Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ψαχνω keybord για το λαπτοπ μου turbo x αλλα στην ουσια clevo ειναι! το μοντελο του λαπτοπ ειναι w76tun και του keybord MP-08J46GR-430 ειναι αυτο  $_12.JPG

ψαχνω να αγορασω καινουργιο γιατι καποια κουμπια οπως ctr alt space esc shift δεν λειτουργουν και σκεφτομαι οτι μαλλον φταει το keyboard. στο πλαισιο μου ειπαν οτι εχει καει η Motherboard... εχουν δικιο?

Επεξ/σία από maverik13
Δημοσ.

Επειδή δεν λειτουργούν δηλαδη τα κουμπιά σου ειπαν οτι κάηκε η motherboard :-( , καποιο αλλο πρόβλημα υπάρχει με το laptop γενικα ?

Όσο για keyboard δες εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XMP-08J46GR-430&_nkw=MP-08J46GR-430&_sacat=0&_from=R40 αλλα νομιζω δεν εχει με ελληνικούς χαρακτήρες επανω

Δημοσ.

βασικά ξεκίνα βγάζοντας-βάζοντας το πληκτρολόγιο και φυσώντας τις επαφες του καλα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να καηκε η μητρική και μη μη δουλευει για αυτό το control-alt-esc

Δημοσ.

Όλα αυτά και την επόμενη φορά μακριά απο τουβλο χ

OFFtopic: Λέω και γω κάποιος δε θα κάνει αυτό το σχόλιο;;; Υπάρχουν και κάποια ποιοτικά turbo x ξέρετε για κάποιους, και αυτό το πρόβλημα νομίζω θα μπορούσε να το αποκτήσει οποιοδήποτε λάπτοπ νομίζω. Λέω ΚΑΠΟΙΑ ποιοτικά, όχι όλα...

Δημοσ.

OFFtopic: Λέω και γω κάποιος δε θα κάνει αυτό το σχόλιο;;; Υπάρχουν και κάποια ποιοτικά turbo x ξέρετε για κάποιους, και αυτό το πρόβλημα νομίζω θα μπορούσε να το αποκτήσει οποιοδήποτε λάπτοπ νομίζω. Λέω ΚΑΠΟΙΑ ποιοτικά, όχι όλα...

Τι σε νοιάζει εσένα αν είμαι εγώ off topic δεν μπορώ να καταλάβω; Αν έχει πρόβλημα ο ts με αυτό που είπα ας μου το πει εκείνος. Όσο για τα ποιοτικά turbo x άστο μην το ψάχνουμε καλύτερα
  • Like 2
Δημοσ.

Τι σε νοιάζει εσένα αν είμαι εγώ off topic δεν μπορώ να καταλάβω; Αν έχει πρόβλημα ο ts με αυτό που είπα ας μου το πει εκείνος. Όσο για τα ποιοτικά turbo x άστο μην το ψάχνουμε καλύτερα

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το offtopic πήγαινε σε μένα, όχι σε σένα :) 

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν με τη λέξη ποιότητα εννοούμε ότι δεν διαλύονται όταν τα μετακινείς, τότε θα συμφωνήσω...

Αν με τη λέξη ποιότητα εννοούμε ότι δουλεύουν και είναι φτηνά, τότε θα συμφωνήσω...

Αν με τη λέξη ποιότητα εννοούμε ότι δεν καίγονται λόγο υπερθέρμανσης από το πρώτο καλοκαίρι, τότε θα συμφωνήσω...

Αν με τη λέξη ποιότητα εννοούμε ότι δεν είναι κακάσχημα στην εμφάνιση, τότε θα συμφωνήσω...

Αν με τη λέξη ποιότητα εννοούμε κάτι που να έχει σχέση με ταχύτητα, αξιοπιστία, μελέτη, υποστήριξη, τότε δεν έχουν κάποια σχέση με την ποιότητα...

Κι εγώ ψάχνω το ίδιο keyboard!!

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...