Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω ενα 5αρι το οποιο εχει μλοκαρει και μου ζηταει ID λογο ενως restore που εκανα το πηρα μεταχειρησμενο και δν εχω τα χαρτια του

Δημοσ.

παιδια υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω ενα 5αρι το οποιο εχει μλοκαρει και μου ζηταει ID λογο ενως restore που εκανα το πηρα μεταχειρησμενο και δν εχω τα χαρτια του

φίλε αν θες επικοινώνησε μαζί μου

χτες έχασα το κινητό μου και το ψάχνω μέσω του id που είχα βάλει.

• Like 2
Δημοσ.

Το κινητο που πηρες ειναι  συνδεδεμενο με ενα ID. Ειτε ειναι αυτουνου που το αγορασες, οποτε επικοινωνεις μαζι του για να στο δωσει, ειτε ειναι κλεμμενο το τηλεφωνο οποτε δε μπορεις να κανεις τιποτα

• Like 2
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να πωλούνται iPhone χωρις απόδειξη ακόμη και αν δεν έχουν εγγυηση... Τότε θα σταματήσουν και να κλέβουν iPhone...  :mad:  :X

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτό το κολπάκι της apple θα μειωθούν αρκετά τα κρούσματα πιστεύω (αν και θα περάσει καιρός για να μάθουν όλοι ότι χωρίς το apple id είναι άχρηστο το κινητό)

• Like 1
Δημοσ.

Επικοινωνησε με τον φιλο πιο πανω μπας και ειναι το δικο του. Μπορει να βγηκε σε καλο τελικα αυτο το ποστ. 

Υ.Γ.

Σταματηστε να αγοραζετε κλεμμενα ρε παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να πωλούνται iPhone χωρις απόδειξη ακόμη και αν δεν έχουν εγγυηση... Τότε θα σταματήσουν και να κλέβουν iPhone...  :mad:  :X

καλα η αποδειξη δεν παιζει καθοριστικο ρολο για το αν ειναι κλεμμενο ετσι...Δηλαδη οποιος δεν εχει αποδειξη ειναι κλεμμενο?..Εγω δεν εχω αποδειξη.Αλλα εχω κουτια ,κτλ,τα παντα.

Το κλεμμενο το μυριζεσαι οταν ο αλος το πουλαει σκετο με κανα καλωδιο η μπορει ακομα και να σου πασαρει και κουτι απο αλλο.Οποτε εκει το κοιτας καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα η αποδειξη δεν παιζει καθοριστικο ρολο για το αν ειναι κλεμμενο ετσι...Δηλαδη οποιος δεν εχει αποδειξη ειναι κλεμμενο?..Εγω δεν εχω αποδειξη.Αλλα εχω κουτια ,κτλ,τα παντα.

Το κλεμμενο το μυριζεσαι οταν ο αλος το πουλαει σκετο με κανα καλωδιο η μπορει ακομα και να σου πασαρει και κουτι απο αλλο.Οποτε εκει το κοιτας καλυτερα.

πολλά παίζουν, εδω ενα φεγγάρι ένας τύπος εδω μέσα πουλαγε 2-3 κουτιά απο 5αρια... Κάποιος θα τα χρειαζόταν...  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Η αποδειξη (καλή οχι εκτυπωμένη απο υπολογιστή) που αναφέρει το serial δείχνει τρια πράγματα:

• Ο πωλητής ειναι οργανωτικός αρα πιθανόν και το κινητό ειναι σε καλύτερη κατάσταση
  • Το κινητό ειναι δύσκολο να είναι χαμένο/κλεμμένο 
  • Ο πωλητής είναι πιο έντιμος όσον αφορά την πώληση γιατί δεν φοβάται να αποκαλύψει προσωπικά του στοιχεία

Αν πας σε κάποιο μαγαζί nike και ζητήσεις κάποιο άδειο κουτί θα σου πουνε οτι δεν μπορούν να δώσουν. Ο λόγος είναι οτι πήγαιναν διάφοροι απατεωνίσκοι, έπαιρναν κουτιά, έβαζαν μεσα παπουτσια μαϊμου και τα πουλούσαν πανακριβα. 

• Like 2
Δημοσ.

Η αποδειξη (καλή οχι εκτυπωμένη απο υπολογιστή) που αναφέρει το serial δείχνει τρια πράγματα:

• Ο πωλητής ειναι οργανωτικός αρα πιθανόν και το κινητό ειναι σε καλύτερη κατάσταση
  • Το κινητό ειναι δύσκολο να είναι χαμένο/κλεμμένο 
  • Ο πωλητής είναι πιο έντιμος όσον αφορά την πώληση γιατί δεν φοβάται να αποκαλύψει προσωπικά του στοιχεία

Αν πας σε κάποιο μαγαζί nike και ζητήσεις κάποιο άδειο κουτί θα σου πουνε οτι δεν μπορούν να δώσουν. Ο λόγος είναι οτι πήγαιναν διάφοροι απατεωνίσκοι, έπαιρναν κουτιά, έβαζαν μεσα παπουτσια μαϊμου και τα πουλούσαν πανακριβα. 

Σωστή η λογική σου, απλώς πολλοί μπορεί να μην έχουν όντως την απόδειξη.

Η "εικόνα" του πωλητή μπορεί να φανεί και από την κατάσταση του τηλεφώνου, ή απ το αν είναι στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (και την κατάστασή τους)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστή η λογική σου, απλώς πολλοί μπορεί να μην έχουν όντως την απόδειξη.

Η "εικόνα" του πωλητή μπορεί να φανεί και από την κατάσταση του τηλεφώνου, ή απ το αν είναι στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (και την κατάστασή τους)

καλα προφανές αυτό... Και εγω πούλησα ένα ipad mini σφραγισμένο χωρίς απόδειξη απο διαγωνισμό αλλα στον χ,ψ ενδιαφερόμενο εστελνα printscreen απο τη σελίδα της apple με το s/n...

Και το παλικάρι που το πήρε τρελάθηκε, δεκα ευχαριστώ ειπε... Απλα θέλει προσοχή και όχι ενθουσιασμούς!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...