toni50 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αξίζει η διαφορά χρημάτων ή θεωρείται πολύ ακριβό το tab pro? http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_3-5673.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_pro_8_4-5946.php
disqualified Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 θεωρω οτι η LG εχει κανει καλη δουλεια σε αυτο το tablet. Εχω διαβασει παντως για ελλειψη αξεσουαρ οπως θηκες δεν ξερω αν ισχυει. Αν πας για samsung θα ελεγα να πας για note που θα εχει και πενακι και θεωρω πως θα εχει γινει και προσεκτικοτερη δουλεια στο θεμα της ROM
aristoklis_2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ και βγάλε συμπέρασμα... http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8.4,LG-G-Pad-8.3/phones/8276,8141
olakseth Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ειχα τον ιδιο προβληματισμο. Ειμαι φαν της Ζαμζουνγκ και το ταμπλετακι ειναι τουμπανο.επειδι ομως τα λεφτα ειναι πολλα (Αρη!) θεωρω εκτος απο την πολυ ποιοτικη οθονη οτι στα υπολοιπα σημεια δεν θα καταλαβω διαφορα. Τι θα τρεξω που δεν θα αρκεστω στην ταχυτητα του Lg για να το σηκωνει το Ζαμζουνγκ. Και το Lg εχει ποιοτικη οθονη και γενικοτρα καλα χαρακτηριστικα. Οποτε παρειγγειλα σημερα το lg με μια θηκη-stand και ησυχασα
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 πριν λίγες μέρες πήρα το lg g pad από το media που είχε δώρο και μία θήκη και είμαι υπερευχαριστημένος. τούμπανο το ταμπλετάκι! και vfm
Brat Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Eιχα galaxy tab 2, ipad 3, και τωρα lg gpad. Θεωρω οτι για εμενα ειναι το καλυτερο απο τα 3. Πιο βολικο στη χρηση, χωρις κολληματα, χωρις itunes, και φυσικα πιο vfm. 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πάντως το LG πήρε σήμερα την 4.4.2 Παρατηρώ αρκετά καλύτερη συμπεριφορά .
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το LG είναι πολύ ωραίο tablet και σε καλή τιμή. Ακόμα καλύτερη τιμή το tab 3 το 8αρι . Το 8.4 το αγόρασα χθες και μου φαίνεται εξαιρετικό. Λίγο το auto brightness με χαλάει . Λοιπόν για το LG επειδή είχα το ίδιο δίλλειμα. . Τα είδα δίπλα δίπλα .και τα 2 ωραίες οθόνες με μικρή διαφορά υπέρ της Samsung. Γιατί δεν πήρα όμως το lg..παρόλο που είναι πολύ ωραίο ταμπλέτ. Γιατί διάβασα για την εμφάνιση της μπλε γραμμής στην οθόνη. Σε διάφορα site έθαβαν την αυτονομία και σε κάποια άλλα δεν την ανέφεραν καν. Εμπιστεύομαι σαν εταιρία την samsung έναντι της LG. Έχει βγάλει περισσότερα ταμπλετακια η Samsung άλλωστε. Αν δεν έπαιρνα το pro 8.4 θα αγόραζα το tab 3 της Samsung πάλι το οποίο έχει εξαιρετική οθόνη άσχετα με την ανάλυση. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από Prof_Chaos
Brat Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτό που θα χαρακτήριζα ως μείον στο gpad είναι οι κάμερες, μπρος πίσω αγγίζουν το "μαπα" ειδικά σε χαμηλό φωτισμό... Αυτό για όποιον τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες με το ταμπλετ η οι βιντεοκλησεις χωρίς καλό φωτισμό.. Κατά τα άλλα ούτε μπλε γραμμή σε εμένα και η αυτονομια καλύπτει άνετα τις αναγκες μου.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Επιστρέφω για τις πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά την αυτονομία με οθόνη στο 30% που είναι υπέρ αρκετό και wifi μόνο ανοικτό. Λοιπόν βγήκε από φόρτιση Πέμπτη 11 το βράδυ είδα ένα επεισόδιο μουρμούρα 30 λεπτά και το άφησα για να κοιμηθώ. . Το πρωί 11 η ωρα ήταν στο 93% είχε φάει 3% κατά την διάρκεια της νύχτας. Όλη την Παρασκευή από το πρωί έως το βράδυ αργά δεν το άφησα από τα χέρια μου.συνεχωμενο σερφαρισμα ρυθμίσεις updates viber όλη την ώρα και χάζευα fb. . Σήμερα Σάββατο ξεκίνησα με 25% και τώρα είμαι στο 12% .. Τι άλλο να ζητήσω? Δεν ξέρω αν το ipad mini retina θα κρατούσε περισσότερο με την ίδια χρήση. Φίλος που το έχει μου λέει 13 ώρες σερφαρισμα συνεχόμενο. Πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται αν και το mini έχει 6450 μπαταρία και το pro 4800
Greg7vas Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σκεφτομαι να τσιμπισω και εγω το lg. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις για διαβασμα? ebooks,pdf,blogs κλπ Ειναι ξεκουραστο? Ποση ωρα περιπου κραταει σε λειτουργια web surfing και διαβασματος μονο. Πως ειναι η αισθηση οταν το κρατας? Αντεχεται να το κρατας αρκετη ωρα η θα πρεπει να το εχεις καπου και να κοιτας. Δεν με ενδιαφερουν τα games, ταινιες κλπ καθολου. Μονο διαβασμα. thank you! 1
malmsteen1984 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Σκεφτομαι να τσιμπισω και εγω το lg. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις για διαβασμα? ebooks,pdf,blogs κλπ Ειναι ξεκουραστο? Ποση ωρα περιπου κραταει σε λειτουργια web surfing και διαβασματος μονο. Πως ειναι η αισθηση οταν το κρατας? Αντεχεται να το κρατας αρκετη ωρα η θα πρεπει να το εχεις καπου και να κοιτας. Δεν με ενδιαφερουν τα games, ταινιες κλπ καθολου. Μονο διαβασμα. thank you! χριστός ανέστη. λοιπόν το έχω το τάμπλετ εδώ και 3 βδομάδες περίπου. υπερευχαριστημένος. για διάβασμα είναι τέλειο. είναι πολύ ξεκούραστη η οθόνη. χαμηλώνει αρκετά η φωτεινότητα σε περίπτωση που σε κουράζει τα μάτια αλλά δεν ανεβαίνει πάρα πολύ αν θες να διαβάζεις κάτω από τον ήλιο. είναι πάρα πολύ ελαφρύ και δεν σε κουράζει να το κρατάς στο χέρι. γι'αυτό και εγκατέλειψα την 10ιντση ταμπλέτα που είχα. για τη μπαταρία νορμάλ μάλλον θα έλεγα. με ταινίες μόνο μου κρατάει η οθόνη περίπου 5 ώρες. με μόνο διάβασμα pdf κρατάει πιο πολύ. γενικά θα σου έλεγα μην το σκέφτεσαι και πάρτο. ότι καλύτερο στην τιμή αυτή. πραγματικά η καλύτερη αγορά που έκανα. (και το πήρα πιο πολύ για διάβασμα και σερφάρισμα)
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένα + για το lg είναι ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα samsung galaxy. Το καπάκι ειναι αλουμίνιο. .Κάτι το οποίο με παρεξενεψε στο lg,Το είδα στο stand του κωτσου στο mall .Η φωτεινότητα είχε πέσει στο 25 % και δε ανέβαινε γιατί όπως έγραφε είχε ανεβάσει θερμοκρασία. .Βέβαια είναι συνέχεια στο ρεύμα με την φωτεινότητα στο τέρμα.Δεν ξέρω αν γίνεται σε ολα edit το samsung το έβαλα αγγελία . Αν και εξαιρετικό με απίθανη οθόνη θα προτιμήσω τις 10.1 ιντσες του ipad οπου μπορώ να δουλέψω άνετα.Εξάλου θα έμενε αχρησιμοποίητο κι αυτό και θα έχανε την αξία του οπότε.. Για όποιον τον ενδιαφέρει http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/samsungtablets/274079-galaxy-tab-3-pro-84-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-t320-wifi-16gb-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D/ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2014 από Prof_Chaos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα