1001.234 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα , λέω να ανοίξω ένα θέμα για να συζητήσουμε ποια είναι η σωστή τιμή ενός μεταχειρισμένου iphone 5s, ώστε να μην μας πιάνουν κορόιδα στις αγγελίες. Επίσης ισχύει ότι άμα ένα άτομο πάρει ένα iphone σφραγισμένο πρέπει να το πουλήσει χαμηλότερα , όταν ακόμα δεν το έχει "ξεσφραγίσει" ?
basilis5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δεν μπορεις να επιβαλεις σε κανεναν ποσο θα πουλησει, ουτε ποσο θα αγορασει. μονη ενδειξη ειναι η τιμη ενος καινουργιου, με εργαλειο ενα site τυπου σκρουτζ. η αγορα ειναι ελευθερη, και η τιμη συναλλαγης θα καθισει εκει που πρεπει με βαση την καμπυλη ζητησης και προσφορας.. 6
Hawk7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να γινει μια τετοια συζητηση με αυτη την λογικη για ενα συγκεκριμενο προιον. http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ Μπαινεις εδω,και σου λενε αμεσα τα παιδια. Με αυτη την λογικη θα πρεπει να ανοιχτουνε χιλιαδες τοπικς για καθε μοντελο,καθε εταιρειας. Ολα εχουν σχεση με την κατασταση,αλλα και το κυριοτερο απ'ολα το υπολοιπο της εγγυησης. Η αγορα ειναι ελευθερη και ο καθενας πουλαει ΟΣΟ θελει. Αν δεν σου αρεσει κατι,απλα κανεις μια αλλη επιλογη,πας παρακατω.
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα , λέω να ανοίξω ένα θέμα για να συζητήσουμε ποια είναι η σωστή τιμή ενός μεταχειρισμένου iphone 5s, ώστε να μην μας πιάνουν κορόιδα στις αγγελίες. Επίσης ισχύει ότι άμα ένα άτομο πάρει ένα iphone σφραγισμένο πρέπει να το πουλήσει χαμηλότερα , όταν ακόμα δεν το έχει "ξεσφραγίσει" ? No offence αλλά λίγο άκυρο μου φαίνεται αυτό το θέμα.. p.s έχεις iphone σφραγισμένο και ψαρώνεις για τιμή? 1
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 προφανώς και για να μπορείς να το πουλήσεις πρεπει να πας λιγο πιο κάτω απο το σκρουτζ... Δεν εχει νόημα το θέμα πάντως... Κοινώς, σήμερα που μιλάμε έχει 535, αν το δώσεις 500 θα φύγει... Αν το πας 530 πολύ αμφιβάλλω! Τέλος, fyi για να μην δουλευόμαστε, καλύτερα να ειναι "παραεισαγωγή" και να εχεις σοβαρη εγγυηση infoquest παρα απο ελληνικό καταστημα vf/wind/ote/κλπ και να τρέχεις με την βαρβατο αν σου τύχει τίποτα... 1
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 lol http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/257413-iphone-5s-black-16gb/ βλεπεις φιλε ; ο καθενας, πχ εσυ.. ή εγω.. μπορει να ζηταει οτι θελει, το θεμα ειναι να βρεις και καποιον που δεν γνωριζει οτι εχει 530 καινουργιο, για να το αγορασει. ποτε δεν ξερεις.. 1
mdr21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 αυτο που εννοει ο Βασιλης ειναι οτι αν το βαλεις στο ινσομνια δεν προκειται να πιασεις καλη τιμη, αν το βαλεις αλλου αγγελια... θα πιασεις ;-)
neten Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Τελικά ποια η ουσιαστική διαφορά της αγοράς του iphone από skroutzομαγαζο vs ελληνικού "επίσημου" καταστήματος; Είναι η εγγύηση, κάτι άλλο, τίποτα;;thnx
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτό που αλλάζει είναι ποιος σε καλύπτει αν συμβεί κάτι. Αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το πας εκεί που το αγόρασες και αναλαμβάνει ο γερμανός ή το άρβατο. Αν είναι παραεισαγωγή όπως αυτά στο skroutz, καλύπτονται από την infoquest (για το ποιο service είναι καλύτερο, ρώτα αυτούς που το χρειάστηκαν )
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το Σερβίς της info quest είναι μακράς καλύτερο συνεπώς για εμένα ένα αγοράσμενό από σκρουτζομαγαζο είναι μακράς καλύτερη επιλογή. Με αυτα που έχω διαβάσει δε θα αγοραζα με τίποτα από βοντα-ΟΤΕ κλπ.
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το Σερβίς της info quest είναι μακράς καλύτερο συνεπώς για εμένα ένα αγοράσμενό από σκρουτζομαγαζο είναι μακράς καλύτερη επιλογή. Με αυτα που έχω διαβάσει δε θα αγοραζα με τίποτα από βοντα-ΟΤΕ κλπ. αν και λιγο offtopic στις εγγυησεις των macbook η infoquest είναι επίσης καλύτερη από τους αλλους επίσημους εδώ στην ελλάδα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα