Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι πολύ πρόσφατα κάπου είδα αντίστοιχη είδηση (στο dso νομίζω κιόλας) για εμφάνιση ps3 emulator.Με επιφύλαξη το λέω μεν, αλλά νομίζω ότι κάτι πήρε το μάτι μου.

Αν λες αυτό που νομίζω, ήταν είδηση για ανανεωμένη έκδοση του Ps2 emulator.

Δημοσ.

Δεν βγαινουν ολοι οι emulators παντα πριν την εμφανιση του επομενου μοντελου. Για παραδειγμα το dolphin ο emulator του wii μπορουσε να τρεχει παιχνιδια χωρις bugs και στα 60 fps ηδη απο το 2011 οταν ακομα κυκλοφορουσε το wii. Οπως και οι emulators των gba και ds που ειχαν βγει πριν σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια για ds και gba.

άλλο βγαίνει μια πρωτόλεια έκδοση που σέρνεται με σαχλαμαρίτσες τύπου frogger και άλλο μια που τρέχει χωρίς πολλά προβλήματα games της προκοπής σε νορμαλ ταχύτητες, αν νομίζεις ότι θα τον δεις να τρέχει πχ φορζα πριν περάσει καμιά πενταετία άλλαξε πλευρό καλύτερα. Ασε που το x360 είναι 2 και βάλε κονσολογενιές μπροστά απ'το wii. Για τα gameboy τι να πω, hardware κάπως καλύτερο του spectrum είχαν, αν τον πρόλαβες που δεν νμζ

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι πολύ πρόσφατα κάπου είδα αντίστοιχη είδηση (στο dso νομίζω κιόλας) για εμφάνιση ps3 emulator.Με επιφύλαξη το λέω μεν, αλλά νομίζω ότι κάτι πήρε το μάτι μου.

Yeap. Κι ο emulator για το PS3 είναι στα πρώτα του στάδια.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...