jimisasus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 θα ηθελα να μου προτινεται ενα προγραμα το οποιο να τρεχει ολα τα εξαρτηματα του pc μου στο τερμα τους
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Metro: Last Light Τα μόνα που δεν θα πουσάρει θα είναι η webcam και ο εκτυπωτής! Δες και αυτά (http://www.passmark.com/products/index.htm)
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Θελεις καποιο προγραμμα το οποιο θα "τρεχει ολα τα εξαρτηματα στο τερμα τους" με αποτελεσμα να ειναι πιο γρηγορα και αρα πιο γρηγορος ο υπολογιστης σου ή θελεις αυτο που λεει ο micos000, ενα benchmarking/stressing εργαλειο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ετσι ακριβως οπωσ το εγραψες Δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα. 1
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πρόγραμμα τετοιο οπως ειπε και ο gio δεν υπάρχει εκτος και αν θέλεις να πας στην λύση του να κανεις overclock επεξεργαστή , κάρτα γραφικών και μνήμες που θα δώσουν ενα boost στον υπολογιστή σου στα παιχνίδια αλλα δεν ξέρω αν αυτο ενοείς να τα τρέχει ολα στο τέρμα
jimisasus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 παιδια συγνομη γιατι σας μπερδεψα θελω ενα προγραμμα ελενχου το οποιο θα μπορει να τρεχει τα εξαρτηματα του υπολογιστη και να τα ελενχη καπως
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τι ενοείς να τα τρέχει και να τα ελέγχει τι είδους έλεγχο δηλαδη ? Για να ελέγχεις θερμοκρασίες το hwmonitor , για την υγεία των δίσκων το hdsentinel
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέχρι τώρα πάντως πιαστήκαμε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. benchmark-overcloacking-monitoring. Τώρα εμφάνισες και 4η, αυτή του ελέγχου σφαλμάτων. Και όλα αυτά σε 8 post!!! Κοίτα jimi. Αν θέλεις να δεις αν ο υπολογιστής είναι εντάξει δεν υπάρχει ένα μόνο πρόγραμμα που να τα κάνει όλα. Για κάθε υποσυστήματα θέλεις και διαφορετικό εργαλείο. Ένα για τις μνήμες, ένα για τον δίσκο, ένα για την κάρτα γραφικών και ένα για τον επεξεργαστή. Δυστυχώς, για την μητρική δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να την ελέγξει. Το ultimate boot cd έχει διάφορα εργαλεία ελέγχου για τα υποσυστήματα. Καις το iso σε cd και μπουτάρεις από αυτό. Μετά, σε περιβάλλον dos τρέχεις τα προγράμματα που θέλεις. 1
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Άμα δεν γράψεις σωστά και κατανοητά τι ακριβώς ζητάς και γιατί το ζητάς δεν πρόκειται να βγει άκρη.
pantote Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο: Speed Up My PC
Captain Nemo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο: Speed Up My PC Μακάρι αν και πρέπει να διαθέτεις μαντικές ικανότητες θα σε έχω στα υπόψιν 1
pantote Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μακάρι αν και πρέπει να διαθέτεις μαντικές ικανότητες θα σε έχω στα υπόψιν ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης ψάχνει ο άνθρωπος, απλά δεν ξέρει πως να το πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα