Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω διαρροη στο ψυγειο και σκεφτομαι να δοκιμασω να την κλεισω με ''φωκια'' (η αλλιως ''το σκ@το της μαιμους'',ναι ετσι λεγεται..)

Εχει κανεις εμπειρια?Θα γινει δουλεια η εχει τιποτα αλλους κινδυνους οπως να φραξει κατι αλλο που δεν θα επρεπε? Για οποιον δεν ξερει το υλικο αυτο ειναι παχυρευστο,το ριχνεις στο ψυγειο και υποτιθεται οτι παει κατω στην ρωγμη και την κλεινει.

Αλλοι μου λενε οτι τους εκλεισε την διαρροη,αλλοι μου λενε οτι δεν θα το δοκιμαζαν μηπως φραξει τιποτα αλλο στην διαδρομη μεχρι την ρωγμη.Οποτε ρωταω μονο οποιον εχει προσωπικη εμπειρια.

Υπο κανονικες συνθηκες θα αλλαζα κατευθειαν ψυγειο αλλα οι καιροι ειναι χαλεποι και θελω να παρω το καινουργιο iphone. (Πλακα κανω..Απλα οι καιροι ειναι χαλεποι..!)

Δημοσ.

αυτό το σκατό πως το λες δε θα κανει ενα δεκαευρω;

δε πας να βρεις ενα μεταχειρο ψυγείο καλύτερα;

τι αυτοκίνητο ειναι; σε ένα παλιο μου ειχα ρίξει ενα ζουμι που το "εφτιαξε" αλλα με την αλλαγη της εποχής ξαναράγισε το σημείο και πηγα για αλλαγη με μεταχειρο (κόστος 50€ περίπου απο όσο θυμάμαι)...

Δημοσ.

<p>αυτό το σκατό πως το λες δε θα κανει ενα δεκαευρω;</p>

<p>δε πας να βρεις ενα μεταχειρο ψυγείο καλύτερα;</p>

<p> </p>

<p>τι αυτοκίνητο ειναι; σε ένα παλιο μου ειχα ρίξει ενα ζουμι που το "εφτιαξε" αλλα με την αλλαγη της εποχής ξαναράγισε το σημείο και πηγα για αλλαγη με μεταχειρο (κόστος 50€ περίπου απο όσο θυμάμαι)...</p>

κατι τετοιο θα εβαλες μαλλον,και γω αυτο σκεφτομαι,μηπως ξανανοιξει η μηπως φραξει τιποτα αλλο..

Δημοσ.

ψαξε καλύτερα καμια μάντρα να βρεις ένα ψυγειο και δώσε κάτι να στο βάλουν...

Εισαι σίγουρος οτι εχει τρυπήσει όμως το ψυγείο και οχι κάποιο δοχείο διαστολής/κολάρο;

τι αυτοκίνητο;

Δημοσ.

<p>ψαξε καλύτερα καμια μάντρα να βρεις ένα ψυγειο και δώσε κάτι να στο βάλουν...</p>

<p> </p>

<p>Εισαι σίγουρος οτι εχει τρυπήσει όμως το ψυγείο και οχι κάποιο δοχείο διαστολής/κολάρο;</p>

<p>τι αυτοκίνητο;</p>

απο το συνεργειο ετσι μου ειπαν..αν ειναι να αλλαξω ψυγειο θα βαλω καινουργιο για σιγουρια,απλα ελεγα μηπως το γλυτωσω

Δημοσ.

Εγω δεν θα εβαζα αυτο το πραγμα μεσα στο ψυγειο μου γιατι οπως και εσυ ειπες που ξερεις οτι θα παει μονο στην ρωγμη και η τρομπα δεν θα το γυρισει παντου?...Δεν ειναι τηλεκατευθυνομενο οποτε σιγουρα θα παει και εκει που δεν θες.

καλυτερα οπως ειπατε και πιο πανω στην χειροτερη βρες ενα μεταχειρισμενο αλλα εγω θα προτεινα αφου δεν εχεις τοσα χρηματα για καλη μαρκα καινουριο η γνησιο εστω ενα καινουριο ημιτασιον.

Δημοσ.

δεν έχεις να χάσεις κάτι αν δεν δουλέψει. στη χειρότερη θα ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες (σε περίπτωση που μπλοκάρει κάποια ροή εντός του ψυγείου και μειωθεί η επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας). σε αυτή τη περίπτωση το αλλάζεις μετά. αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να προκαλέσει καταστροφή . επίσης δεν υπάρχει διατομή στο ψυγείο που έχει τόσο μικρή διάμετρο ώστε να μπλοκαριστεί από αυτό το υγρό.- κάποιος τα χει σκεφτεί πριν από εμας αυτά.

Δημοσ.

δεν έχεις να χάσεις κάτι αν δεν δουλέψει. στη χειρότερη θα ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες (σε περίπτωση που μπλοκάρει κάποια ροή εντός του ψυγείου και μειωθεί η επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας). σε αυτή τη περίπτωση το αλλάζεις μετά. αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να προκαλέσει καταστροφή . επίσης δεν υπάρχει διατομή στο ψυγείο που έχει τόσο μικρή διάμετρο ώστε να μπλοκαριστεί από αυτό το υγρό.- κάποιος τα χει σκεφτεί πριν από εμας αυτά.

Σοβαρα μιλας?...Καταρχην το οτι το ριχνεις στο ψυγειο δεν σημαινει οτι παραμενει στο ψυγειο.Το ψυγειο επισης δεν εχει διατομες οπως οι σωληνες που βλεπεις στην ακρη αλλα μικρους μικρους σωληνες που ΑΝΕΤΑ φραζουν.

Περα απο αυτο που μακαρι αν εμενε μονο στο ψυγειο να το αλλαζαμε και να ηταν ολα κομπλε το "σκατο" αυτο θα παει στην τρομπα νερου,σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ του κινητηρα με οτι συνεπαγεται αυτο και φυσικα θα περασει και απο την θερμοστατη που η καλη δουλεια που κανει στις τρυπες μπορει να κανει και εκει δουλεια...τεσπα.ο καθενας στο αμαξι του βαζει οτι θελει αφου επιτρεπεται.Απλα ζητησε μια συμβουλη και του ειπαμε

• Like 2
Δημοσ.

Κόλλες και μαιμούδες στα ψυγεία μόνο απ έξω.

Από μέσα δεν ξέρεις ποτέ που θα κάτσει.

Αν είναι απλά ρωγμή μπορεί να κολλιέται σε ψυγειά με ελάχιστο κόστος.

/sc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...