Προς το περιεχόμενο

Windows 8 σε netbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα netbook με Windows XP, 1GB RAM και Intel Atom N570. Αν περάσω τα Win 8 θα τα σηκώνει ή θα έχω πρόβλημα? Το netbook το χρησιμοποιώ για Internet και αναπαραγωγή video σε 720p.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλε οτι θα ανοιγα το ιδιο θεμα, ειμαι με τα ιδια χαρακτηριστικα + 1Gb ram, να προσθεσω και την απορια μου, εχω τα 8 σε dvd, αλλα το netbook περα απο usb δεν εχει κατι αλλο?

Δημοσ.

Έχω ένα netbook με Windows XP, 1GB RAM και Intel Atom N570. Αν περάσω τα Win 8 θα τα σηκώνει ή θα έχω πρόβλημα? Το netbook το χρησιμοποιώ για Internet και αναπαραγωγή video σε 720p.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μην το δοκιμάσεις καν. Θα ειναι πιο αργό από ... αργοπορία, χώρια τα σπασίματα στην αναπαραγωγή βιντεο. Αν έβαζες +1GB μνήμη θα μπορούσες να δεις μια ελαφρά βελτίωση των 8 (μικρή γιατί το αλλο μεγα εμποδιο ειναι ο atom) αλλά για απροβληματιστη αναπαραγωγή 720p μην ελπίζεις. Θα σου αντιπροτείνω κάτι αλλο που θα κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλύτερα (σε σχέση με τα 8 ) και θα ειναι πολύ πιο ασφαλες από τα xp που εχεις τώρα. Πέρασε του linux με γραφικό περιβάλλον xfce. Το μηχανάκι θα πετάει.

φιλε οτι θα ανοιγα το ιδιο θεμα, ειμαι με τα ιδια χαρακτηριστικα + 1Gb ram, να προσθεσω και την απορια μου, εχω τα 8 σε dvd, αλλα το netbook περα απο usb δεν εχει κατι αλλο?

Πρώτον επιβεβαίωσε οτι το netbook μπορεί να κάνει boot από usb (λογικά θα κάνει). Αν ναι, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φτιάξεις boot usb με τα windows 8 και να κάνεις την εγκατάσταση που θες. Ισχύουν τα ίδια που έγραψα για τον nortm

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ο συνδιασμός windows 8 με 1gb ram και netbook ειναι λιγο δύσκολος , καλύτερα να βάλεις τα 7 αν δεν θέλεις τα xp

Δημοσ.

Ακόμα και 7 με 1GB και Atom θα είναι πολύ στριμωγμένα. Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι οι απαιτήσεις των 8 ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με των 7.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αμα ειναι στα ιδια επιπεδα θα το δοκιμασω επειδη εχω touch οθονη και τα 7 δεν εχουνε να προσφερουνε κατι παρολο που το μηχανημα εχει 7 απο την εταιρια πανω του.επισης εχω μια απορια γιατι δεν εχει αυτοκολλητο με του κωδικους των 7 home??? μπορω να τους βρω επειδη γραφει στο start>computer>δεξι κλικ>ιδιοτητες οχι των κωδικο που κανονικα θα επρεπε να ειχε και αυτοκολλητο απο κατω αλλα ενα κωδικο του product id: xxxxx-oem-xxxxxx-xxxx ???

ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως ειναι κάτω από κάποιο καπάκι;

Ρώτα και τον γουγλη για το μοντέλο σου. Ισως καποιος εχει άλλη λύση.

Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να «τραβήξεις» το serial που φορά τώρα με κάποιο πρόγραμμα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχα ειχες δικιο ηταν κατω απο το καπακι ενα mini αυτοκολλητο. συνήθως το εχουνε απο την κατω πλευρα και πρωτη φορα το βλεπω  μεσα.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία 7αρια και 8 δεν συμφέρουν σε netbook.Linuxακι που είπε ο φίλος πιο πάνω και θα σαι κομπλεδούρα

Δημοσ.

Καλά έκανες και δοκίμασες. Πάνε σφαίρα γιατί ειναι αρχη και άδεια.

• πέρασε updates
  • Πέρασε προστασία antivirus και antimalware
  • Πέρασε τα βασικά προγράμματα που σου αρέσουν/χρησιμοποιείς
  • Δουλεψε τον τουλάχιστον 2-3 μέρες 

Αν συνεχίζει να μην κολλά, με υγεια σου και καλοδούλευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...