Jimie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Καιρό είχα να κάνω post ξέρω οτι υπάρχουν πολλά θέματα για OC σε GPUs αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ πουθενά ένα τρόπο να τραβήξω παραπάνω OC με οποιονδήποτε τρόπο. Έχω προς το παρόν ( χρησιμοποιόντας MSI Afterburner ξεκλειδωμένο ) την Gigabyte 7770 OC rev.2.0 στα Core Clock: 1205MHz Mem Clock: 1500MHz με 1.225 Volt με Max Temps 63o C . Αν πάω στα 1.275 Volt χτυπάω 70ο C που αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι άψογα για τέτοιο OC ( αρχικό Volt 1.125 ) και καταφέρνω να χτυπήσω τα όρια ( CC: 1300MHz MC: 1500MHz ). Ακούω προτάσεις πώς ανοίγω κι άλλο τα όρια του OC ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν οντως παιρνει 1,275 θα τη κλαψεις συντομα οποτε καλυτερα να μεινεις οπως εισαι. (Με +0,150V εισαι παραπανω απο το οριο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ΟΚ ευχαριστώ για την ενημέρωση ! Νόμιζα οτι παίζει ρόλο μόνο η θερμοκρασία !! Με 0.1 παραπάνω που την πάω είμαι καλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Η MSI πχ δινει 1,25v MAX safe voltage οποτε απο εκει και πανω αρχιζεις και παιζεις κυριολεκτικα πανω απο το "normal". Αν πιστευεις οτι εχεις να κερδισεις κατι απο τη καρτα, πηγαινε τη μεχρι 1,25 και προσοχη στις θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ΟΚ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια ! Σε περ'ιπτωση που καταφέρω να ρίξω θερμοκρασίες όμως υπάρχει τρόπος για extra OC ή όχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ανεβασε τη ταση μεχρι εκει που θεωρειται "safe" και παιξε με max ρολογια...Οι θερμοκρασιες μην σε απασχολουν, αντεχουν οι gpu. Αν παλι δε λυπασε τη καρτα, δωσε ταση και χωσε hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα