Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρα τι θα έκανες εσύ στην θέση μου? 

Αν τα pdf που θα ήθελα να διαβάσω ήταν προτεραιότητα για μένα και είναι και κείμενο ευδιάκριτο (για να μπορεί να πετύχει και το OCR) και το θέλω για πολλές ώρες μελέτης θα δοκίμαζα την τύχη μου με reader (αφού ξεχνούσα τελείως τα mkv). ΔΕΝ έχω όμως, όπως ζητάς, την απαραίτητη προσωπική εμπειρία (δηλαδή να έχω ένα και να το χω δουλέψει πολύ και κάτω από διαφορετικές συνθήκες), απλά λέω τι έχω δει  σε μικρής διάρκειας χρήση και μου έχουν πει.

Αν πάλι είχα pdf  με διαγράμματα, εικόνες θα πήγαινα σε tablet που λένε και τα παιδιά. Δυστυχώς το αν θα σε κουράζει ή όχι θα το δεις μόνο αφού το αγοράσεις και το δουλέψεις για ώρες, σε διαφορετικές συνθήκες κλπ. Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση σε αυτό γιατί είναι ανάλογα το άτομο π.χ. έχω φίλο που μελετά ώρες κάθε μέρα σε προϊστορικό φορητό και είναι άνετος ενώ εμένα με πιάνει το κεφάλι μου μετά από λίγο!

Για να μην στα πολυλογώ στην θέση σου (αφού θα ήθελα και mkv) θα πήγαινα σε tablet με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη υποψιασμένος όμως ότι μπορεί και να με κουράζει στη μελέτη. Όταν το πάρεις πες μας και την δική σου εμπειρία, προσωπικά με ενδιαφέρει ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα, αν θελετε ταμπλετα και για διαβασμα, αλλα και οχι μονο, πιστευω οτι βασικα χρειαζονται,

1. ΙPS οθονη,

2. υψηλη αναλυση

3. μεγεθος απο 8" και ανω..!!  αναλογα πως βολευεται ο καθενας!!

πχ. http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M7Pro-RK3188-1-6GHz-8-9-Inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-PLS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1200-2GB-16GB-White-318120.html

τα υπολοιπα τεχνικα χαρακτηριστικα,  τα αφηνω στο μπατζετ..!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...