Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα θα μπορουσα να σου γραψω πολλα αρνητικα και για τις δυο πλατφορμες...αυτη ειναι η διαφορα μας οπως σου πα...εγω εχω αποψη και για τα δυο (και για ιοσ βασικα), εσυ πετας μονο λασπη στο ενα και εξυμνεις το αλλο...

αφου ειδικα σε βολευει οτι η φωνη χαμηλωνει παντου, δεν εχει νοημα καν η συζητηση μαζι σου

• Like 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το προβλημα οπως το βλεπω (περαν του openess του Android που εχει χιλιοσυζητηθει) ειναι πως η Google εκανε approve εφαρμογη τετοιου ειδους. Που ειναι το quality control που θα περιμενε καποιος απο μια εκ των τοπ εταιρειων πληροφορικης στον κοσμο;

• Like 6
Δημοσ.

καλα θα μπορουσα να σου γραψω πολλα αρνητικα και για τις δυο πλατφορμες...αυτη ειναι η διαφορα μας οπως σου πα...εγω εχω αποψη και για τα δυο (και για ιοσ βασικα), εσυ πετας μονο λασπη στο ενα και εξυμνεις το αλλο...

αφου ειδικα σε βολευει οτι η φωνη χαμηλωνει παντου, δεν εχει νοημα καν η συζητηση μαζι σου

Αφού πιάσαμε τις πλατφόρμες, BB10 έχεις δοκιμάσει;

Δημοσ.

να προωθήσω; όχι.

απλα κοροϊδεύω τα γελοία πράγματα που σε ένα λειτουργικό που θεοποιούν, ενώ ειναι σάπιο.

"κορόϊδεψε"-κρίνε τα αρνητικά όσο θες - μαζί σου,αλλά δε σταματάς εκεί.Ξανά κ ξανά κ ξανά προτείνεις τα windows ως την υπέρτατη λύση.

Οπότε ναι, προωθείς το συγκεκριμένο λειτουργικό.απλά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το προβλημα οπως το βλεπω (περαν του openess του Android που εχει χιλιοσυζητηθει) ειναι πως η Google εκανε approve εφαρμογη τετοιου ειδους. Που ειναι το quality control που θα περιμενε καποιος απο μια εκ των τοπ εταιρειων πληροφορικης στον κοσμο;

Αμην! Και νόμιζα πως μόνο εγώ το βλέπω έτσι...

Αφού πιάσαμε τις πλατφόρμες, BB10 έχεις δοκιμάσει;

Αυτή την πρόταση την έχεις στο clipboard και την κάνεις paste σε κάθε topic? :P

"κορόϊδεψε"-κρίνε τα αρνητικά όσο θες - μαζί σου,αλλά δε σταματάς εκεί.Ξανά κ ξανά κ ξανά προτείνεις τα windows ως την υπέρτατη λύση.

Οπότε ναι, προωθείς το συγκεκριμένο λειτουργικό.απλά.

Κανείς δεν είναι αντιπρόσωπος εταιριών εδώ μέσα. Απλά ο καθένας περιγράφει πράγματα σύμφωνα με τις προσωπικές του εμπειρίες. Δεν χρειάζεται όλα τα θέματα να γυρνάνε σε "VS"...

:)

Δημοσ.

Αυτή την πρόταση την έχεις στο clipboard και την κάνεις paste σε κάθε topic? :P

Έλα ρε τρέλα. Όχι ακόμα.

Επίσης δεν το λέω σε κάθε topic :P Απλώς μαζεύω feedback από διάφορα άτομα όταν μπορώ.

Δημοσ.

επισης χαμηλωσε το βιντεακι στο utube χωρις να χαμηλωνει και ο ηχος κλησης :P

γίνεται πολύ εύκολα, το youtube έχει ξεχωριστό volume :)

για την πρώτη σου απορία , δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε χρησιμοποιώ skype.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλα ρε τρέλα. Όχι ακόμα.

Επίσης δεν το λέω σε κάθε topic :P Απλώς μαζεύω feedback από διάφορα άτομα όταν μπορώ.

Βρίσκεις άλλα άτομα με BB10? Που?  :ph34r:  Υπάρχουν?

Δημοσ.

@billdanos

Hey ,ποιος μίλησε για αντιπρόσωπο;

Προώθηση γίνεται και σε μία ιδέα..

είναι μια ελληνική λέξη που χρησιμοποείται και σε άλλες περιπτώσεις.

Δε χρείαζεται ντε και καλά να είναι αντιπρόσωπος κάποιος και να θέλει να πουλήσει,

για να επιτρέπεται να γράψουμε ότι προωθει κάτι. 

Για το δεν χρειάζεται όλα τα θέματα να γυρνάνε σε "VS" που λες ,συμφωνώ.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι εδώ μέσα πάνω από δεκαετία και γράφω σπάνια αλλά ειλικρινά δεν αντέχω να βλέπω τα posts σου φίλε μου. Πρέπει να ηρεμήσεις σοβαρά.

