SavvasNavr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γεια σας παίδες, θέλω να ρωτήσω για να κανω sli, στην κάρτα γραφικών μου (Gtx 770), πρεπει να πάρω ακομα μια gtx 770, εννοώ γίνεται να κανείς με αλλη κάρτα γραφικών ή μόνο με την ίδια. Επίσης εγώ έχω την Gtx 770 Gigabyte 2Gb, μπορώ να κανω μιας άλλης μάρκας ή την ίδια κάρτα, αλλα σε παραπάνω Gb; Sent from my Lumia 800
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 SLi γινεται μονο με ιδιες καρτες (770-770) ανεξαρτητου brand. Γενικα πρεπει ο πυρηνας να ειναι ο ιδιος.
FasTaker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 προσωπικα παντως δεν θα σου προτεινα να συνδιασεις amd με nvdia.
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 προσωπικα παντως δεν θα σου προτεινα να συνδιασεις amd με nvdia. νομίζω η ερώτηση του αφορούσε αν μπορεί να κάνει sli πχ 770 με 760.και όχι 770 με r9 280x.
FasTaker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 απο οτι καταλαβα o zapee ειπε οτι μπορεις να συνδιασεις ανεξαρτητου brand για αυτο το εγραψα αυτο. Αν παλι καταλβα λαθος ζητω συγνωμη
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 απο οτι καταλαβα o zapee ειπε οτι μπορεις να συνδιασεις ανεξαρτητου brand για αυτο το εγραψα αυτο. Αν παλι καταλβα λαθος ζητω συγνωμη συγνώμη γιατί? SLi γινεται μονο με ιδιες καρτες (770-770) ανεξαρτητου brand. Γενικα πρεπει ο πυρηνας να ειναι ο ιδιος. brand εννοεί υλοποίηση. 1
sotkiritsis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 προσωπικα παντως δεν θα σου προτεινα να συνδιασεις amd με nvdia. αυτό που λες δεν είναι θέμα προτίμησης . δεν γίνεται καθόλου να συνδυάσεις amd invidia και να παίζουν μαζί σαν μια κάρτα όπως sli kai crosfire.το μόνο που γίνεται είναι να έχεις amd κάρτα και να βάλεις invidia για να έχεις και phsyx.αλλά και πάλι δεν είναι ότι καλύτερο να είχαμε να λέγαμε.
SavvasNavr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ωραια, γινεται ομως να βαλω μια 770 των 4Gb ενω εχω μια των 2Gb; ή να παρω μια ιδια αλλα οχι της Gigabyte αλλα παραδειγμα της Evga;
sotkiritsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ωραια, γινεται ομως να βαλω μια 770 των 4Gb ενω εχω μια των 2Gb; ή να παρω μια ιδια αλλα οχι της Gigabyte αλλα παραδειγμα της Evga; ναι μπορείς να τα κάνεις και τα δυο. στην πρώτη περίπτωση όμως μια κάρτα 4gb και μια κάρτα 2gb και οι δυο κάρτες θα χρησιμοποιουν τα 2gb δηλαδή η vram θα οριστεί από όποια κάρτα έχει τη μικρότερη και οι δυο κάρτες θα τρέχουν με 2gb η κάθε μια άλλα με τα ίδια δεδομένα μέσα δηλαδή 2=2 και όχι 2+2 το ίδιο και στο core clock. ασπουμε η μια κάρτα έχει core clock 1046 και η άλλη 1150 το σύστημα σου θα έχει core clock 1046. όποτε τα λεφτά που έχεις δώσει παραπάνω για τα 4gb πάνε τελείως άχρηστα. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Οτι αναφερθηκε παραπανω. Επισης να αναφερω οτι με το Sli ισως χρειαστει να αλλαξεις και το τροφοδοτικο που εχεις(αν πχ σηκωνει οριακα το τωρινο σου συστημα).
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 προσωπικα παντως δεν θα σου προτεινα να συνδιασεις amd με nvdia. 1. Αν εννοείς κάρτες γραφικών και να θες να δεν γίνεται. 2. Αν εννοείς CPU με κάρτα γραφικών, που μάλλον αυτό εννοείς, φυσικά δεν έχει καμία βάση. Γεια σας παίδες, θέλω να ρωτήσω για να κανω sli, στην κάρτα γραφικών μου (Gtx 770), πρεπει να πάρω ακομα μια gtx 770, εννοώ γίνεται να κανείς με αλλη κάρτα γραφικών ή μόνο με την ίδια. Επίσης εγώ έχω την Gtx 770 Gigabyte 2Gb, μπορώ να κανω μιας άλλης μάρκας ή την ίδια κάρτα, αλλα σε παραπάνω Gb; Sent from my Lumia 800 Αν το κάνεις οι επιδόσεις θα είναι τρελές, αλλά από την άλλη το έχεις ανάγκη; Σε τι ανάλυση παίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα