mariannab Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος..... Μου έκλεψαν τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο μέσα στον οποίο είχα πάρα πολλά αρχεία......τα οποία καταλαβαίνεται είναι πολύ σημαντικά για εμένα..... υπάρχει πιθανότητα να έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή μου ως προσωρινά αρχειά ή με κάποιον άλλο τρόπο, όταν εγώ συνέδεα τον εξωτερικό δίσκο στο pc, έτσι ώστε να μπορώ να τα ανακτήσω με κάποιο πρόγραμμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
FasTaker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 πλακα κανεις? Ξεχασε τα αρχεια σου αυτο που λες δεν παιζει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δυστυχως οχι. Σημαντικα αρχεια δεν τα χουμε ποτε μονο σε εναν δισκο. Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα. Περαστικα
mariannab Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ειπα μηπως............thanks anyway!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Tην επομενη φορα -που ευχομαι να μην υπαρξει- καλο ειναι να γινει post στο καταλληλο section (Μοναδες Αποθηκευσης) ή ακομα καλυτερα στο sticky που υπαρχει εκει, Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery Cheers 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις