Hal9000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 To HTC One M8, τη νέα ναυαρχίδα της HTC είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά προχωρώντας σε μια γρήγορη επαφή μαζί του.Όπως περιμέναμε, ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής τοποθετούν το HTC One M8 στα κορυφαία smartphones της αγοράς, κάτι που μας έχει συνηθίσει άλλωστε η HTC. Το βουρτισμένο μέταλλο το οποίο καλύπτει το 90% της πίσω επιφάνειας του One M8 έναντι 70% του περσινού μοντέλου, δίνει μια εντυπωσιακή πολυτελή αίσθηση ενώ σχετικά άνετο είναι το κράτημα στο χέρι, με τις καμπύλες γωνίες της συσκευής να βοηθούν σημαντικά. Site: Παρουσίαση HTC One M8
λευτερης κ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 καλο φενεται ωραιο και το κολπακι με την θηκη,το σασι φενεται παρομοιο με το one καλης ποιοτητας βεβαια,αλλα και το ηχειο ακουγεται πολυ καλο χρειαζοταν αυτο ελπιζω να το εφαρμοσουν και αλλοι κατασκευαστες
NIKOS90 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Tο κινητο φαινεται κορυφαιο και ποιοτικα ακομα καλυτερο απο το περσινο μοντελο m7. Σιγουρα αν ειχα και εδινα τα χρηματα για καποιο απο τις φετινες ναυαρχιδες σιγουρα θα ηταν αυτο το κινητο ειναι κοσμημα! Samsung eat my dust! 2
Innersense Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σίγουρο πιο ενδιαφέρον από το S5 se όλα του. Μπράβο στην HTC 2
jimex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν η ultrapixel κάμερα του μπορεί να ανταγωνιστεί S5 και Ζ1 (το οποίο δίνει και ιδιαίτερο βάρος σ' αυτή) είναι ίσως η καλύτερη επιλογή μέχρι στιγμής... 1
Hawk7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ποιοτικο smart,και σε design,αλλα περισσοτερο η HTC εβαλε αυτο που φωναζω για τα samsung. ΜΕΤΑΛΛΟ!!!Γμτ μου... Ανεβαζει το επιπεδο της ποιοτητας κατακορυφα,κι επιτελους εβαλε MICROSD! Ενα μεγαλο μπραβο στην εταιρεια,που εδειξε να ακουει τους φιλους της.
stevenosfp1999 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 <p>Ποιοτικο smart,και σε design,αλλα περισσοτερο η HTC εβαλε αυτο που φωναζω για τα samsung.</p> <p>ΜΕΤΑΛΛΟ!!!Γμτ μου...</p> <p>Ανεβαζει το επιπεδο της ποιοτητας κατακορυφα,κι επιτελους εβαλε MICROSD!</p> <p>Ενα μεγαλο μπραβο στην εταιρεια,που εδειξε να ακουει τους πελάτες της.</p> Fixed 1
suspiria Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 btw το ricardo μας αποχαιρετα!κλεινει τον Μαιο edit: υπαρχει ηδη το θεμα 1
djsaxsax Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 λοιπον εχω το m7.....το πηρα για το μεταλλο και για την "ποιοτητα κατασκευης".....μεσα σε ενα μηνα οι γωνιες που ηταν εκτεθειμενες απο την θηκη που ειχα βαλει ξεβαψανε και φανηκε το αλουμινιο....αλαξα θηκη αλλα ηταν αργα....μεσα σε ενα χρονο το κινητο εχει ξεφλουδισει ολο γυρω γυρω με χρηση παρακαλω εξαιρετικα προσεκτικη....πειτε μου τωρα ποση απο την αξια του εχει χασει αν θελησω να το πουλησω??ποιος θα αγορασει ενα ξεβαμενο κινητο και ας ειναι αψογο στα υπολοιπα??οποτε ας μη μιλαμε για "ποιοτητα κατασκευης",επειδη εχει αλουμινιο....και το s3 ειχα ειχε ξεβαψει το πλαισιο αλλα με ενα μικρο ποσο την αλαξα και το μοσχοπουλησα. 4
Hal9000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Νέα ενημέρωση. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει αρχές Μαίου
sakinor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 το αλλο καλο της υποθεσης ειναι οτι συντομα θα παιξει το htc one m7 γυρω στα 340-350 και ειναι αρκεται καλο deal. ετσι και αλλιως,οποιος εχει και περσινη κινηταρα(note 2,s3)μια χαρα θα ειναι.
giannis12a Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 λοιπον εχω το m7.....το πηρα για το μεταλλο και για την "ποιοτητα κατασκευης".....μεσα σε ενα μηνα οι γωνιες που ηταν εκτεθειμενες απο την θηκη που ειχα βαλει ξεβαψανε και φανηκε το αλουμινιο....αλαξα θηκη αλλα ηταν αργα....μεσα σε ενα χρονο το κινητο εχει ξεφλουδισει ολο γυρω γυρω με χρηση παρακαλω εξαιρετικα προσεκτικη....πειτε μου τωρα ποση απο την αξια του εχει χασει αν θελησω να το πουλησω??ποιος θα αγορασει ενα ξεβαμενο κινητο και ας ειναι αψογο στα υπολοιπα??οποτε ας μη μιλαμε για "ποιοτητα κατασκευης",επειδη εχει αλουμινιο....και το s3 ειχα ειχε ξεβαψει το πλαισιο αλλα με ενα μικρο ποσο την αλαξα και το μοσχοπουλησα. Εμένα το Samsung Galaxy S3 (λευκό) είχε ραγίσει μέσα σε θήκη χωρίς κάν να έχει πέσει και μου ζήταγαν 160 ευρώ για αλλαγή οθόνης και πλαισίου. Σημειωτέον ότι το πλαίσιο είναι ενσωματωμένο στην οθόνη και δεν πουλιέται χωριστά. Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε. Είχε γίνει χαμός στο XDA τότε γιατι συνέβη σε πολύ κόσμο. Πόσο λές να το μοσχοπουλησα? Πάμε στα δικά μας τώρα, το Μ8 σε συνέχεια του Μ7 βελτίωσε όλα τα σημεία που χρίζαν βελτίωσης με ένα μικρό ερωτηματικό στην κάμερα, κατά του πόσο βάσει λειτουργικού την αναβάθμισε . Η μπαταρία όπως λέγεται είναι τέρας και σε δοκιμές του phone arena έδωσε καλύτερους χρόνους και από το εκπληκτικό G2. Αυτά και άν είναι ευχάριστα νέα. Βουρτσισμένο αλουμίνιο, σε συνδιασμό με αυτό το εκπληκτικό design της HTC , όλα τα λοιπά πλαστικοπαίχνιδα κοκκινίζουν στην θέα του και μόνον. Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα