p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Θέλω μια ταμπλέτα που να πληρεί να τις προδιαγραφές του τίτλου. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια, ούτε οι εφαρμογές απλά θα ήθελα καλή οθόνη και hardware ικανό να δρομολογήσει σωστά 1080p matroskες. Τι ανάλυση λέτε ότι ταιριάζει σε αυτά που θέλω? Εγώ νομίζω ότι κάποια μοντέλα στις 9.7 ή 10.1 στα 1980x1200 είναι ότι πρέπει (από κίνα). Έχετε να προτείνεται κάτι - προσοχή έμφαση στο διάβασμα pdf! Tα χρήματα που διαθέτω είναι max 200€. Παρακαλώ όσους προτείνουν μοντέλο να μην το κάνουν μόνο βάση του hardware που διαβάζουν - αλλά θα ήθελα αν είναι δυνατόν να υποστηρίξουν την πρόταση τους με επιχειρήματα(links) ή δικές τους εμπειρίες. Ευχαριστώ.
pika Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Κατα τη γνώμη μου τα τάμπλετ δεν κάνουν για διάβασμα λόγω της τεχνολογίας των οθονών τους. Από την άλλη οι readers lagάρουν στα pdf και το scrolling θα σου σπάσει τα νεύρα ΕΚΤΟΣ αν επεξεργάζεσαι τα pdf πριν τα διαβάσεις πράγμα που δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό (εξαρτάται αν είναι καθαρό κείμενο, σχέδια, εικόνες κλπ)
jek20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αμα θές tablet για διαβασμα πηγαινε σε 7 inch, για να μην σε κουράζει όταν το κρατάς πολύ ώρα.
p_under Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αμα θές tablet για διαβασμα πηγαινε σε 7 inch, για να μην σε κουράζει όταν το κρατάς πολύ ώρα. τα 7άρια όμως συνήθως (εκτός του Nexus 2013) έχουν χαμηλή ανάλυση, δεν θα ήταν καλύτερα να έχω μεγαλύτερη ανάλυση για διάβασμα και αναπαραγωγή multimedia αρχείων?
jek20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Συνήθως οι αναλύσεις των 7inch tablet είναι 1024x600 και 1280x800 , δεν θα σε ενοχλήσει στο διάβασμα Αμα ενδιαφέρεσαι απο Κινα μεριά, κοίτα αυτό και μικρό, και μεγάλη ανάλυση, και ελαφρύ! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από jek20
p_under Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Συνήθως οι αναλύσεις των 7inch tablet είναι 1024x600 και 1280x800 , δεν θα σε ενοχλήσει στο διάβασμα Αμα ενδιαφέρεσαι απο Κινα μεριά, κοίτα αυτό και μικρό, και μεγάλη ανάλυση, και ελαφρύ! φαντάζομαι ότι το έχεις δουλέψει το συγκεκριμένο, άρα λοιπόν πως είναι από θέμα απόκρισης, lag υπάρχει? η οθόνη τι λέει?
jek20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οχι δεν το εχω δουλέψει, απο video που έχω δεί οτι τα πάει μια χαρά.
iodna2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 εγώ προσωπικά βρίσκω την αναλογια οθόνης 16:9 εκνευριστική για διάβασμα. γιατί scrollareis αρκετα συχνά. Οπότε θα σε συμβούλευα να πας σε 9.7 (ή 8 ) ιντσες με αναλογία 4:3. η οθόνη απαραίτητα ips για να μην έχεις το νου σου να κρατας το tablet σε συγκεκριμένη θεση (και να μην κουράζεις πολύ τα χέρια). Αυτά από μένα. Α και όσο μεγαλύτερη ανάλυση μπορείς να αγοράσεις εννοείται τόσο πιο καλά. 1
cabdik Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω εχω παρει αυτο http://www.merimobiles.com/pipo-u8-tablet-pc_p/meri7586.htm εδω και λιγο καιρο, και μπορω να πω οτι ειναι δυνατο μηχανημα για πολλες χρησεις. βλεπω οτι εχει ανεβει η τιμη του by the way...!! εγω το ειχα παρει €125..!! εχει IPS 1024χ768 αναλυση. PDF δεν εχω ασχοληθει, αλλα αν θες να τσεκαρω κατι, πες μου..! Τωρα που το ανεφερες, δοκιμασα απο περιεργεια, ενα pdf αρχειο. Εχει μεσα το manual του ιδιου του ταμπλετ, σε pdf μορφη. Με την εφαρμογη που ειχε ηδη μεσα, DocumentstoGo, το διαβαζει ανετα..! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από cabdik
p_under Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 εγώ προσωπικά βρίσκω την αναλογια οθόνης 16:9 εκνευριστική για διάβασμα. γιατί scrollareis αρκετα συχνά. Οπότε θα σε συμβούλευα να πας σε 9.7 (ή 8 ) ιντσες με αναλογία 4:3. η οθόνη απαραίτητα ips για να μην έχεις το νου σου να κρατας το tablet σε συγκεκριμένη θεση (και να μην κουράζεις πολύ τα χέρια). Αυτά από μένα. Α και όσο μεγαλύτερη ανάλυση μπορείς να αγοράσεις εννοείται τόσο πιο καλά. συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Έχω διαβάσει ότι τα κινέζικα SoC @RK3188 κ.α δεν μπορούν να δρομολογήσουν σωστά τις Retina αναλύσεις, ισχύει κάτι τέτοιο έχεις εμπειρία περί αυτού? Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις 2-3 μοντελάκια αν μπορείς με 4:3 αναλογία οθόνης.
cabdik Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Έχω διαβάσει ότι τα κινέζικα SoC @RK3188 κ.α δεν μπορούν να δρομολογήσουν σωστά τις Retina αναλύσεις, ισχύει κάτι τέτοιο έχεις εμπειρία περί αυτού? Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις 2-3 μοντελάκια αν μπορείς με 4:3 αναλογία οθόνης. δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες. αλλα σε αυτο μπορει να σε βοηθησει η karmen1983 που προσφατα και αυτη πηρε ενα 9,7" retina screen...!!!
iodna2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 πρωτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για RK3188. Το μόνο που έχω διαβάσει και έχω διαπιστώσει -- στο onda v975m (δεν είναιRK3188)-- για τις retina αναλύσεις είναι οτι είναι πιο ενεργοβόρες(λογικό) τώρα για άλλο μοντέλο δε ξέρω πραγματικά να σου προτείνω γιατί απλά δεν έχω κάνει εκτενή χρήση σε κάτι άλλο. Το μόνο που θα μπορούσα να σου πω είναι να πας σε ένα κατάστημα που έχει πολλά tablets να τεστάρεις, για να κατασταλλάξεις τουλάχιστον στις ιντσες.
cookmangr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Βρες και πάρε ενα μεταχειρισμένο nexus 10 και θα παθεις πλάκα. Εγώ έχω ενα και διαβάζω πολύ pdf ,η οθόνη εκπληκτική δεν μιλάμε για λαγκ άγνωστη λεξη και από ματροσκες οσες θέλεις........ Είχα και ενα ιπαντ μίνι το πρωτο,καμια σχέση με το μεγαλο. Καταρχήν στο νέξους τα γραμματα είναι πεντακάθαρα ενω στο μίνι κάπως θολά και κουράζουν τα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα