Προς το περιεχόμενο

speed program

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θελεις καποιο προγραμμα το οποιο θα "τρεχει ολα τα εξαρτηματα στο τερμα τους" με αποτελεσμα να ειναι πιο γρηγορα και αρα πιο γρηγορος  ο υπολογιστης σου ή θελεις αυτο που λεει ο micos000, ενα benchmarking/stressing εργαλειο?

Δημοσ.

Πρόγραμμα τετοιο οπως ειπε και ο gio δεν υπάρχει εκτος και αν θέλεις να πας στην λύση του να κανεις overclock επεξεργαστή , κάρτα γραφικών και μνήμες που θα δώσουν ενα boost στον υπολογιστή σου στα παιχνίδια αλλα δεν ξέρω αν αυτο ενοείς να τα τρέχει ολα στο τέρμα

Δημοσ.

παιδια συγνομη γιατι σας μπερδεψα θελω ενα προγραμμα ελενχου το οποιο θα μπορει να τρεχει τα εξαρτηματα του υπολογιστη και να τα ελενχη καπως

Δημοσ.

Τι ενοείς να τα τρέχει και να τα ελέγχει τι είδους έλεγχο δηλαδη ?

Για να ελέγχεις θερμοκρασίες το hwmonitor , για την υγεία των δίσκων το hdsentinel

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως πιαστήκαμε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. benchmark-overcloacking-monitoring.

Τώρα εμφάνισες και 4η, αυτή του ελέγχου σφαλμάτων.

Και όλα αυτά σε 8 post!!!

Κοίτα jimi. Αν θέλεις να δεις αν ο υπολογιστής είναι εντάξει δεν υπάρχει ένα μόνο πρόγραμμα που να τα κάνει όλα. Για κάθε υποσυστήματα θέλεις και διαφορετικό εργαλείο. Ένα για τις μνήμες, ένα για τον δίσκο, ένα για την κάρτα γραφικών και ένα για τον επεξεργαστή. Δυστυχώς, για την μητρική δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να την ελέγξει.

Το ultimate boot cd έχει διάφορα εργαλεία ελέγχου για τα υποσυστήματα. Καις το iso σε cd και μπουτάρεις από αυτό. Μετά, σε περιβάλλον dos τρέχεις τα προγράμματα που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν γράψεις σωστά και κατανοητά τι ακριβώς ζητάς και γιατί το ζητάς δεν πρόκειται να βγει άκρη.

Δημοσ.

από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο:

Speed Up My PC

Μακάρι αν και πρέπει να διαθέτεις μαντικές ικανότητες θα σε έχω στα υπόψιν 

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι αν και πρέπει να διαθέτεις μαντικές ικανότητες θα σε έχω στα υπόψιν 

ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης ψάχνει ο άνθρωπος, απλά δεν ξέρει πως να το πει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...