Προς το περιεχόμενο

galaxy s3 ή galaxy s4 mini;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώρα για smartphone και θέλω την συμβουλή σας.

αυτό 'http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9300-Galaxy-S-III-16GB-Marble-White.aspx']

ή αυτό 'http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9195-Galaxy-S4-Mini-White.aspx']

Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα για τα περίπου 200€ που μπορώ να διαθέσω και επειδή το μεγάλο
μέγεθος δεν μου αρέσει "πάω" προς το mini. Από επιδόσεις - στα χαρτιά - είναι σαφώς καλύτερο

το s3. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι η εμπειρία χρήσης από τους κατόχους των παραπάνω

μοντέλων. Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει αν αναμένονται πτώσεις των τιμών. Να περιμένω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγω σαν κατοχος του s4mini εχω να σ πω τα καλυτερα...πολυ γρηγορο,και 2 μηνες τωρα ευτυχως ουτε ενα κολλημα...για την ταχυτητα μεταξυ τους μη το λες καθολου,οσο και αν σ φανει περιεργο το s4mini ειναι πιο γρηγορο η στην χειροτερη στα ιδια...το εχει κολλητος μου το s3 και τα χουμε τεσταρει...

Τωρα για τις τιμες,οσο πανε μειωνονται,και ειδικα τωρα π βγαινουν τα νεα μοντελα,αλλα σκεψου και οτι ερχεται πασχα που τα δωρα πανε και ερχονται και συνηθως σε γιορτες οι τιμες μενουν ιδιες η ανεβαινουν... its up to you... καλη αγορα!!:)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από μπαταρία πώς πάει το mini?

Μιλάω για λογική χρήση σε καθημερινή βάση.

Δημοσ.

Καλη ερωτηση...ισως ειναι το μονο που θα θελα καλυτερο,αν και χρησιμοποιω full wifi kai 4g ολη μερα....εγω μ αυτη τη χρηση θελω φορτιση καθε βραδυ,με ποιο λογικη χρηση ισως εισαι στη 1,5 μερα....ολα τα smartphone ομως εκει παιζουν πιστευω (εξαιρω το note3 και lg g2 που εχουν καλυτερη αυτονομια)

Δημοσ.

Μην δεσμεύεσαι με galaxy γιατί έσκασε μύτη και το s5 και δεν ξέρουμε τι θα γίνει (ξέρουμε δλδ θα πέσουν αλλά λέμε τώρα), νομίζω καλύτερα να περιμένεις να διαμορφωθούν οι τιμές μετά το πάσχα.

Άρα κατά εμέ ή περίμενε ή κοίτα και κάτι άλλο. Αν επιμένεις ένα από τα δύο και αυτή τη στιγμή...s4 mini αφού λες ότι σε βολεύει κιόλας καλύτερα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από μπαταρία πώς πάει το mini?

Μιλάω για λογική χρήση σε καθημερινή βάση.

Για το S4 mini έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα με την κατανάλωση μπαταρίας στις τελευταίες rom.

Ίσως βγει κάποια αναβάθμιση που να το διορθώσει. Και όταν λέω προβλήματα, εννοώ να το αφήνεις το βράδυ σε flight mode με όλα off και το πρωί να έχει -15% η μπαταρία, πράγμα μη αποδεκτό.

Σίγουρα θα διορθωθεί όμως, άλλωστε λογικά θα πάρει και 4.4.2.

Δημοσ.

Ολα ωραια κ καλα με το σ4 αλλα νετα την ενημέρωση λογισμικού η μπαταρία πέφτει ποκυ εύκολα..κατα τ αλλα είμαι ικανοποιημενος

Δημοσ.

Φίλε και τα δύο είναι πολύ καλά με υπέρ και κατά, εγώ είχα και τα δύο. Αν δεν θέλεις μεγάλο πάρε το mini με κλειστά μάτια, αξίζει!!!!!

Δημοσ.

Ολα ωραια κ καλα με το σ4 αλλα νετα την ενημέρωση λογισμικού η μπαταρία πέφτει ποκυ εύκολα..κατα τ αλλα είμαι ικανοποιημενος

Πόσο πιο εύκολα; Με τι είδους χρήση;

(ο μόνος λόγος που δεν έχω παραγγείλει ακόμα το s4 mini είναι αυτά που διαβάζω για την αυτονομία του)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...