Hawk7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 LoL ότι νάναι.. Τι λέει το διάγραμμα το διαβάζεις σήμερα; LoL ότι νάναι.. Τι λέει το διάγραμμα το διαβάζεις σήμερα;
μtj Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατί όμως αυτός ο κόσμος δεν αγοράζει κάτι άλλο; Πολλοί το αγοράζουν επειδή τους περισσεύουν και παράλληλα είναι ένα "must-have" gadget. Άλλοι επειδή το βρίσκουν πραγματικά χρήσιμο. Πάντως προσωπικά γνωρίζω περισσότερους από τους πρώτους. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που το αγοράζουν επειδή είναι "must-have" ενώ δεν μπορούν να καλύψουν βασικότερες ανάγκες. Αυτοί οι τελευταίοι είναι μακράν οι επικότεροι όλων.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ότι σου λέει η apple θα διαιρείς δια του 2 Έχεις μπερδέψει τα νούμερα της Apple με αυτά που ανακοινώνουν οι άλλοι! H samsung για παράδειγμα όταν ανακοινώνει "πωλήσεις" μετράει όσα έφυγαν απο τις αποθήκες της και όχι όσα πουλήθηκαν. Άρα τη διαίρεση την κάνουμε αλλού και όχι στην Apple! Καλή ώρα όπως και με το 5C που γράψατε άπειρα "χαριτωμένα" και προσπεράσατε το γεγονός πως σαν μοντέλο πούλησε περισσότερα απο κάθε άλλη συσκευή android που κυκλοφορεί! 3
calenter2003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μόνο 500.000.000?Καλά, και δεν έκλεισε ακόμα?
NOTIOS1981 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σοβαρά τώρα. Νομίζεις ότι τα δροιδ φανμποις είναι καλύτερα;.. Δέχονται σχόλια κτλ; Ειπα εγω οτι ειναι καλυτεροι; Μια απο τα ιδια. Κλειστα μυαλα. Το ιδιο και και για τα MS Φανμποις...
fingolfingr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προσωπικά ξεκίνησα με ένα Galaxy S (το απλό) το 2010 που βγήκε. Όταν λίγο καιρό μετά καταλαβα ότι η samsung δεν θα εβγαζε ποτέ πια αναβαθμίσεις για το συγκεκριμένο κινητό αρχισα τα custom rom. Από τότε εχω αλλάξει 20+ rom σε αυτό. Το κολληματα πάντα υπηρχαν σε όλες τις rom λίγο πολύ. Πόσες φορές είχα παρει τηλεφωνο 2 το βράδυ κατα λάθος και το κινητό να κολλαει και να πρεπει να βγάλω την μπαταρία για να σταματήσει η κλήση; Και με την εργοστασιακή rom. Μετά πήγα σε ένα Xperia Sole με την λογική ότι επειδή είανι 2πύρηνο θα πάει καλύτερα. Είχα ακουσει καλά λόγια αλλα το δικό μου κολλαγε αισχρά. Η μπαταρία δεν εβγαινε όποτε μεχρι να ξεκολλησει ήσουν χωρίς κινητό. Χώρια ότι μια φορά κόλλησε στον καταλογο και επαιρνε τηλεφωνο 5 λεπτά αργότερα που ξεκόλλήσε και ενω΄ήταν στην τσέπη. Για να του κανω αναβάθμιση (την επίσημη) παιδευόμουν για 3 ωρες για να πατησω τα κουμπακια που ήθελε για να το δει το PC. Πουλήθηκε σε 2 μήνες. Τωρα πια εχω καταλήξει σε ένα Iphone 4 που πήρα από τον αδελφο μου για κυριο τηλεφωνο και το galaxy S για εταιρικό. Ο λόγος που εχω σαν κύριο το iphone είναι πολύ απλά επειδή είναι σταθερό. Του εχω περάσει μέσα ένα κάρο εφαρμογές και δεν κολλαει καθολου. Όσο για την "ποζερια" που αναφέρθηκε πιο πανω.... πόσες και πόσες φορές εχουμε δεί παρόμοια κατασταση από αυτούς που εχουν 5ιντσα κινητά? Και ας είναι