Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να δω μια ταινια,εδω στον H/Y μου,με τον windows media player εκδοση 12.Ενω εχω κανονικα στον ιδιο φακελο και την ταινια και τους υποτιτλους με το ιδιο ονομα,εν τουτοις δεν μου δειχνει τους υποτιτλους,.Σε αλλους 3 players που εχω,παιζουν κανονικα[bSPlayer,player classic & VLC].Καποια ρυθμιση,πιστευω,θα θελει.Μηπως καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Όλοι οι άλλοι players έχουν ενεργοποιημένη την δυνατότητα προβολής υπότιτλων.

Ο wmp όμως δεν ρίχνει τα μούτρα του τόσο και σου λέει ότι αν θέλεις υπότιτλους θα πρέπει να τους ενεργοποιήσεις μόνος σου. Πρέπει να είναι κάπου στο μενού Αναπαραγωγή->Στίχοι, λεζάντες και υπότιτλοι.

Γιατί όμως θέλεις να το κάνεις στον wmp αφού έχεις τους άλλους players;

Πάντως αν επιμένεις για αυτόν καλύτερα να βάλεις το vobsub (δωρεάν).

Δημοσ.

Πηγα στο Αναπαραγωγη-->Στιχοι,λεζαντες & υποτιτλοι,εχει καποιες επιλογες[3]:Απενεργοποιηση η μια,Ενεργοποιηση αν ειναι διαθεσιμο η μεσαια & Προεπιλογες η τριτη.Τσεκαρισα τη δευτερη.Τιποτα δεν εγινε.Το vobsub το εβαλα,αλλαξα στην ταινια την καταληξη σε .avi και .srt τιποτα.Κατι αλλο ισως φταιει,,,

Δημοσ.

Γιατί άλλαξες την κατάληξη στην ταινία; Το vobsub φορτώνει στο tray (ένα πράσινο βελάκι προς τα πάνω) όταν ξεκινάει η ταινία; Αν αναγνωριστούν οι υπότιτλοι θα δεις το εικονίδιο και με δεξί κλικ σε αυτό θα μπορείς να εμφανίσεις-εξαφανίσεις τους υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζεται τότε δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι. Σε αυτήν την περίπτωση άνοιξε τους με το σημειωματάριο και πάτα απευθείας αποθήκευση ως. Δες τι λέει στο Κωδικοποίηση. Βάλτο ANSI και σώσε όπως είναι.

Δημοσ.

Γιατί άλλαξες την κατάληξη στην ταινία; Το vobsub φορτώνει στο tray (ένα πράσινο βελάκι προς τα πάνω) όταν ξεκινάει η ταινία; Αν αναγνωριστούν οι υπότιτλοι θα δεις το εικονίδιο και με δεξί κλικ σε αυτό θα μπορείς να εμφανίσεις-εξαφανίσεις τους υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζεται τότε δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι. Σε αυτήν την περίπτωση άνοιξε τους με το σημειωματάριο και πάτα απευθείας αποθήκευση ως. Δες τι λέει στο Κωδικοποίηση. Βάλτο ANSI και σώσε όπως είναι.

Σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...