Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε ποτέ εγκαταστήσει τις, φαινομενικά ακίνδυνες, εφαρμογές Songs ή Prized στη συσκευή Android σας; Αν είστε ανάμεσα στους εκατομμύρια χρήστες που εγκατέστησαν τη πρώτη, και στους δεκάδες χιλιάδες που εγκατέστησαν τη δεύτερη, τότε είναι πιθανό να αντιληφθήκατε ότι η “συμπεριφορά” της συσκευής Android σας, δεν ήταν η ίδια.Θερμαινόταν περισσότερο. Είχε θέματα καθυστερήσεων και “lag” ενώ η μπαταρία τελείωνε πιο γρήγορα. Η χρήση δεδομένων επίσης ήταν μεγαλύτερη από ποτέ, αλλά στην επιφάνεια, όλα έμοιαζαν φυσιολογικά. Έμοιαζαν, γιατί στη πραγματικότητα, οι δημιουργοί τον παραπάνω εφαρμογών είχαν μετατρέψει την Android συσκευή σας, σε ένα «δουλικό» μηχάνημα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, όταν οι χρήστες των παραπάνω εφαρμογών, έβαζαν τις συσκευές τους για φόρτιση, οι παραπάνω εφαρμογές «ξυπνούσαν» και ξεκινούσαν την διαδικασία “εξόρυξης” κρυπτονομισμάτων όπως Bitcoins, Litecoins και Dogecoins.

Όπως θα γνωρίζετε, η διαδικασία απαιτεί τεράστια επεξεργαστική ισχύ από ένα υπολογιστή. Παρόλα αυτά, ο συνδυασμός χιλιάδων τέτοιων συσκευών, μπορεί να αποφέρει κάποια αποτελέσματα -αν και σε πολύ αργούς ρυθμούς- και αυτή ήταν η σκέψη των δημιουργών τους. Την δράση των συγκεκριμένων εφαρμογών αποκάλυψε η εταιρεία ασφάλειας Trend Micro.

Ο Veo Zhang της Trend Micro δήλωσε σχετικά «Οι χρήστες θα παρατηρήσουν σχετικά άμεσα την περίεργη συμπεριφορά των «μηχανών εξόρυξης» - η φόρτιση είναι αργή, τα τηλέφωνα θερμαίνονται υπερβολικά, οπότε η ύπαρξη τους δεν περνάει απαρατήρητη».

Link.png Site: PhoneArena

Link.png Site: ArsTechnica

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τρέλα που έχει πιάσει τον κόσμο θυμίζει τον πυρετό χρυσού της Καλιφόρνιας  

Τρέλα έχει πιάσει αυτούς που θέλουν να προωθήσουν το Bitcoin κτλ, δημιουργώντας ειδήσεις που δεν υπάρχουν

• Like 1
Δημοσ.

Όπως θα γνωρίζετε, η διαδικασία απαιτεί τεράστια επεξεργαστική ισχύ από ένα υπολογιστή. Παρόλα αυτά, ο συνδυασμός χιλιάδων τέτοιων συσκευών, μπορεί να αποφέρει κάποια αποτελέσματα -αν και σε πολύ αργούς ρυθμούς- και αυτή ήταν η σκέψη των δημιουργών τους. Την δράση των συγκεκριμένων εφαρμογών αποκάλυψε η εταιρεία ασφάλειας Trend Micro.

Η διαδικασια απαιτει τεραστια επεξεργαστικη ισχυ απο χιλιαδες υπολογιστες.... Smartphones και bitcoins στην ιδια προταση προκαλουν τουλαχιστον γελιο.

• Like 5
Δημοσ.

Η διαδικασια απαιτει τεραστια επεξεργαστικη ισχυ απο χιλιαδες υπολογιστες.... Smartphones και bitcoins στην ιδια προταση προκαλουν τουλαχιστον γελιο.

Αναφέρω Litecoins και Dogecoins επίσης...  Επίσης υπολογιστής, είναι και ένας SuperComputer ή κάποιο dedicated machine με ειδικά ASICS... πάμε παρακάτω...

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ανακαλύψανε 2 πραγματα:

1. Δεν έχεις χρησιμοποιήσει WP γιατι θα ήξερες οτι πλέον δεν τους λείπει καμια εφαρμογή, εχουν πιο ποιοτικό store, κάτι που δεν ισχύει για το λογισμικό που έχεις επιλέξει.

καλα τα λες...κανε μου μια χαρη και στειλε μου ενα αρχειο με skype αμα θες...

επισης χαμηλωσε το βιντεακι στο utube χωρις να χαμηλωνει και ο ηχος κλησης :P

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δεν θα το έλεγα... Αν είχα store με 200 χιλιάρικα εφαρμογές θα έμπαινα και θα κατέβαζα αυτή που είδα σε ένα άλλο android, απ αυτά που πετυχαίνεις παντού γύρω σου.

Μακράν καλύτερο από το να μην έχεις καθόλου store, σε κινητά που χρυσοπλήρωσες. Αν και φαντάζομαι ότι το store των winmo θα ήταν εξαρχής απολύτως σάπιο.

Πάντως στα ποσοστά δεν διαφέρουν και πολύ τα 2 os της MS. Ευτυχώς που υπάρχει η Nokia και εγγυάται (ως ένα βαθμό) την επιβίωση αυτού του OS, με πολύ φιλότιμη προσπάθεια - αυτοθυσία (αν και το "αυτό" είναι λίγο άτοπο στην προκειμένη).

Επεξ/σία από billdanos
quoted text deleted
Δημοσ.

Ακόμα είναι αρχικό στάδιο και πολλές αλλαγές θα επέλθουν στις επόμενες αναβαθμίσεις(βλ.windows phone 8.1). Εσύ μείνε στα android που είσαι τίγκα στο lag,στο store που ήταν καν ασφαλές δεν είναι,τα κινητά είναι μες στο bloatware και οι αναβαθμίσεις είναι λέξεις άγνωστες μετά από έναν χρόνο.

ps Είμαι πρώην χρήστης android και από επιλογή μου άλλαξα γιατί δεν άντεχα άλλο..

• Like 2
Δημοσ.

windows8 , αν θες για οποιοδήποτε λόγο (don't know-don't care) να προωθήσεις windows microsoft κλπ

να σου πω οτι you're doing it wrong.->Το κάνεις λάθος ελληνιστί

πρέπει να έχεις ένα τακτ βρε παιδί μου για να σε πάρει κάποιος σοβαρά και να μη σε βάλει κάποια στιγμή στη

λίστα αγνόησης.

αντιθέτως αν δε το έχεις , αστο καλύτερα σε αυτούς που ξέρουν ,γιατί τα αποτελέσματα είναι αντίθετα από

τα επιθυμητά.

Και εξηγούμαι : βλέπει ο X-Y αυτά που λες και τον τρόπο που τα λες και απλά δε θέλει να έχει καμία σχέση με

αυτά που "αντιπροσωπεύει" ένα τέτοιο άτομο με μια τέτοια λογική.

Αν απλά τρολάρεις τότε you're doing it wrong και πάλι γιατί και το trolling καλό θα ήταν να γίνεται περίτεχνα ώστε να έχει

κάποιο ενδιαφέρον (σε αυτούς που δε τους ενοχλεί) .

• Like 3
Δημοσ.

700 εκατομμύρια πωλήσεις η apple βάλε και τα άλλα smartphones και πολλαπλασίασε αυτο τον αριθμό με 0.001 ΜΗ/s και μετά θα δούμε ποιος θα γελάει τελευταίος :P

Δημοσ.

Μπα, δεν θα το έλεγα... Αν είχα store με 200 χιλιάρικα εφαρμογές θα έμπαινα και θα κατέβαζα αυτή που είδα σε ένα άλλο android, απ αυτά που πετυχαίνεις παντού γύρω σου.

Μακράν καλύτερο από το να μην έχεις καθόλου store, σε κινητά που χρυσοπλήρωσες. Αν και φαντάζομαι ότι το store των winmo θα ήταν εξαρχής απολύτως σάπιο.

Πάντως στα ποσοστά δεν διαφέρουν και πολύ τα 2 os της MS. Ευτυχώς που υπάρχει η Nokia και εγγυάται (ως ένα βαθμό) την επιβίωση αυτού του OS, με πολύ φιλότιμη προσπάθεια - αυτοθυσία (αν και το "αυτό" είναι λίγο άτοπο στην προκειμένη).

Επιβίωση; χαχαχαχαχχχααχ Tα wp ανεβαίνουν απότομα στο μερίδιο των smartphone και η google φοβάται να βγάλει εφαρμογές για τα wp (βλ youtube) μην και της φάνε την πελατεία :P 

• Like 3
Δημοσ.

1. Ανετα το κάνω με IM

2. Αυτο όπως το πάρει κανεις, εμένα με βολεύει πιχι, και τον μπρο μου, τον κολλητό μου όχι. Θα αλλαξει με τα 8.1

μην το πάμε ομως σε πράγματα έκτος στορ γιατι δεν σε παίρνει.

μια αναβάθμιση σαν αυτη των 8.1 δεν θα πάρεις ποτε.

built in fb, twitter κλπ; μπα

PureView? Offline GPS με voice commands χωρίς €? Xbox games? Κλπ κλπ κλπ

ψάξε κανα ρομ λοιπόν και μην βγαίνεις εκτός θέματος.

(που θα βγεις δηλαδη, γιατι.. butt kicks απο τα WP)

Έχεις κουράσει και το κακό ειναι οτι δεν περιορίζεσαι σε τοπικς που προσφέρονται για versus αλλά παίρνεις στο λαιμό σου και άτομα που προσπαθούν να αγοράσουν κινητά.

Εγω είπα οτι βλεπω τόσο καιρό. Ένα store μέσα στην απάτη.

οπότε περισσότερο βοηθάω.

ειναι σαν να λέω, αν δεν θέλετε μ***ες να τρέχουν στο κινητό σας πάρτε IOS, η WP.

Τωρα αν σας πονάει που έχετε android, σας καταλαβαίνω, και γω το ένιωθα οταν είχα. Till I woke up.

windows8 , αν θες για οποιοδήποτε λόγο (don't know-don't care) να προωθήσεις windows microsoft κλπ

να σου πω οτι you're doing it wrong.->Το κάνεις λάθος ελληνιστί

πρέπει να έχεις ένα τακτ βρε παιδί μου για να σε πάρει κάποιος σοβαρά και να μη σε βάλει κάποια στιγμή στη

λίστα αγνόησης.

αντιθέτως αν δε το έχεις , αστο καλύτερα σε αυτούς που ξέρουν ,γιατί τα αποτελέσματα είναι αντίθετα από

τα επιθυμητά.

Και εξηγούμαι : βλέπει ο X-Y αυτά που λες και τον τρόπο που τα λες και απλά δε θέλει να έχει καμία σχέση με

αυτά που "αντιπροσωπεύει" ένα τέτοιο άτομο με μια τέτοια λογική.

Αν απλά τρολάρεις τότε you're doing it wrong και πάλι γιατί και το trolling καλό θα ήταν να γίνεται περίτεχνα ώστε να έχει

κάποιο ενδιαφέρον (σε αυτούς που δε τους ενοχλεί) .

να προωθήσω; όχι.

απλα κοροϊδεύω τα γελοία πράγματα που σε ένα λειτουργικό που θεοποιούν, ενώ ειναι σάπιο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

).

αυτα που πετυχενω κάθε μέρα είναι τόσο φθηνιαρικα που μονο fb και YouTube εχουν γιατι με άλλες,2 εφαρμογές κολλάνε.

επίσης, ΕΣΥ σαν bitter (ορος απομίμησης στο graffiti) θα έκανες οτι εβλεπες, ΕΓΩ αντιθετα θα έψαχνα κάτι ακομα πιο καλό.

παράδειγμα το instagram, οταν τι έμαθα, βρηκα το 6tag που ειναι καλύτερο και εσείς στα android δεν το έχετε, ούτε θα το,έχετε.

χαχαχαχ

χαχαχα

αυτη ειναι η διαφορα μας φιλε...εγω εχω 925 lumia οποτε εχω και πουρβιου και xbox games και περιμενω την 8.1...

και σου απαντησα, στέλνω αρχεια μέσω σκαιπ με,το IM.

οποτε ακυρο αυτο που είπες.

use your brain please.

Επεξ/σία από billdanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...