cris67 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σε όλους Η Μ/Β που εχω ειναι:Gigabyte GA-z77x-ud3h και εχει πισω 6 θυρες usb 3.0.Οι 2 ειναι chipset intel και οι αλλες 4 ειναι chip της via.Αυτες οι 4 ενω δουλευαν κανονικα ξαφνικα επαψαν να λειτουργουν.Εκανα εγκατασταση παλι ολους τους drivers και intel & via για τις θυρες usb3.0 και παλι οι 4 της via δεν δουλευουν. Τι μπορει να φταιει;Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν δουλεύουν καθόλου ή μονο με usb 3 συσκευές αν βάλεις δηλαδη καποιο δίσκο η στικάκι usb 2 ?
Xristaras12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 υπαρχει περιπτωση να εχεις στο bios καποια ρυθμιση για το αν ειναι ενεργος η οχι ο controller; στη διαχειριση συσκευων εμφανιζονται κανονικα;
cris67 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ολοι οι controllers που εχουν σχεση με usb2 ή 3 intel ή via(xhci) ειναι enabled. Αν κατεβασω, αφου απεγκαταστησω τους drivers via usb3 και εγκαταστησω τους νεοτερους που βρηκα δηλ.VIA_XHCI_DRIVER-V4.50A_AP λετε να εχω καποιο προβλημα αλλο;Θα το δοκιμασω.
cris67 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εγκατεστησα τους νεους drivers: 1) SetupChipset_10.0.13_PV 2) Intel®_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver 3) VIA_XHCI_Driver_V4.50A_AP Με τους πρωτους 2 κανενα προβλημα εγινε η εγκατασταση Στην εγκαταστσαη του 3ου (VIA) μου βγαζει το παρακατω μηνυμα λαθους και σταματαει: "Συγγνωμη ο οδηγος εγκαταστασης δε μπορει να βρει τις υποστηριζομενες συσκευες στο συστημα σας. Θα πρεπει να ελεγξετε τις συσκευες στο συστημα σας και να ξαναπροσπαθησετε" Τι σημαινει αυτο;
achilles_g_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σε έναν φίλο μου δυστυχώς δούλεψε μόνο μετά από φορμάτ. Αν μπορείς να κάνεις επαναφορά μια μέρα πριν πάψουν να σου λειτουργούν.
cris67 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι οτι δεν το γνωριζω αυτο και δεν θελω να κανω παλι φορματ..Δεν υπαρχει αλλος τροπος;Σιγουρα κατι πρεπει να υπαρχει.
doctorC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λοιπόν φίλε μου 1. σύνδεσε κάποιο δίσκο ή usb stick που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΧΤΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ LED ( Ο δίσκος να εκκινει ή το stick να αναβει τα led...) EAN NAI TOTE ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ... 2. Πρωτου στο κάνει αυτο έκανες καμμια hardware αλλαγη? έβγαλες καμμιά κάρτα? Μήπως βραχυκύκλωσες κάτι ? σου 'επεσε καμμιά βίδα μέσα ? και φιλε ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ WIN7!!!! ΔΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΑ WIN 7 Chipset: Έως 6 θύρες USB 2.0/1.1 (2 στο πίσω μέρος, 4 μέσω του USB bracket συνδεδεμένο με την εσωτερική επαφή USB) Μέχρι 2 USB 3.0/2.0 θύρες (διαθέσιμες μέσω των εσωτερικών USB headers) Chipset + 2 VIA USB Hubs: Έως 8 USB 3.0/2.0 θύρες (4 θύρες στο πίσω μέρος, 4 θύρες που διατίθενται μέσω της εσωτερικής USB επαφής) * Στα Windows XP, οι Intel USB 3.0 θύρες και το VIA USB HUB μπορούν να υποστηρίξουν μεταφορά δεδομένων έως USB 2.0.* Λόγο ενός περιορισμού των Windows 7, παρακαλούμε να συνδέσετε τις USB συσκευές σας στις Intel controlled USB θύρες πριν την εγκατάσταση των οδηγών του VIA USB 3.0 controller. ΟΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ VIA ...ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ INTEL USB ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ..... ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VIA http://www.via-labs.com/en/support/downloads.jsp#hostdriver EAN EXEIS PCI-E X1 ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ......
cris67 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω που απαντησες. Εκανα clean install τα win7 x64 sp1 αλλα με mouse&keyboard στι μπροστινες θυρες usb2.0 στνδεδεμενα. 1oν : δεν εχω PCI-E X1 ΚΑΡΤΑ 2ον : Ρευμα δινουν ολες οι θυρες via usb 3.0 3ον : δεν συνδεσα κατι καινουργιο, δεν ειδα καμια βιδα για βραχυκυκλωμα. Συνδεσα ποντικι και πληκτρολογιο στις 2 intel usb θυρες, προσπαθησα να εγκαταστησω τους drivers της via απο το site αλλα βγαζει το εξης μήνυμα: "Συγγνωμη ο οδηγος εγκαταστασης δεν μπορει να βρει τις υποστηριζομενες συσκευες στο συστημα σας.Θα πρεπει να ελεγξετε τις στσκευες στο συστημα σας και να ξαναπροσπαθησετε." Τι σημαινει συτο; Υπαρχει περιπτωση να καηκε το chip via vl800; Μηπως πρεπει να ξανακανω install τα win7 εχοντας εξαρχης ποντικι και πληκτρολογιο στις θυρες intel usb3.0; Θα δοκιμασω και αυτο γιατι την πρωτη φορα που εκανα εγκατασταση τα win7 ετσι ξεκινησα και θα σε ενημερωσω για περαιτερω βοηθεια αν χρειαστω. Thanks.
doctorC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) κανε και το firmware update.... ναι πρεπει να υπαρχει κατι συνδεδεεμενο στα intel...ασχολήθηκα γιατι εχω Z77X-UD5 και οταν δοκιμασα να βαλω στα VIA μου αναψε λαμπακια λειτουργιας αλλα δεν βρηκε τον δικσο δεν ασχοληθηκα το εβαλα πισω και οκ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ WIN7 64 BIT.... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από doctorC
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 κανε και το firmware update.... ναι πρεπει να υπαρχει κατι συνδεδεεμενο στα intel...ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ THN Z77X-UD5 ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑ VIA ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΩ ΑΝΑΒΑΝΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΙΣΩ .... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ WIN7 64 BIT.... Θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις τα κεφαλαία σου γιατι ειναι σαν να φωνάζεις και με τα μικρά γίνεσαι κατανοητός
cris67 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λοιπον εκανα παλι clean install με mouse&keyboard στυνδεμενα στις 2 θυρες intel usb.Ολοι οι drivers εγκαταστηθηκαν σωστα αλλα στον viausb3.0 παλι το ιδιο μηνυμα με ποιο πανω.Θα δοκιμασω τωρα και με το fimware και σας ενημερωνω.
doctorC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καποιοι το ελυσαν συνδεοντας disko.. flash και στο install στην αρχη KAI στα via.... Παντως οι δικια μου τους βρισκει και κανει ινσταλλ τους οδηγους χωρις μυνημα..απλα οταν βαλεις κατι επανω αναβει λαμπακαι αλλα δεν βγαζει τον δισκο... Θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις τα κεφαλαία σου γιατι ειναι σαν να φωνάζεις και με τα μικρά γίνεσαι κατανοητός γραφω απο μακρια σε οθονη τλεορασης ..και δεν βλεπω τα μικρα καλα (περασαν και τα χρονια έχουμε και μυωπια ,αστιγματισμο......)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα