Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ομαδαρα<br><br> Εχω το macbook pro 2011 το πηρα<br> Εχει maverics πανω. Και γενικα δενω σκαμπαζω πολλα απο mac<br><br> 1) γιατι αργει να ανοιξει;;μιλαμε για 30-50 δευτερα<br> 2)το ελληνικο πληκτρολογιο εκτος μπαρα και αριστερα του πατημενο υπαρχει αλλος τροπος;<br> 3)οταν βλεπω φωτο απο ενα φακελο δεν γινεται σαν τα windows να παταω βελακι να ανοιγει η επομενη;η πρεπει να ανοιγω picasa για μα το κανω;<br> 4)πως θα καταλαβω οτι η μπαταρια φτανει στα τελειωματα;υπαρχει τροπος;και περιπου τιμη καινουργιας;<br><br> Ευχαριστω και σορι αν για μερικους ειναι απλα αυτα που ρωταω θα με βοηθησουν πολυ!!<br> Ευχαριστω<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Υπαρχει τροπος αναβαθμισης;;

Σορι ξεχασα και κατι..

6)αναβαθμιζετα καπως ο υπολογιστης;οχι οτι κανω κατι εξεζητημενο με αυτον αλλα λεω τωρα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είναι λίγο συγκεχυμένα όπως τα γράφεις. Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με βάση το τι κατάλαβα.

1. Τα 30-50 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ένας μακ με συμβατικό δίσκο HDD δεν είναι πολλά. Αν θες πιο γρήγορο βάζεις ssd.

2. Το πληκρολόγιο αλλάζει μέσα από τα system preferences αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις ό,τι θες. Είναι συγκεκριμένα τα shortcuts. (το λέω με μια επιφύλαξη)

3. Μην ανοίγεις το πικάσα απλά για να δεις μια εικόνα. Πάτα τη μπάρα και θα κάνει preview και θα μπορείς με τα βελάκια να δεις την επόμενη.

4. Υπάρχει ένα application που λέγεται coconut battery και δίνει στοιχεία για τη μπαταρία. Κατέβασέ το. Τιμή καινούριας δεν ξέρω αλλά εγώ θα έπαιρνα από ebay.

5. Αναβάθμιση γίνεται σχετικά εύκολα σε ram και σκληρό δίσκο (SSD)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...