Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτόν τον υπολογιστή μπορώ να βάλω Windows 8; Πως θα είναι η ταχύτητά του σε σχέση με τα Windows XP που έχω τώρα; Τώρα που λήγει η υποστήριξη των XP άρχισα να το σκέφτομαι.

Intel Core 2 Duo

E8600 3.33GHz

3.34GHz 3GB RAM

Το Compatibility test δεν έβγαλε κάτι ιδιαίτερο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μπορεις να βάλεις ναι και αφου εχεις και 3gb θα ειναι κομπλέ , ο επεξεργαστής ειναι λιγο λιγο αδύναμος αλλα μεγαλύτερη σημασία εχει η μνήμη οσο αφορά στο αν θα τα σηκώνει πως θα τρέχουν κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Οπότε προχωράω.

Δεδομένου του επεξεργαστή και της μνήμης φρόντισε να περάσεις κάποια ελαφρια έκδοση των 7 (π.χ. home premium και στη χειρότερη professional) και φρόντισε να ειναι 32bit. Εν ολίγοις μην βάλεις win7 64 ultimate

Δημοσ.

Εννοείς Windows 8;

My bad. Οταν ξεκίνησα να γράφω ήθελα να σου πω για 32bit αλλά μετά πήρα φόρα και έγραψα και αρλούμπες για τα 7. Οτι 8 να βάλεις φρόντισε να ειναι 32bit. 

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, ευχαριστώ!

Ποια έκδοση προτείνετε για το PC μου; Pro ή όχι; N ή όχι;

Από τις λειτουργίες των Pro η απομακρυσμένη σύνδεση μου χρειάζεται μόνο, όμως με Teamviewer το ίδιο δεν είναι; Λογικά η απλή έκδοση είναι πιο ελαφριάαπό την Pro και η N πιο ελεφριά από τη μη Ν;

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε pro αν μπορεις απλα εχουν περισσότερα πράγματα που δεν εχουν οι αλλες εκδόσεις οι απαιτήσεις ειναι οι ίδιες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...