stelakos.gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 προπερσινη θα γινει το νοεμβριο του 2014 καθως το νοεμβριο του 2012 εγινε released το κινητο (announced τον αυγουστο)
gr234567 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 επιτέλους, το περιμένουμε πως και πως αφού stable cyanogen kit kat δεν υπάρχει..
chisao Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 <p>εγω ακομα δεν το εχω στο g2...</p> Εμένα μου ήρθε...αν και δεν έχω καταλάβει και καμιά τρελή διαφορά...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εμένα μου ήρθε...αν και δεν έχω καταλάβει και καμιά τρελή διαφορά... Λογικό. Αφού είναι "ντυμένο" με το skin της LG.
runner69 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ε, με τα σημερινά δεδομένα, έχουν παρουσιαστεί εντωμεταξύ Snapdragon 600, 800 και 801 και περιμένουμε 805, mid-range είναι... Για σένα μπορεί να είναι σούπερ-ντούπερ ναυαρχίδα.. Ξέρω γώ, πάμε για μισά 2014, και αυτό βγήκε στα μισά 2012... δύο χρόνια κινητό να το πω τώρα high-end... ΟΚ, ότι θέλεις εσύ mid to high-end Βγηκε τον Νοεμβριο του 2012...δηλαδη δεν εχουμε κλεισει ουτε 1,5 χρονο καλα καλα. Που τα βρηκες τα 2; Σπρωξε σπρωξε στο τελος θα το βγαλουμε 5ετια . Ουτε mid-range ειναι καθως παταει πολλα κατω αλλα ουτε και high με τους νεους επεξεργαστες. Κατι ενδιαμεσο. Ευχαριστο παντως το νεο αν και λιγο πολυ αναμενομενο. 2
NissanFan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εμένα μου ήρθε...αν και δεν έχω καταλάβει και καμιά τρελή διαφορά... εμενα φιλε μου ειναι Ολλανδικο και δεν εχω παρει ακομα...ακουσα πως μονο το knock on εχει διαφορα!
voltmod Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βγηκε τον Νοεμβριο του 2012...δηλαδη δεν εχουμε κλεισει ουτε 1,5 χρονο καλα καλα. Που τα βρηκες τα 2; Σπρωξε σπρωξε στο τελος θα το βγαλουμε 5ετια . Ουτε mid-range ειναι καθως παταει πολλα κατω αλλα ουτε και high με τους νεους επεξεργαστες. Κατι ενδιαμεσο. Στην Ελλάδα ήρθε πέρσι τέτοια εποχή... επομένως είναι ενός χρόνου κινητό - ναυαρχίδα για κάποιους, εντάξει μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ήθελα να το θίξω το εργαλείο
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σημασία έχει πότε ανακοινώθηκε και ανακοινώθηκε Αύγουστο του '12. Οπότε κλείνει 2 χρόνια σε λίγο καιρό. Σωστά αναφέρθηκε ότι είναι midrange πλέον. Το θέμα είναι ότι έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για άλλες συσκευές της LG σχεδόν όμοιες, οπότε είναι απαράδεκτη η καθυστέρηση.
kostas123pao Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και φτάνουμε στην τελευταία ερώτηση για ένα εκατομμύριο ευρώ: είναι mid-range το LG G?
runner69 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σημασία έχει πότε ανακοινώθηκε και ανακοινώθηκε Αύγουστο του '12. Οπότε κλείνει 2 χρόνια σε λίγο καιρό. Σωστά αναφέρθηκε ότι είναι midrange πλέον. Το θέμα είναι ότι έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για άλλες συσκευές της LG σχεδόν όμοιες, οπότε είναι απαράδεκτη η καθυστέρηση. Σημασια εχει ποτε κυκλοφορει. Οχι ποτε ανακοινωνεται. Θα εβγαζα εγω περσι ανακοινωση οτι φετος θα βγαλουμε το ταδε μοντελο με snapdragon 805 και επειδη το ανακοινωσα περσι, θα λεγαμε οτι ειναι του 2013 μοντελο; Μην λεμε ο,τι θελουμε.
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Φυσικά και έχει σημασία πότε ανακοινώνεται η συσκευή γιατί το hardware που θα έχει, όποτε κι αν κυκλοφορήσει, είναι hardware που είναι άμεσα διαθέσιμο. Είδες ποτέ κάποια ανακοίνωση μοντέλου να αναφέρεται σε μελλοντικό hardware; Όχι φυσικά. Και όσο πιο πολύ καθυστερεί η κυκλοφορία από την ανακοίνωση, τόσο πιο "παλιά" είναι όταν κυκλοφορήσει.
runner69 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και επειδη εχουν κυκλοφορησει τα επιμερους parts τι σημαινει; Αν κολλησες στον 805 τοτε να πουμε για τον 800-801. Θα εβγαζα περσι ανακοινωση οτι φετος το s5 ή one 2 , z2 θα εχει αυτο τον επεξεργαστη αλλα θα κυκλοφορησει το 2014 και επειδη το ανακοινωσα περσι, θα ηταν του 2013 μοντελο; Το οτι κυκλοφορει αργοτερα σημαινει οτι δεν ειναι ετοιμο ακομα να διατεθει στον κοσμο και για αυτο μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι. Το οτι εγω εχω ενα πλανο να κυκλοφορησω ενα μοντελο και ειμαι σε beta σταδιο αλλα παρολα αυτα το ανακοινωνω, αυτο δεν σημαινει οτι ξεκιναει απο τη στιγμη της ανακοινωσης αλλα απο τοτε που θα βγει στην κυκλοφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα