KNSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μετα το Darkest Dungeon θα το πιασω. Φαινεται να εχει ενδιαφερον. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν, η ομάδα αναπτύσσεται και ξεκίνησα και την ιστορία που συνοδεύει το παιχνίδι: Οι Cultists στις αποβάθρες επιχειρούν να συλλάβουν Skaven ζωντανούς, και ο ιερεξεταστής μας συνοδεύει στην επίθεση. Πολλαπλά objectives, όσο σκοτώνεις αντιπάλους τόσο βγάζει (που σημαίνει πως δεν έχεις άπειρο χρόνο, εκτός κι αν τους σκοτώνεις χωρίς απώλειες, συν τον κίνδυνο να γίνουν οι ενισχύσεις spawn στα νώτα σου), ο πρώτος impressive αντίπαλος. Γενικά, πήγε καλά, χωρίς καμία απώλεια. Το debriefing της αποστολής: Και η αναμνηστική μετά τη μάχη (η smuggler αναλαμβάνει χρέη sniper, τα πήγε συμπαθητικά μπορώ να πω): 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Mε τα πολλά κατάφερα μια decisive σε wyrdstone rush. Γενικά, πολύ δύσκολο να μαζέψεις wyrdstone (και debuff ρισκάρεις, και λιγοστές ποσότητες κυκλοφορούν), οπότε ήταν μια μικρή ανάσα, αν και πάλι δεν έχω ούτε τη μισή ποσότητα από ό,τι υπολογίζω πως θα μου ζητήσει το faction από βδομάδα... Και μία ο MVP της μάχης (κι ας μην έβγαλε ούτε μία άμυνα, με 60% parry...) 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεύτερη σερί decisive (τις οποίες για κάποιο λόγο δεν μετράει στα στατιστικά, τις βρίσκεις έμμεσα, αφαιρώντας crushing/tactical victories και ήττες), κι αυτή τη φορά μάλιστα ως "underdogs", που σημαίνει ότι η αντίπαλη ομάδα είχε ανώτερο rating. Σε καλό να μας βγει, τι να πω... Τρυφερό ενσταντανέ μέσα από τη μάχη, ο templar μου αναμετριέται με έναν cultist, ο οποίος στο μεταξύ έχει μετατραπεί σε μαξιλαράκι για καρφίτσες, από τα βέλη ενός τοξότη μου: Τα καλούδια που μάζεψα στη διάρκεια της αποστολής και λίγο μετά (αυτόματα, ανάλογα με το πόσο πλούσια σε wyrdstone και chests είναι η περιοχή). Τα μπλε είναι ποιοτικά ανώτερα, τα μοβ ακόμη περισσότερο (μπορούν να πάρουν runes επάνω τους, που βελτιώνουν στατιστικά/ιδιότητες): Ο witch hunter μου, για μία ακόμη φορά MVW: Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως κερδίζω skill points αλλά δεν έχω χρήματα για να μάθω skills, συν του ότι θα πρέπει να διευρύνω το rotation για να τους κρατήσω στη βάση να μάθουν τα skills, που σημαίνει πρέπει να προσλάβω κι άλλους, που σημαίνει θα αυξηθεί το upkeep, άρα περισσότερα έξοδα... και χρήματατα, δεν... Φαύλος κύκλος, θα πρέπει να πουλήσω wyrdstone.
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν περιμενα οτι θα εβρισκα ατομα να παιζουν αυτο το παιχνιδι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια εγω τα πουλαω τα wyrdstone γτ αλλιως δεν βγαζεις χρηματα αλλα κραταω λιγα για την αποστολη και στο campaign φοκουσαρω αποστολες με wyrd γτ ειναι ευκολες να τις κερδισεις και να παρεις παραπανω XP επισεις δεν παιζω normal αποστολες πιο πολυ brutal και μετα hard παιρνεις καλυτερα πραματα. αλλα δεν εχω δει καμια διαφορα στους αντιπαλους νομιζω πως καθε φορα εχουν αλλη ομαδα γτ παντα κραταω ζωντανο το team μου και παντα εχω brutal ειμαι 21 μερα ΥΓ πριν πολυ καιρο παντως που ειχα ξαναπαιξει μετα που θα ανακαλυψεις τον τελεφταιο "γιγαντα¨στο team σου ειναι παλουκι να σκοτωνεις τον αντιπαλο "γιγαντα" και σε brutal θα σου φαει αρκετους ΥΓ2 τα skill τα μαθαινω μετα την αποστολη για να κερδισω την μερα και αν εχει τραυματιστει κανενας απο το team μου δεν εχω αναπληρωματικους Spoiler Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από sozz
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Η brutal που έπαιξα τώρα είχε μερικούς που έκαναν spell κτλ. Όμως στάθηκα τυχερός γιατί στην αρχή της μάχης ένας από τους δύο ήρωες των αντιπάλων βρέθηκε αντιμέτωπος με το Witch Hunter και τη Smuggler μου (dual pistols και hunting riffle αντίστοιχα) και τον σακάτεψαν, όπως έκανα πλησιάσει δέχτηκε και critical + stun, και εκεί έληξε το μέτωπο: ο cultist που τον συνόδευε υποχώρησε και ουσιαστικά τέθηκε εκτός μάχης (έριξε πολύ αργότερα ένα βέλος στον WH μου, του απάντησα με δύο πιστολιές στον ίδιο γύρο, υποχώρησε και εξαφανίστηκε). Η μάχη έληξε με τους δύο αντίπαλους ήρωες εκτός, το leader εκτός, έναν cultist εκτός, τρεις τη γλίτωσαν, κι αν είχα όλο το γύρο στη διάθεσή μου θα του είχα φάει και τον έναν από τους δύο heavies. Μάζεψα καλό wyrdstone (φαίνεται και στο screenshot), θα το πουλήσω για να βγάλω λίγα χρήματα και θα δω σε ποιους μπορώ να μάθω κάποιο skill. Τον impressive δεν τον έχω ξεκλειδώσει ακόμη. Στο Act 1-1 επίσης στάθηκα τυχερός, γιατί ο Ratman σκότωσε τον αρχηγό των possessed, και μετά "σκάλωσε" στη σκάλα, τον περικύκλωσα και τον έβγαλα (με τη βοήθεια του Dramatis Persona) εύκολα. Σκέφτομαι μήπως αντί της Smuggler πάρω έναν Priest, να δω τι γίνεται με τα ξόρκια, αλλά ρίχνει καλά χτυπήματα με το τουφέκι της και θέλω να την ανεβάσω. Αναγκαστικά, όμως, θα πρέπει να κάνω rotation για να τους μάθω skills, είναι λίγα αυτά που φτάνει 1 ημέρα για να τα μάθουν. Δύο τραυματίες που είχα νωρίς τους έδιωξα, δεν άξιζε με τόσο χαμηλό level να συντηρώ κουσούρια που μπορεί να οδηγήσουν σε χάσιμο γύρο, λ.χ.
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 προσπαθησε να κανεις και delay τους παιχτες σου για να κερδιζεις παραπανω KILL οταν το ηθικο τον αντιπαλον εχει πεσει κατω απο το οριο πριν ερθει ο γυρος τους και παραδωθουν επησεις να στοχευεις στα wyrdstone και αν τα παρεις κανεις αμυνα και ερχοντε αυτοι ενας ενας και τους σκωτονεις skill μονο στους ηρωες οχι στους στρατιωτες γτ δεν θα εχεις gold και να παιζεις με deploy για να ξερεις που εχεις τον καθε εναν σου στρατιωτη
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εννοείται με deploy δικό μου, το random με είχε διαλύσει Έδωσα ένα skill στον fanatic μου, πάντως, και έχει βελτιωθεί πολύ το charge του -glass cannon, αλλά έτσι και σε πετύχει... κλαίνε μανούλες. Μετά, σίγουρα βαρύτητα στον leader και τους heroes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα