανω για τις δοκιμες και να παρουν μπροστα.εδω τωρα μαλλον θα ριξω βενζινη για να το καψω.

• Like 1
Δημοσ.

με την παλια μητρικη κανει τα ιδια?

Καινούριο setaki είναι , το στήνει απο την αρχή :)

• Like 1
Δημοσ.

σκληρο δισκο ή αντιγραφικο ειχες συνδεσει;

μερικες μητρικες πρεπει να "δουν" συνδεμενο σκληρο για να παρουν μπρος.

πφφφφφφ πραγματα του διαολου ειναι αυτα. εξορκισμο θελει. τι δουλεια εχεις εσυ με τα intel.  :o

(και 'γω ξερω ποιος σε καταραστηκε)

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν εχω συνδεσει ουτε σκληρο ουτε αντιγραφικο.πρωτη φορα θα το συναντησω αυτο εαν ισχυει κατι τετοιο.τεσπα,οπως και να εχει θα ενημερωσω για την εξελιξη του αυριο με περισσοτερες δοκιμες.

αχ και να ειναι καμια βλακεια,να δω τι θα κανω με την μητρικη που ηταν σε προσφορα και εαν δεν αλλαζουν,τι θα κανω με τον επεξεργαστη..... και οχι τιποτα αλλο,δεν παιζει να βρω καποιον με Intel να τα δοκιμασω κιολας.τεσπα,θα δουμε.

Δημοσ.

Δεν πάει να στην χαρίσανε κιόλας το rma και το doa δεν τα χάνεις και ειδικά τώρα που έχουνε στοκ το doa είναι παιχνιδάκι.Τι γίνεται ακόμα δεν έχετε αποκτήσει καταναλωτική συνείδηση;Άμα παιχτεί μα μου σου του θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι  :P  πρέπει να είναι το σκεπτικό σου και όχι είμαι ένα φτωχό μυρμηγκάκι  :lol:

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να βρω τι γινετε για να ξερω σε ποιο μαγαζι να επιστρεψω τι....

αν και κατι μαλλον παιζει με το τροφοδοτικο.....

Δημοσ.

Θάνο εμενα παντως για μητρική μου κανει οπως το περιγράφεις και αφου εχεις δοκιμάσει με αλλο τροφοδοτικό και ram

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα ειχα και εγω περισυ . ΜΒ (GA-Z77X-UD5H) , επεξεργαστης (i7-3770K) μνημες, ssd καινουργια στημενα εξω απο το κουτι.Μονο το τροφοδοτικο πηρα απο το παλιο μου μηχανημα. Κανονικοτατο boot , bios  και μολις πηγαινε να  ξεκινησει την εγκατασταση win 7 εκλεινε. Βγαζω μνημες αλλαξα θεσεις στις μνημες βγαζω εκτος τον ssd τιποτα. Επεξεργαστης και μνημες ειχαν τεσταριστει το προηγουμενο βραδυ σε pc φιλου.Οποτε το μονο που εμενε ηταν το ΜΒ αγορασμενο 2-3 ωρες νωριτερα απο msystems. Δρομο παιρνω δρομο αφηνω φθανω στο μαγαζι (ευτυχως 10 λεπτα με το αυτοκινητο ηταν). Εξηγω στον πωλητη τι συμβαινει και αυτος με την σειρα του ανασυρει απο την υπογα που τους εχουν χωμενους εναν τεχνικο.Του λεει τι συμβαινει και αυτος παιρνει στα χερια το ΜΒ και επιστρεφει στην υπογα του. Μετα απο 10 λεπτα με φωναζει και μου λεει οτι ολα ειναι καλα και οτι ο ενοχος ειναι το τροφοδοτικο μου. Μαλιστα μου το εδειξε να δουλευει με το δικο του τροφοδοτικο.Επιστρεφω σπιτι και φωναζω ενα φιλαρακι που για καλη μου τυχη ειχε και καινουργιο τροφοδοτικο αλλα και psu tester. Μολις βαλαμε το παλιο τροφοδοτικο στο tester αναψαν τα λαμπακια του (ελαχιστα χαμηλοτερη ταση σε καποιο σημειο). Το τροφοδοτικο ενω δουλευε και εξακολουθει να δουλευει με το παλιο μου μηχανημα με το καινουργιο δεν τα βρηκαν ποτε. Το καινουργιο δουλεψε αμεσως. Χαρηκα εγω χαρηκε και το φιλαρακι που μου πουλησε το τροφοδοτικο.

Οποτε thano  μετρα το τροφοδοτικο σου πρωτα και μετα παθε εγκεφαλικο ή εμφραγμα (τα γλυτωσα παρα τριχα εκεινη την ημερα) :)

Δημοσ.

να αυτα τα κουλα δεν μου αρεσουν :P

το τροφοδοτικο ειναι μετρημενο με πολυμετρο και βγαζει σωστες τασεις.θα μου πεις,οι τασεις ειναι η μιση αληθεια.σε λιγο θα ξαναδοκιμασω να δω μπας και καταφερω κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...