andrikos66 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω διαμορφώσει το usb και θέλω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση,πως γίνεται αυτό?
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν έκανες γρήγορη διαμόρφωση, δοκίμασε με αυτό. TESTDISK Επαναφορά διαμερισμάτων με το Ή εδώ Active@ Partition Recovery ή εδώ EaseUS Partition Recovery
washcloud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ...Έλφη, παίζει επίσης να του έχει αλλάξει file system (μάλλον NTFS από FAT που λογικά ήταν) ή και να εννοεί ότι είχε κάποιο προγραμματάκι μαζί του το φλασάκι και του εμφάνιζε διάφορές "επιλογές" (ή και εμφανιζόταν "κάπως" στο "My Computer"...). Aντρίκο, γίνε λίγο πιο σαφής για το τί είναι αυτό που θέλεις να κάνεις.
andrikos66 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι είχα αλλάξει σε NTFS, βασικά χρησιμοποίησα αυτό (rufus_v1.4.1), έκανα εκεί τα δικά μου άλλαξα το filesystem σε ntfs και μετά χρησιμοποίησα τα παραπάνω προγράμματα χωρίς να γνωρίζω και αυτό που κατάφερα τώρα είναι όταν βάζω το στικάκι να μου βγάζεο μνμ για να το κάνω format, αλλά δεν γίνεται γιατί τα windows αδυνατούν να το φορμάρουν και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει please insert a disc into removable disc. Τελικά οκ το έφτιαξα, απλώς το file system πρέπει να είναι fat32 ή exfat?? και η εκκίνηση να είναι από freedos,ms-dos,ή iso????
washcloud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ό,τι θες μπορείς να έχεις για FS. Απλώς έχε κατά νου ότι αν πάιζει να το χρησιμοποιείς σε τηλεόραση, PSP, Standalone DVD Players κτλκλ, μπορεί και να χρειαστεί να το έχεις σε FAT(32). Διότι (ειδικά οι παλαιότερης κοπής σχετικές συσκευές), παίζει να καταλαβαίνουν μόνο από δαύτο. Αν βέβαια δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, καλύτερα NTFS (ή όποιο άλλο FS τεσπα), για να μην έχεις κατά βάση τον περιορισμό των 4ων GB max ανά αρχείo... Σε περίπτωση που ξαναπάθεις κάτι παρόμοιο (δεν μπορείς να φορμάρεις μέσω Win, ή και μέσω άλλου προγράμματος), δοκίμασε πρώτα να τρέξεις το Low Level Format Tool (freeware) το οποίο θα διαγράψει τα πάντα εντός του μέσου (του υπάρχοντος FS συμπεριλαμβανομένου), και ΜΕΤΑ να πας να το φορμάρεις (μέσω Windows, καλύτερα...). *...αυτό με την "εκκίνηση",,,δεν το 'πιασα. Εκκίνηση τίνος πράγματος...;
andrikos66 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημιουργία usb με δυνατότητα εκκίνησης ........έτσι γράφει Ευχαριστώ πάντως
washcloud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι, το σκέφτηκα μετά που σε ρώτησα, ότι μάλλον κάτι τέτοιο θα ήταν... Free-DoS καλύτερα θα έλεγα (ΑΝ σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις ως boot-disk)
andrikos66 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ok σ'ευχαριστώ πολύ αυτό ήθελα να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα