Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να τρέχω ένα app στο κινητό μου sony ericsson x10 mini pro και το eclipce δεν το βρίσκει ως συσκυεή προσπαθώ να εγκκαταστήσω αυτό: http://www.driverscape.com/download/semc-hsusb-device ωστόσο δεν ξέρω αν έγινε σωστά γτ τώρα βγάζει στο device manager unknown device. Γνωρίζει κάποιος τι να κάνω; δεν θέλω να τρέξω το app σε emulator αλλα κατευθείας στο κινητό μου.

ευχαριστώ πολυ

• Moderators
Δημοσ.

To Eclipse δε βρίσκει το τηλέφωνο γιατί ούτε το ίδιο το pc δεν ξέρει τι είναι. Εγκατέστησε τα drivers του κινητού σου και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

Τελικά μόνο με τo google driver δουλεύει με τα υπόλοιπα δεν γίενται τίποτα γτ δεν μπορεί να τα εκγαταστήσει. :/

Δημοσ.

Off topic (αλλά αν δεν το πω θα σκάσω)

Πιο άχρηστο κινητό απ το x10 mini και τα Vodafone smart, δεν υπάρχει!! Μπορεί να κανείς μια εφαρμογή η ποια παίζει/δείχνει άψογα σ όλα τα κινητά/tablets και στο x10 να είναι σκατά, να αφήνουν traces τα animation, να είναι οι εικόνες με άλλα χρώματα, να μην παίζουν οι ήχοι...

Δε θα το πρότεινα να το έχεις για να κανείς debug εφαρμογές. Θα κολλάς σε ηλίθια "bugs/defects" τα οποία εμφανίζονται μόνο στις συγκεκριμένες συσκευές...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...