κινέζικες απομιμήσεις. Επίσης μην μου πείτε ότι όλοι όσοι εχουν 5ιντσα και 4πύρηνα τα εχουν αναγκη και τα χρησιμοποιούν κιολας. Δεν λεω ότι είναι αχρηστα. Απλά δεν είχε απαραίτητα σε όλους όσους τα έχουν (ανεξαρτήτως μάρκας). Το τί επιλέγει ο κάθε ένας για να εχει σαν κινητό (αυτοκινητο, pc/ laptop, γυναίκα κλπ) είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρεπει να ασχολουνται οι αλλοι με την επιλογή αυτή ή και γιατί πρεπει καποιος να προβάλει την επιλογή αυτή σαν καλύτερη. 4
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ειπα εγω οτι ειναι καλυτεροι; Μια απο τα ιδια. Κλειστα μυαλα. Το ιδιο και και για τα πασης φυσεως MS Φανμποις... fixed
CheOnWeb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σαφώς και πολύς κόσμος έχει ένα κινητό που δεν 'ταιριάζει" στην τσέπη του. Με την ίδια λογική επιλέγει και αυτοκίνητο για παράδειγμα. Όπως τα "γκομενάκια" παίρνουν iPhone για μόστρα όπως είπαν μερικοί, κατά τον ίδιο τρόπο τα καγκούρια παίρνουν αυτοκίνητο για μόστρα. Το ίδιο "πρόβατα" των αυτοκινιητοβιομηχανιών είναι κι αυτοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει η Apple γι 'αυτό. Κάνει ό,τι κάνουν όλες οι εταιρείες απλώς το κάνει καλύτερα απ' όλους (και ζηλεύουμε) και είναι αμερικανική (και δεν γουστάρουμε και καλά κάνουμε). Και όχι, δεν είναι εκβιασμός που πρέπει να πάρεις iPhone αν θέλεις iOS. Τι σημαίνει "δεν γουστάρω Apple αλλά θέλω iOS"; Θέλε. Ο φίλος που κάνει την δουλειά του με το κινέζικο των 140e είναι μάγκας και σωστός ως προς την επιλογή του αλλά γιατί τον ενοχλεί που κάποιοι επιλέγουν κάτι άλλο δεν το καταλαβαίνω. Η Apple απ' την άλλη έχει ένα ηλικιακό target group κατα 10 χρόνια γηραιότερο, λόγω κόστους και ευκολίας χρήσης. Ναι, φυσικά δεν θέλει να κατεβάσει τις τιμές και να δείχνει "φθηνή". Είναι κι αυτό μέσα στην εμπορική της πολιτική. Το ίδιο δεν κάνουμε με τα ρούχα; Δεν πληρώνουμε την υπεραξία της φίρμας; Δεν βλέπω τις γυναίκες να "ξεμαλιάζονται" στα φόρα για το τι μάρκα ρούχο φοράνε. Εμάς τι μας πιάνει και μιλάμε λες και είναι δικές μας; Γιατί ακολουθούμε τον ηλίθιο ποδοσφαιρικό οπαδισμό; Γιατί δεν συζητάμε απλώς εξηγώντας το φαινόμενο των smartphones; Τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ. Η Apple και η Samsung λοιπόν είναι δυο εταιρείες (κερδοσκοπικές επιχειρήσεις) που ακολουθούν τους κανόνες της αγοράς. Προσπαθούν να είναι ανταγωνιστικές, δηλαδή να προσφέρουν τις ίδιες ή αντίστοιχες υπηρεσίες αλλά ταυτόχρονα να διαφοροποιούνται. Η Apple έχει επιλέξει την κλασική της τακτική, Hardware και Software πακέτο και αποκλειστικότητα στο Software. Αυτό δεν έκανε πάντα; Αυτό έκανε και παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της την ύπαρξη αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία της (του Jobs δηλ.) και αυτήν ακολουθεί. προς το παρόν τουλάχιστον. Η Microsoft και η Google επέλεξαν το άλλον δρόμο, της διανομής λειτουργικού. Ο κάθε δρόμος με τα καλά και τα κακά του κι εμείς οι ωφελημένοι απ' όλη την ιστορία, αρκεί να "μετράμε" σωστά τις ανάγκες μας. {Τώρα που είπα ανάγκες, κάποιος είπε (νομίζω σ' συτό το νήμα) ότι οι εταιρείες δημιουργούνε ανάγκες κι εμείς ακολουθούμε. Έτσι είναι και δεν το έκρυψε ποτέ ο Jobs. "Αν περιμένω να μου πει ο κόσμος τι θέλει, χάθηκε το παιχνίδι. Εγώ θα τους πω τι θέλουν." Το κάνει φανερά αλλά τόσο καλά που οι πάρα πολλοί δεν αντιστέκονται.} Βλέπω λοιπόν την ίδια ιστορία MAC vs PC και στα smartphones. Η διαφορά είναι ότι τα Mac δεν μπορούν να πάρουν πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς λόγω κόστους (σε απόλυτα νούμερα εννοώ, όχι vfm) οπότε υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν αλλά δεν μπορούν ενώ στα smartphones το κόστος είναι χαμηλότερο και ειδικά με την "βοήθεια" των εταιρειών κινητής και τις επιδοτήσεις κατέστει δυνατόν να αποκτήσει κάποιος μια συσκευή πέραν των δυνατοτήτων του. Η άλλη διαφορά είναι ότι πιο εύκολα έχει κάποιος και OS και Windows ενώ για να έχεις iOS και Android είναι κάπως δύσκολο. Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι η Apple μου δημιούργησε την ανάγκη για Smartphone. Χρειαζόμουν (και είχα) ηλεκτρονική ατζέντα στις αρχές του '90 όπως και κινητό με email, Internet browser και απεριόριστο τηλεφωνικό κατάλογο στα τέλη '90 - αρχές του 2000. (Motorola mpx-200 και mpx-220 με Windows mobile. Το 2008 λοιπόν που ήρθε το IPhone στην Ελλάδα ήταν ότι χρειαζόμουν και μπορούσα να το πάρω πολύ φθηνά με την επιδότηση, χωρίς μάλιστα να αλλάξω πάγιο. Το θεώρησα καλή επιλογή. Το ίδιο και το 2010 με το 4άρι το οποίο έχω ακόμη. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να "κινηθείς" μέσα στον υπερκαταναλωτισμό προς ώφελός σου χωρίς να είσαι απαραίτητα "θύμα". Εξετάζω το θέμα κυρίως απ' την μεριά της Apple διότι την γνωρίζω καλύτερα και είναι αυτή που ανέδειξε το φαινόμενο "έχω τηλέφωνο που δεν ταιριάζει ατην οικονομική μου κατάσταση" αφού ο ανταγωνισμός δίνει και πολύ φθηνότερες επιλογές. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η Apple ακόμη απολαμβάνει το ότι για ένα διάστημα έπαιζε μόνη της. Εννοώ ότι ένας λόγος που πιθανόν να ξαναεπιλέξω iPhone είναι για να μην αλλάξω "περιβάλλον", οπότε η (μοναδική) επιλογή μου το 2008 ήταν κρίσιμη. Αυτό λογικά θα αλλάξει με τον καιρό. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μην θέλει να υπάρχουν επιλογές στην αγορά. Θα θέλατε να υπαρχει μόνο Android; Γιατί κάποιοι θα χαρούν αν κλείσει η Apple; Δεν θέλουν να έχει η Google και η Samsung ανταγωνισμό ώστε να τους προσφέρει όλο και καλύτερα προιόντα; Εγώ χαίρομαι για το αντίθετο. Η ανάγκη του Android για μεγαλύτερη ισχύ και ενέργεια δίνει ώθηση στην κατασκευή δυνατότερων, λιγότερο ενεργοβόρων και οικονομικότερων επεξεργαστών, πράγμα που θα ωφελήσει όλους μας. Δεν έχω χρησιμοποιήσει Android αλλά βλέπω ομοιότητες με τα Windows (στη φιλοσοφία τους), τα οποία Windows χρειάζομαι-θέλω-τιμώ! Αν μου γινόταν να έχω και Android στο iPhone μου, θα το ήθελα, γιατί όχι; Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε το τρομερά μηχανάκια που έχουμε (ό,τι μάρκας και να 'ναι) και αφήστε τις εταιρείες να τρώγωνται και αυτούς που θέλουν να τα χώνουν στα ακριβά τηλέφωνα να δουλεύουν για σας (που θέλετε οικονομικότερες λύσεις), διότι αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχατε τις επιλογές που έχετε. Peace Che 4
Hawk7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και όχι, δεν είναι εκβιασμός που πρέπει να πάρεις iPhone αν θέλεις iOS. Τι σημαίνει "δεν γουστάρω Apple αλλά θέλω iOS"; Θέλε. Ειδικα αυτο το "θελε",με πεθανε στα γελια. Θα πρεπει να καταλαβεις,οτι συσκευη και λειτουργικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Εξ'ου και πολλοι επιλεγουν ναι μεν android,αλλα διαφορετικη συσκευη-κατασκευαστη.(γουστα). Λαμβανοντας συνεπως υποψιν αυτο το απλο παραδειγμα,απο την στιγμη που δεν υπαρχει ios σε αλλη συσκευη-κατασκευαστη,η apple ειναι κερδισμενη και "μονοπωλει""εκβιαστικα",αφου ξερει οτι ειναι η μονη επιλογη.Αν υπηρχαν αλλες συσκευες με ios εκει θα εβλεπες μια εντελως διαφορετικη εικονα,και οικονομικα δεδομενα για την εταιρεια. Μπραβο της,και γουστο της που καταφερε να εχει ενα λειτουργικο της,στις δικες της συσκευες.Κανεις δεν θα σου πει κατι αλλο. Γι'αυτο και εχω πει κατα καιρους,οτι αν μια εταιρεια θελει να ξεχωρισει(οπως η samsung.Lg κ.α που ειναι κατασκευαστριες),καλα θα κανουν να αρχισουν να επενδυουν πανω σε αυτον τον τομεα.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επιλογή της Apple είναι απ´ την οποία κάτι κερδίζει κάτι χάνει. Δεν το θεωρώ εκβιασμό, επιλογή υπάρχει: Android. Το iOS είναι διαθέσιμη επιλογή, όχι είδος πρώτης ανάγκης για να συνιστά εκβιασμό. Το "θέλε" η Apple το λέει (έμμεσα), όχι εγώ. Προς το παρόν πιο πολύ κερδισμένη είναι παρά χαμένη. ΕΜΕΙΣ διατηρούμε το δικαίωμα της επιλογής. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να κάνεις εσύ αλλά μάλλον δεν υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Θέμα "οπτικής γωνίας" είναι και γι αυτό υπάρχει έδαφος για συζήτηση χωρίς πάθος όμως (δεν ισχύει για σένα). Σιγά μην τσακωθούμε για τέτοια θέματα. 1
Hawk7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επιλογή της Apple είναι απ´ την οποία κάτι κερδίζει κάτι χάνει. Δεν το θεωρώ εκβιασμό, επιλογή υπάρχει: Android. Το iOS είναι διαθέσιμη επιλογή, όχι είδος πρώτης ανάγκης για να συνιστά εκβιασμό. Επειδη αν προσεξες ειμαι πολυ προσεκτικος στην χρηση λεξεων,και οταν δεν μπορει να τοποθετηθει κυριολεκτικα την βαζω εντος εισαγωγικων,δεν ειπα την λεξη εκβιαστικα οπως το λες εσυ. Καποιος,που πιθανοτατα,το android θα μπορουσε να του φανει δυσκολο ως χρηση,ή περιπλοκο(λεμε τωρα),θα επελεγε το ios... εφοσον δεν υπαρχει αλλη εταιρεια με ios εκει τιθεται ο χαρακτηρισμος μου"εκβιαστικα",αφου δεν υπαρχει αλλη εταιρεια,που πιθανοτατα θα μπορουσε να εχει καλυτερο design,να το ενσωματωσει,και να υπαρξει επιλογη μεταξυ αλλων. Τοτε,και μονο τοτε θα εβλεπες αντικειμενικα δεδομενα ως εταιρεια την apple,σε συγκριση με ανταγωνιστες του ιδιου λειτουργικου. ΕΑΝ μαλιστα,το ios ηταν και σε αλλες συσκευες 100% η apple θα πωλουσε πολυ πιο φθηνα,σε συγκριση με τωρα και της παραλογης(κατ'εμε)τιμολογιακη της πολιτικη,λογω ανταγωνισμου! Αρα,εκ των πραγματων μονοπωλει,στα μεγεθη που θετει αυτη. Το καταλαβες τωρα; Αλλο το θεμα,αν μου αρεσει η συσκευη ως συσκευη,και τι ενσωματωνει ως hw επανω(γουστα),και αλλο η πολιτικη της σε θεματα λειτουργικου,που ειχε τεθει ως θεμα βασει καποιων στατιστικων. Σιγά μην τσακωθούμε για τέτοια θέματα. Οταν δεν υπαρχουν εκνευριστικοι χαρακτηρισμοι,αλλα γινεται ενας διαλογος αποψεων επι των αποψεων,με τα προσωπικα επιχειρηματα του καθενος,ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω,δεν βλεπω τον λογο να τσακωθω με κανεναν. Ψωμι,δεν μου τρωει κανεις,για οποια εταιρεια κι αν πει.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κι εγώ όπως είδες χρησιμοποιώ εισαγωγικά. Απλώς όταν έγραφα δεν γύρισα να ξανακοιτάξω τα γραφόμενά σου, από μνήμης έγραφα, οπότε σόρυ! Αρκεί να το προσέξουν κι οι άλλοι και να μην αισθάνονται δέσμιοι της Apple. Η πολιτική της πάντως έτσι ήταν πάντα και τέλος πάντων δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ωραία θα ήταν αλλά δεν κατηγορώ και την Apple. Το συμφέρον της προστατεύει ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Τώρα αν κάνει καλά, θα δείξει. Είναι πάντως αρκετά πολύπλοκα τα πράγματα. Με την ίδια τακτική κόντεψε να εξαφανιστεί, με την ίδια έγινε η πλουσιότερη. Η Sony έκανε το ίδιο με το Beta vs VHS έχασε αλλά δεν καταστράφηκε. Γενικά παίζουν πολλά και δεν είναι εύκολο να κάνουμε προβλέψεις.
Papakaliati Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επειδη αν προσεξες ειμαι πολυ προσεκτικος στην χρηση λεξεων,και οταν δεν μπορει να τοποθετηθει κυριολεκτικα την βαζω εντος εισαγωγικων,δεν ειπα την λεξη εκβιαστικα οπως το λες εσυ. Καποιος,που πιθανοτατα,το android θα μπορουσε να του φανει δυσκολο ως χρηση,ή περιπλοκο(λεμε τωρα),θα επελεγε το ios... εφοσον δεν υπαρχει αλλη εταιρεια με ios εκει τιθεται ο χαρακτηρισμος μου"εκβιαστικα",αφου δεν υπαρχει αλλη εταιρεια,που πιθανοτατα θα μπορουσε να εχει καλυτερο design,να το ενσωματωσει,και να υπαρξει επιλογη μεταξυ αλλων. Τοτε,και μονο τοτε θα εβλεπες αντικειμενικα δεδομενα ως εταιρεια την apple,σε συγκριση με ανταγωνιστες του ιδιου λειτουργικου. ΕΑΝ μαλιστα,το ios ηταν και σε αλλες συσκευες 100% η apple θα πωλουσε πολυ πιο φθηνα,σε συγκριση με τωρα και της παραλογης(κατ'εμε)τιμολογιακη της πολιτικη,λογω ανταγωνισμου! Αρα,εκ των πραγματων μονοπωλει,στα μεγεθη που θετει αυτη. Το καταλαβες τωρα; Αλλο το θεμα,αν μου αρεσει η συσκευη ως συσκευη,και τι ενσωματωνει ως hw επανω(γουστα),και αλλο η πολιτικη της σε θεματα λειτουργικου,που ειχε τεθει ως θεμα βασει καποιων στατιστικων. Οταν δεν υπαρχουν εκνευριστικοι χαρακτηρισμοι,αλλα γινεται ενας διαλογος αποψεων επι των αποψεων,με τα προσωπικα επιχειρηματα του καθενος,ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω,δεν βλεπω τον λογο να τσακωθω με κανεναν. Ψωμι,δεν μου τρωει κανεις,για οποια εταιρεια κι αν πει. Η apple ειναι μια εταιρια hardware που απλα τυχαινει να φτιαχνει και software για τις συσκευες τις. Αυτος ειναι και ο λογος που τα λειτουργικα της ( αναφερομαι στο OS X και τις αναβαθμισεις του τωρα ) ειναι δωρεαν η προσφερονται σε πολυ χαμηλες τιμες. Δεν ειναι google που βασιζεσαι στην διαδοση του android επειδη η κυρια πηγη εισοδων της ειναι οι διαφημισεις. Απο που και ως που λοιπον να δωσει σε αλλες εταιριες το λειτουργικος της, που ειναι αυστηρα συνυφασμένο με τις συσκευες τις ? Η λογικη σου θεμα ειναι απο την αρχη λαθος γιατι προσπαθεις να συγκρινεις android me ios . Το Ios εχει δημιουργηθει σαν συνοδεια των συσκευων, αρα το οτι περιοριζεται σε αυτες ειναι κυριο χαρακτηριστικο του. Με το android ισχυει ακριβως το αντιθετο. Ο περιορισμος του ios στα ipad kai iphones ειναι η δυναμη του, οχι η αδυναμια του. Αντιθετα το fragmentation του ανδροιντ προκαλει πολλα προβληματα τα οποια η apple δεν εχει να αντιμετωπισει. Δεν υπαρχει σωστο η λαθος, τελειος διαφορετικες προσεγγισεις ειναι με διαφορετικα θετικα και αρνητικα η καθε μια. Με την λογικη του ανδροιντ εχεις μεγαλη επιλογη στις συσκευες και πολυ πιο οικονομικες, με την λογικη του ios εχεις πιο σμοοθ συσκευες με λιγοτερους πορους με οτι αυτο συνεπαγεται. 2
Hawk7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Η apple ειναι μια εταιρια hardware H apple,σχεδιαζει,δεν παραγει-κατασκευαζει.Της ερχεται πολυ καλυτερα να κατασκευαζει αλλος,παρα η ιδια.Λογικο.Αφου περαν καποιων συγκεκριμενων συσκευων,δεν εχει να δειξει κατι αλλο. Απο που και ως που λοιπον να δωσει σε αλλες εταιριες το λειτουργικος της, που ειναι αυστηρα συνυφασμένο με τις συσκευες τις ? Αυτο που λες δεν στεκει.Καθε λειτουργικο μπορει να τρεξει σε οποιαδηποτε συσκευη. Το αν αυτο εχει θεματα στην αρχη(android),στο source του λογω κακου προγραμματισμου,αυτο ειναι αλλο καπελο.Σημερα το android εχει ξεπερασει αυτα τα προβληματα που εως τωρα συζητωταν. Αυτη η αποψη,οτι το ios ειναι και τρεχει μονο σε apple συσκευες ειναι περισσοτερο θεμα κυρους,και αιγλης,παρα οτιδηποτε αλλου. Θα μπορουσε να το δωσει ανετα και σε αλλους κατα συνεργασια(με οτι συνεπαγεται αυτο),αλλα οπως ανελυσα δεν το κανει,και δικαιωμα της. Οποτε,το οτι ειναι ακυρη η λογικη μου απο την αρχη,δεν το νομιζω καθολου. Ειναι σαν να λες,οτι επειδη το Nexus δεν εχει κανενα κολλημα λογω ΚΑΘΑΡΟΥ android,η LG εκανε τα μαγικα του Χουντινι στην συσκευη και πετυχε. Ο περιορισμος του ios στα ipad kai iphones ειναι η δυναμη του, οχι η αδυναμια του. Ξαναδιαβασε τι εχει ειπωθει απο μενα,διοτι εχεις μπερδευτει στα τελευταια σχολια. Μιλησα για λειτουργικο και ανταγωνισμο.Ειπα ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ.
jmirko15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μόνο εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι άκυρη η λογική σου.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα