Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια καλησπερα εχω το pavilion g7 με 4g ram και θα ηθελα να κανω αναβαθμιση στα 8g ...ξερει καπιος κατι συγκεκριμενο να μου προτεινει??σας ευχαριστω εκ των προτερων

πεδια καλησπερα εχω το pavilion g7 με 4g ram και θα ηθελα να κανω αναβαθμιση στα 8g ...ξερει καπιος κατι συγκεκριμενο να μου προτεινει??σας ευχαριστω εκ των προτερων

καπιος?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα pavilion g7 δες λιγο το ταμπελάκι κατω απο pc και πες ποιο ειναι ακριβώς για να δουμε αν παίρνει 6 ή 8gb εκτος και αν ειναι σίγουρος

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα pavilion g7 δες λιγο το ταμπελάκι κατω απο pc και πες ποιο ειναι ακριβώς για να δουμε αν παίρνει 6 ή 8gb εκτος και αν ειναι σίγουρος

http://www.skroutz.gr/s/345404/HP-Pavilion-g7-1100-ev-sv-i5-2410M-4GB-640GB.html 

αυτο εδω ειναι μονο που το δικο μου εχει 500αρι σκληρο..

Δημοσ.

Μνήμη RAM (Μέγιστη) 6 GB - DDR3 SDRAM

Απο ότι βλέπω έως 6 πάει...

για δες με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. cpu z) ποσα dimm μνήμης εχει μέσα για να σου προτείνουμε αναλογως...

Δημοσ.

δεν δείχνει τίποτα το λινκ διόρθωσε το.

http://samos.olx.gr/hp-pavilion-g7-1100-ev-sv-i5-2410m-4gb-640gb-iid-418325457

αυτο εχω σε εμενα το λινκ φενετε κανονικα απλα του παταω ενα refresh ...ελπιζω να βοηθησει αυτο

Μνήμη RAM (Μέγιστη) 6 GB - DDR3 SDRAM

Απο ότι βλέπω έως 6 πάει...

για δες με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. cpu z) ποσα dimm μνήμης εχει μέσα για να σου προτείνουμε αναλογως...

το κατεβασα..αλλα δεν βρισκω που λεει για τα dimm

ειδα και αυτο το βιντεο αλλα αυτος βαζει 8g ...

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ειναι ολα τα g7 ίδια...οποτε δε μπορεις απο το youtube να κρινεις αν παιρνει 8/6/4...

για να σε βοηθήσω και εμενα η ΗΡ σε ενα άλλο λάπτοπ μου ελεγε μέγιστη μνήμη 2 και παντου αλλού έλεγε 4 και φυσικά ήταν 4...

για το τωρινό μου έλεγε στην αρχή μέγιστη 16 και τελικά υπήρξε θέμα με το BIOS και δε τα υποστήριζε και αντι να βγάλει καινούργιο έβαλε όριο 8 gb και το πέρασε και στη σελίδα της... :/

το καλύτερο που θα μπορούσες κατα τη γνώμη μου να κάνεις ειναι να βρεις απο κάποιον και να δοκιμάσεις...

τα dimm τα εχει στην καρτέλα spd όπου κάνεις κλικ στα slot και βλέπεις αν ειναι γεμάτα ή αδεια...

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ειναι ολα τα g7 ίδια...οποτε δε μπορεις απο το youtube να κρινεις αν παιρνει 8/6/4...

για να σε βοηθήσω και εμενα η ΗΡ σε ενα άλλο λάπτοπ μου ελεγε μέγιστη μνήμη 2 και παντου αλλού έλεγε 4 και φυσικά ήταν 4...

για το τωρινό μου έλεγε στην αρχή μέγιστη 16 και τελικά υπήρξε θέμα με το BIOS και δε τα υποστήριζε και αντι να βγάλει καινούργιο έβαλε όριο 8 gb και το πέρασε και στη σελίδα της... :/

το καλύτερο που θα μπορούσες κατα τη γνώμη μου να κάνεις ειναι να βρεις απο κάποιον και να δοκιμάσεις...

τα dimm τα εχει στην καρτέλα spd όπου κάνεις κλικ στα slot και βλέπεις αν ειναι γεμάτα ή αδεια...

ειναι γεματα ολα τα slot εκτος απ αυτο που λεει command rate

Δημοσ.

Το command rate πρώτη φορά το ακούω. Εφόσον είναι γεμάτα θα πρέπει να πάρεις είτε μια είτε δυο τεσσαρες για να φτάσεις τα 6-8gb αντίστοιχα, εφόσον τα υποστηρίζει...

δε στέλνεις ένα μειλ στο support της hp;

Δημοσ.

Το command rate πρώτη φορά το ακούω. Εφόσον είναι γεμάτα θα πρέπει να πάρεις είτε μια είτε δυο τεσσαρες για να φτάσεις τα 6-8gb αντίστοιχα, εφόσον τα υποστηρίζει...

δε στέλνεις ένα μειλ στο support της hp;

ναι για 2 τεσσαρες σκεφτομουν..ναι να στειλω αλλα αυτοι 8α μου αληθεια η οτι τους συμφερει??

Δημοσ.

Βασικά κατέβασε το cpuz και ανέβασε φωτογραφίες απο τις καρτέλες mainboard  spd και memory

πφφ δεν με αφηνει να τις ανεβασω

Δημοσ.

ανεβασε τες στο tinypic και μενα εδώ... Ισως βγάλουμε απο τη μητρική και το chipset ακρη...

Εμενα στο support μου είπαν εν τέλει (αφου τις είχα παραγγείλει) οχι παίρνει max 4 και οχι 2gb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...