ektor7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εχω την εντυπωση οτι ξεχασαμε το Flipboard! Modern Combat 5: Blackout 1
ektor7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 infinity ranner HD Ακομη ενα PC game,μεταφερεται στο store σαν metro εφαρμογη(κατεβασμα και εγκατασταση). Ειναι paid,keyboard&mouse/gamepad(xbox/ps3) only και ολα τα settings της PC εκδοσης.Ειναι μονο για x86/x64. Θα προτιμουσα να εβαζε και touchscreen δυνατοτητες κατα την μεταφορα του στο store,σαν metro app! Ας ελπισουμε οτι καποια απο τα επομενα pc games οταν θα ανεβαινουν στο store να τους προσθετουν και touchscreen controls,σιγα σιγα!
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Tab Player (Δωρεαν μεχρι της 4/10/2014) GuitarTapp Pro (Paid) Notebook Pro (Free)
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Age of Empires®: Castle Siege (Free -MS) 1
KwstasXt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο χθες παιζω ΑΟΕ και μεχρι στιγμης το παιχνιδακι μου αρεσε αρκετα. Για να δουμε...! ΥΓ : Εψαχνα το θεμα να το ποσταρω αλλα δεν το εβρισκα lol 1
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Bamboo Paper LIMITED TIME – FREE TOOLSTo celebrate the launch of Bamboo Paper for Windows 8, we are making available all premium writing and drawing tools FOR FREE! Download now to get the maximum out of Bamboo Paper! *Introductory offer is available for a limited time only. Offer will be void on de-installing the app or changing to a different device. AppSwitch With AppSwitch for Windows 8, it’s easy to find replacement apps for those you have on your Apple iOS, Google Android or BlackBerry device 3DMark
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) FIFA 15:UT Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7
AfterForever Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δώσε ένα λινκ για το fifa γιατί δε μου το εμφανίζει στο store (όπως και τις περισσότερες εφαρμογές που ανεβάζεις εδώ, δεν ξέρω γιατί). Ευχαριστώ
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δώσε ένα λινκ για το fifa γιατί δε μου το εμφανίζει στο store (όπως και τις περισσότερες εφαρμογές που ανεβάζεις εδώ, δεν ξέρω γιατί). Ευχαριστώ Oταν ειναι καινουριες δεν στις εμφανιζει αμεσως με το search. Εγω παω στα games για παραδειγμα,μετα διαλεγω το see more και σ'αυτο επιλεγω να μου δειξει τις νεοτερες εφαρμογες! Εχω προσθεσει και το link,απλα εχθες δεν το ειχε στο store του browser και τωρα στο εμφανιζει αν κανεις search "fifa 15"! Επισης μερικες εφαρμογες ειναι μονο για x86/x64 και αν εχεις windows RT,δε στις βγαζει στο store. Kαι αφαιρεσε ολα τα φιλτρα απο το store: Settings==>preferences==>Και καντα ολα No/Off! Υποψη,οτι μπορει να εχει αρκετα θεματα,γιατι μολις βγηκε το παιχνιδι.Εμενα με πεταει εξω!Το ιδιο συνεβαινε και με το fifa 14,μεχρι που το επανεγκαταστησα μετα απο λιγες μερες,ξανα! Oπως και το Clound Rainders,δεν εχει ακομη link στον browser! Clound Rainders Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7
ektor7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 New game from Gameloft. Asphalt Overdrive (Universal app) 1
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 τελειο το παιχνιδακι αλλα το παιζει μονο σε portait καθετα δηλαδη....
ektor7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι μονο online αν καταλαβα καλα?
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ναι οντως μονο online ειναι....ελεος κ παλι.. 1
ektor7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το fifa 15 ut,το δοκιμασες? Εμενα παντως με πεταει συνεχεια εξω,πριν προλαβει να μπει καν στο παιχνιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα