xtekto Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κακη επιλογη το σ4μινι στα 190e???? τι λετε ρε παιδια.....οτι καλυτερο στα λεφτα του...!!
olymp100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το πήρα χθες 215 € (μεταφορικά + αντικαταβολή) από το birdphone και είναι γαλλικό. Είναι το πρώτο smartphone στο νοικοκυριό μας και είμαστε ενθουσιασμένοι! Από χθες με αυτό "παίζουμε" όλοι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας - θα επανέλθω μετά τις γιορτές με λεπτομέρειες για την χρήση του.
seventeen Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 κανω ενα bumb στο θεμα για να μην φτιαχνω αλλο προκειτε να παρω και γω το s4 mini να το παραγγειλω απο kaizershop να'μαι σιγουρος ή απο την πρωτη επιλογη που μου βγαζει το skroutz το smarties? η διαφορα δεν ειναι τεραστια απλα μπορει να σωσω τα μεταφορικα στα 3-4 ευρω που εχουν διαφορα
dimitris83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το s4 mini είναι μια πολύ καλή επιλογή για κινητό, το έχω μία εβδομάδα περίπου και είμαι υπερ ικανοποιημένος Είχα το iphone5 και ήθελα να το αλλάξω σε android, το πήρα και γώ απο birdphone και μάλλον είναι το Γαλλικό, Αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την κιτκατ έκδοση και είναι στην 4.2.2 ξέρει κανείς πότε και αν θα αναβαθμιστεί?
hulk13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ότι έχει σχετικά καλή σχέση τιμής και χαρακτηριστικών είναι αλήθεια αλλά όχι και το καλύτερο, για δες και το xperia SP με τα ίδια ακριβός λεφτά, αλλά έχει πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης
billsnake21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το πήρα χθες 215 € (μεταφορικά + αντικαταβολή) από το birdphone και είναι γαλλικό. Είναι το πρώτο smartphone στο νοικοκυριό μας και είμαστε ενθουσιασμένοι! Από χθες με αυτό "παίζουμε" όλοι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας - θα επανέλθω μετά τις γιορτές με λεπτομέρειες για την χρήση του. Πώς πήγε? και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα 2 είμαι κ δε ξέρω..με χαλάει κάπως η μπαταρία αλλιώς δαγκωτό το s4..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα