Zapee995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλημερα! Αποφασισα να γραψω εδω την μεχρι τωρα εμπειρια μου απο την εταιρια Dimastech στην Ιταλια. Στις 10 του μηνα αποφασισα να αλλαξω test table και να παω στο easy V3..Στις 12 του μηνα το παρηγγειλα με κοστος 129ευρω το table και 75ευρω UPS μεταφορικα οπου στις 11 μου ηρθε mail οτι η παραγγελια μου ειναι αποδεκτη και αργοτερα στις 13 πηρα ακομα ενα mail που ελεγε απλα "Processing".. Περιμενα μεχρι Τριτη και 18 και αποφασισα να τους στειλω ενα mail μιας και οι 3 μερες delivery ειχαν φτασει. Απαντηση καμια...Την ιδια μερα, τους καλεσα στο Skype, τους εστειλα παλι mail αλλα και παλι τιποτα... Στις 21 και μερα παρασκευη και αφου ειχαν περασει 9 ημερες ειπα να το κυνηγησω λιγο..Πηρα στο σταθερο τους (απαντησαν αλλα με εγραψαν επειδη η κοπελα ηταν μονη της ?!?!?!?!?), πηρα στο Skype εστειλα μηνυμα στο skype, εστειλα mail αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ!! Οποτε στις 24 εστειλα ενα λιγο απειλητικο mail λεγοντας τους οτι ειμαι καθ οδον για report στο paypal..Μετα απο μια ωρα μου απαντησαν οτι εδωσαν το δεμα στη UPS και οτι θα σταλει (επιτελους). Κοιταω ΚΑΙ σημερα στη UPS και βλεπω το εξης μηνυμα:A UPS shipping label has been created. Once the shipment arrives at our facility, the tracking status--including the scheduled delivery date--will be updated. Προσοχη!!! LABEL. Δηλαδη ουτε καν το δεμα στη μεταφορικη! Μηνυμα επιτοπου οτι το παρατραβηξαν και οτι θελω refund...Και το ειχα αποφασισει αφου πλεον εκανα σερβις σε πελατες χυμα πανω στο τραπεζι..Η απαντηση που πηρα ηταν η εξης: Hello, Ups will come pickup this package today, sorry for the delay, the handling of the order had not been going well as we had a bad batch of vga expansion card holder, we will refund the full shipping costs + 20€ to excuse the late, total of 95€ of refund that will go on your paypal account in next 3 days, hope you can understand that we're not industrial company but artisan, and sometime there can be problems. Δεν θεωρω τυχαιο το οτι καθε φορα που τους ειπα για refund το status ανανεωνοταν..Αλλα μεχρι και τωρα τα εχω παρει ασχημα... Απο τη μια ξηγηθηκαν καλα, free shiping + 20€ refund..Αλλα τι να το κανω που αυτες τις μερες εχω χασει 250ευρω απο δουλεια και εχω δανισει στους ιταλους ακομα 230?? Ειμαι λοιπον φουλ απογοητευμενος και ζηταω ακομα refund, οχι οτι με χαλαει η προσφορα που μου κανουν αλλα απλα δε μπορω να τους εμπιστευτω πλεον...Κριμα αλλα νομιζα οτι η συγκεκριμενη εταιρια πεταει φωτιες στην εξυπηρετηση... Ισως να γινομαι υπερβολικος ισως και οχι...Σιγουρα ομως νομιζω οτι καπου με πνιγει το δικιο.. (Ειδικα οταν παραγγελνω απο EKWB και την επομενη μερα τα εχω στη πορτα μου ολα με 30ευρω μεταφορικα απο Slovenia κιολας)..
salida Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ωραία τα test table της Dimastech ,είχα σκεφτεί να πάρω και εγώ στο παρελθόν αλλά ο συνδυασμός κόστους και μεταφορικών με απέτρεψαν. Οπότε κατέληξα σε DIY λύση . Παρεμπίπτοντος που κάνεις service να έρθω και εγώ να βγάλω κανένα μεροκάματο, γιατί τελευταίο service που έκανα ήταν τον Γενάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα