Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω ενα switch με συνδεμενες επανω καποιες συσκευες, επειδη ομως θελω να επεκτεινω την καλυψη του ethernet σκεφτομαι να βαλω ακομα ενα switch σε αλλο χωρο και να τα συνδεσω μεταξυ τους. θα υπαρχει θεμα? στο ενα switch θα ειναι συνδεμενα 2 modem router (2 συνδεσεις adsl) αρα θα υπαρχει και ιντερνετ

Επεξ/σία από lak10
Δημοσ.

Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, όλες οι συσκευές θα επικοινωνούν μεταξύ τους. Απλά προφανώς θα υπάρχει μειωμένο bandwidth μεταξύ των 2 switch.

Δημοσ.

έχω κάνει κάτι παρόμοιο.

πήρα 2 gigabit switch και τα συνδέω μεταξύ τους με cat6 καλώδιο και το ένα απο τα 2 πάνω στο ρούτερ.

το ρούτερ και το 1 switch είναι στο σαλόνι και δίνουν σε NAS, media player και άλλες συσκευές και το άλλο switch στο γραφείο δίνει στους υπολογιστές.

μιά χαρά ταχύτητες, ειδικά στις συσκευές που υποστηρίζουν και gigabit ethernet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλαγη σχεδιων αποφασισα τελικα για να βελτιωσω και το wifi να παω σε καποιο acess point μεχρι 60 ευρω τι εχετε να προτεινετε?

μια ερωτησημονο εχω 2 adsl στο σπιτι και τα 2 ρουτερ ειναι επανω σε switch απλα απο το το ενα εχω κλεισει τον dhcp server θα μπορει οποιος συνδεεται στο acess point αλλαζωντας απλα την προεπιλεγμενη πυλη απο την συσκευη του να συνδεεται σε οποιο απο τα 2 ρουτερ θελει η θα πρεπει καθε φορα να το αλλαζουμε απο το acess point? Τελος μπορω να συνδεσω switch στο acess point?

Επεξ/σία από lak10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...