CtrlFreak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, ψάχνω κάποιο καλό wifi adapter και έπεσα πάνω στο alfa και διαβάζω καλές κριτικές. Ποια είναι η γνώμη σας? Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω με κεραία πάνελ 7dbi. Και το θέλω για να πιάνω γειτονικά δίκτυα. Το βρήκα στο ebay αλλά δεν θέλω να πέσω σε απομίμηση. http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036H-1W-1000mW-USB-Wireless-WiFi-G-Adapter-7dBi-Panel-Antenna-Kit-/171241046555?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27dec3021b
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Την εχω την συγκεκριμένη και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλή και εχει μεγάλη εμβέλεια αν βάλεις και μεγαλύτερη κεραία ακομα καλύτερα , αξίζει με 1000 απο εμενα +1
CtrlFreak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μεγαλύτερη εννοείς την 9dbi?? Απλά πιστεύω πως με το πανελ θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. Διάβασα πως με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις λειτουργεί στα 100mw. Ο λόγος που την επιλέγουν πολλοί είναι ότι έχει την δυνατότητα να ανεβεί κι άλλο ή στα 100mw κάνει κάτι καλύτερα? Το link στο ebay τι λέει? Νομίζω πως είναι αυθεντική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα