Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινεται τιποτα.Δοκιμασα με τους via_xhci_driver-v4.50a_ap και via-xhci_driver-v2.08b απο το site της via και παλι το ιδιο μηνυμα. Ισως εχει προβλημα η μητρικη. Μου την εχει δωσει.Στο διαδικτυο πολλοι ειχαν ιδιο προβλημα και το ελυσαν κατεβαζοντας τους τελευταιους drivers απευθειας απο το site της gigabyte ή της via.Θα δω αν μπορω να την επιστρεψω γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα λυθηκε ως εξης.Οπως μου ειπαν και απο τη via(email) εγβαλα ολα τα καλωδια (τροφοδοσιας, συσκευες κλπ.) εκλεισα τον κεντρικο διακοπτη.Συνδεσα παλι ολα τα καλωδια μετα απο λιγο και εβαλα μονο ποντικι&πληκτρολογιο στις 2 μπροστινες θυρες usb2.0 και clean install win7.Ετσι η εγκατασταση και του chip via vl800 usb3.0 εγινε κανονικα και ολα δουλευουν ρολοι.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους.

Δημοσ.

Ειχες δικαιο αλλα εγω εκανα clean install(λαθος αυτο) εχοντας mouse&keyboard συνδεμενα στις 2 πισω θυρες usb της intel που ειναι usb3.0. Γινοταν η εγκατ. της intel usb3.0 αλλα οχι της via vl800 usb3.0, βγαζοντας το παραπανω μηνυμα.Πρεπει mouse&keyboard να ειναι στις 2 μπροστινες θυρες usb2.0 καΙ στις πισω usb3.0 τιποτα συνδεμενο για να γινει εγκατ. και του via vl8003.0.

Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου εχω τρεις σαν την δικαι σου και οντως μια που κατα λαθος εβλα ποντικι και πληκτρολογιο σε ιντελ βρηκε τους  via usb....  η αλλη παπαλα ουτε που τους δειχνει ως μη εγκαταστημενες συσκευες!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BUG  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ 200 ΕΥΡΩ....  και επειδη οι ιντελ δεν βγαινουν θελει ΕΠΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ  SUPPORT  ΤΗΣ ΙΝΤΕΛ Η ΤΗΣ  MICROSOFT?????

THN τριτη μητρικη δεν την εχω δει..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...