Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω το ποντικι το κραταει με τα 2 χερια γιατι απο το τρεμουλο του φευγει και πεφτει στο πατωμα και εσυ μου λες για teamviewer ??? :)

Δημοσ.

Καλά και πολύ πιο εύκολα βάζεις όποιο tile θες στο start... Αν ψάξεις στο search για το My PC και του κάνεις δεξί κλικ και pin to start καρφιτσόνεται. Επίσης στον πίνακα ελέγχου σε όποια επιλογή θες δεξί κλικ και pin to start... Ότι θες βάζεις στο Start και επειδή δεν είναι λίστα, αλλά όλα απλωμένα μπροστά στα μάτια σου εμένα προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ σε σχέση με προηγούμενα windows.

Στο θέμα μας τώρα... Τελικά απογοητεύτικα και έβαλα windows 8 από την αρχή... ένα σωρό windows updates και αναβάθμιση σε 8.1 και τώρα έχω να περάσω ξανά όλους τους drivers και τα προγράμματα...

Edit: Άκυρο, νόμιζα πως του έλεγες πως να βάλει tiles... Εσύ του είπες απλά πως να πάει στο desktop και να βάλει εικονίδιο My PC :P Πάντως στα 8 που ήταν προεγκατεστιμένα στο app Settings είχε Update and Recovert>Recovery>Andvanced Setup και στο μενού που έβγαινε μετά από 1-2 κλικς πήγαινες στο UEFI και έκανε restart στο BIOS. Στα windows που εγκατέστησα εγώ στο Advanced Setup δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για να πας στο BIOS. Μόνο με F2 στο άνοιγμα που δεν το πετυχαίνω και πάντα γιατί ανοίγει γρήγορα...

Δημοσ.

Στα windows που εγκατέστησα εγώ στο Advanced Setup δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για να πας στο BIOS. Μόνο με F2 στο άνοιγμα που δεν το πετυχαίνω και πάντα γιατί ανοίγει γρήγορα...

Ψάξε στην σελίδα του κατασκευαστή,λογικά θα έχουν κάποιο προγραμματάκι που το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Ψάξε στην σελίδα του κατασκευαστή,λογικά θα έχουν κάποιο προγραμματάκι που το κάνει αυτό.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που λες, πάντως τώρα που το ανέφερες το IRST και κάτι τέτοια drivers (πχ. Chipset driver: Intel INF Update) χρειάζεται να τα περάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...