Το Android καλώς ή κακώς έχει τα χαρακτηριστικά που του έχει κληροδοτήσει το Linux. Πολλή ελευθερία αλλά άμα δώσεις το su root σε αυτή τη ρημάδα την κονσόλα, εκτοξεύεις την ευελιξία σου και ταυτόχρονα την πιθανότητα να μην ξανα-bootareis ποτέ. Ας καταλήξουμε στο να αποδεχτούμε ΑΠΛΑ αυτό.

Είμαι με ένα Galaxy S2, με stock ROM 4.1.2 απλά rooted με custom recovery και έχω κάνει μερικά απλά και ουσιαστικά tweaks τα οποία κάνουν την εμπειρία απίστευτη. Ναι, ο scheduler του λειτουργικού και η LRU με σκοτώνουν όταν χρειάζεται να ανοίγω ΑΠΕΙΡΕΣ διαφορετικές εφαρμογούλες και τιγκάρει η μνήμη στην πορεία αλλά σε γενικά σενάρια χρήσης σκοτώνουν και το lag κτλ που λες δεν ευσταθούν.

Αν θες να νιώσεις lag, χρησιμοποίησε ένα iPhone 4 με iOS 7.1 και θα καταλάβεις. Φιλικά και ήρεμα απλά επειδή δεν αντέχω άλλο αυτό το flooding σε όποιο θέμα ανοίγει.

• Like 2
Δημοσ.

καλα τα λες...κανε μου μια χαρη και στειλε μου ενα αρχειο με skype αμα θες...

επισης χαμηλωσε το βιντεακι στο utube χωρις να χαμηλωνει και ο ηχος κλησης :P

ενταξει πεθανα στο γελιο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι εδώ μέσα πάνω από δεκαετία και γράφω σπάνια αλλά ειλικρινά δεν αντέχω να βλέπω τα posts σου φίλε μου. Πρέπει να ηρεμήσεις σοβαρά.

Το Android καλώς ή κακώς έχει τα χαρακτηριστικά που του έχει κληροδοτήσει το Linux. Πολλή ελευθερία αλλά άμα δώσεις το su root σε αυτή τη ρημάδα την κονσόλα, εκτοξεύεις την ευελιξία σου και ταυτόχρονα την πιθανότητα να μην ξανα-bootareis ποτέ. Ας καταλήξουμε στο να αποδεχτούμε ΑΠΛΑ αυτό.

Είμαι με ένα Galaxy S2, με stock ROM 4.1.2 απλά rooted με custom recovery και έχω κάνει μερικά απλά και ουσιαστικά tweaks τα οποία κάνουν την εμπειρία απίστευτη. Ναι, ο scheduler του λειτουργικού και η LRU με σκοτώνουν όταν χρειάζεται να ανοίγω ΑΠΕΙΡΕΣ διαφορετικές εφαρμογούλες και τιγκάρει η μνήμη στην πορεία αλλά σε γενικά σενάρια χρήσης σκοτώνουν και το lag κτλ που λες δεν ευσταθούν.

Αν θες να νιώσεις lag, χρησιμοποίησε ένα iPhone 4 με iOS 7.1 και θα καταλάβεις. Φιλικά και ήρεμα απλά επειδή δεν αντέχω άλλο αυτό το flooding σε όποιο θέμα ανοίγει.

Περίμενε όμως! Δεν είναι ακριβώς "κληρονομιά" απο το linux όλα αυτά! Εδώ μιλάμε για μια τεράστια εταιρία όπως η Google και το android  το οποίο είναι το προϊόν της! Οι εφαρμογές που τα έκαναν όλα αυτά χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης, δεν απαιτούσαν root πρόσβαση αλλά απλά μια εγκατάσταση σε ένα stock λειτουργικό! Άρα οι πολιτικές ασφαλείας και ελέγχου της google στις εφαρμογές που "ανεβαίνουν" στο play store (το οποίο είναι επίσης δικό της προϊόν) δεν είναι και τόσο "σφιχτές" όσο θα επρεπε. Κάτι τέτοιο για παράδειγμα δεν θα γινόταν εύκολα στο App store της Apple!

Το iphone 4 τα πάει εντυπωσιακά καλύτερα με την 7.1 σε σχέση με την 7. Και επιπλέον συγκρίνεις μια παλιά συσκευή 3 γεννιές πίσω, με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού, πράγμα όχι και τόσο αντικειμενικό! :)

• Like 2
Δημοσ.

Επιπλέον τα μεγαλύτερα προβλήματα αργοπορίας του Android δεν οφείλονται στην όποια Linux/Unix κληρονομιά του, αλλά στo Java framework που αυτό χρησιμοποιεί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...