Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ αργα. Τωρα οπου να ναι σταματανε να βγαινουν παιχνιδια στο 360 και αυτα λιγα που θα βγουν μεχρι τελη του ετους βγαινουν και σε pc ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Πολυ αργα. Τωρα οπου να ναι σταματανε να βγαινουν παιχνιδια στο 360 και αυτα λιγα που θα βγουν μεχρι τελη του ετους βγαινουν και σε pc ετσι κι αλλιως.

ναι ναι,..

Xbox 360 Support to Last to 2016, Includes 100 New Games

http://uk.ign.com/articles/2013/09/04/xbox-360-support-to-last-to-2016-includes-100-new-games

με post του Σεπτεμβρίου 2013..

• Like 1
Δημοσ.

Που σχεδον ολα αν οχι ολα τα περισσοτερα θα βγουν και στο pc.

την ετοιμολογία πρώτη-πρώτη την έχεις..
Δημοσ.

Μα πάντα οι emulators βγαίνουν μετά την εμφάνιση του επόμενου μοντέλου.

Υγ. Ετοιμολογία σημαίνει κάτι διαφορετικό...... Αλλά ok το έπιασα τι πας να πεις.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μα πάντα οι emulators βγαίνουν μετά την εμφάνιση του επόμενου μοντέλου.

Υγ. Ετοιμολογία σημαίνει κάτι διαφορετικό...... Αλλά ok το έπιασα τι πας να πεις.

ναι σωστός..Ήθελα να πω ότι είναι ετοιμόλογος ο οροκουσάκης
Δημοσ.

Δεν βγαινουν ολοι οι emulators παντα πριν την εμφανιση του επομενου μοντελου. Για παραδειγμα το dolphin ο emulator του wii μπορουσε να τρεχει παιχνιδια χωρις bugs και στα 60 fps ηδη απο το 2011 οταν ακομα κυκλοφορουσε το wii. Οπως και οι emulators των gba και ds που ειχαν βγει πριν σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια για ds και gba.

Δημοσ.

<p>Δεν βγαινουν ολοι οι emulators παντα πριν την εμφανιση του επομενου μοντελου. Για παραδειγμα το dolphin ο emulator του wii μπορουσε να τρεχει παιχνιδια χωρις bugs και στα 60 fps ηδη απο το 2011 οταν ακομα κυκλοφορουσε το wii. Οπως και οι emulators των gba και ds που ειχαν βγει πριν σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια για ds και gba.</p>

Κατα κανόνα λοιπόν τότε.

Δημοσ.

Καλοδεχουμενος ο νεος emulator μπας και παιξουμε red dead redemption και the last of us  στο pc μας :)

Μόνο που το the last of us είναι ps3 exclusive ;)

Δημοσ.

Εκτος απο gears of war 2 &3 και halo 4 και κανα δυο αλλα που δεν θυμαμαι τωρα ηταν λγια τα καλα παιχνιδια τα οποια δεν βγηκαν σε pc στην προηγουμενη γενια κονσολων. Στην τωρινη γενια οπου πλεον ακομα και οσες εταιριες δεν εβγαζαν παιχνιδια στο pc οπως η namco  η konami εχουν αρχισει να τα βγαζουν στο pc και πλεον εχουμε παιχνιδια σαν τα castlevania dark souls metal gear  σε pc δεν νομιζω να χρειαστουμε καν emulator εκτος απο τα κλασικα halo και gears.

Δημοσ.

Μόνο που το the last of us είναι ps3 exclusive ;)

Έχω την εντύπωση ότι πολύ πρόσφατα κάπου είδα αντίστοιχη είδηση (στο dso νομίζω κιόλας) για εμφάνιση ps3 emulator.Με επιφύλαξη το λέω μεν, αλλά νομίζω ότι κάτι πήρε το μάτι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...