Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου με 920 χέστηκε από τη χαρά του και το αγόρασε. Αλλά είναι δυνατόν να κοστίζει 2.99 όταν στο playstore το βρίσκει κανείς 0,79; 

Ο καθενα κοστολογει την εφαρμογη του σε καθε πλατφορμα,οπως και οσα θελει!Αν ειναι ακριβο απλα καποιος δεν ασχολειται και παει παρακατω!

Συνηθως σε καινουρια πλατφορμα ειναι λιγο τσιμπιμενες,αλλα αν θελει να προοθησει την εφαρμογη του σαν universal app, σε μια gaming πλατφορμα/λογισμικο οπως ειναι τα windows(το παιχνιδι υποστηριζει keyboard/gamepad/touch) αναγκαστικα θα πρεπει σε καποια φαση να προσεξουν λιγο τις τιμουλες τους!

Προς το παρον αδιαφορο,το συγκεκριμενο app,για μενα!:P

Δημοσ.

H εφαρμογη του Plex στα 1.99ευρω για περιορισμενο χρονο!

Επεσε στο 0.99 Ευρω το PLEX για 8 μερες.Νομιζω οτι αξιζει για τετοια εφαρμογη,αν σκεφτουμε οτι η desktop εφαρμογη του plex δεν υποστηριζει ουτε touch,ουτε mouse,αλλα μονο keyboard!Ειναι και universal app,για τους κατοχους wp8.1!

Δημοσ.

Να αναφερω και καποια πραγματακια για το PLEX.

Εκτος του steaming,οταν ο server ειναι στο ιδιο μηχανημα,δεν χρειαζεται internet  ή συνδεση με το ρουτερ,για να παρακολουθησεις οτι θες απο  τη metro εφαρμογη του pc/laptop/tablet και επισης παιζει κανονικα τους Ελληνικους υποτιτλους!

σημερα βγαινε κ το Modern Combat 5: Blackout!αντε να δουμε!! :)

Βγηκε στο store ή ακομη?

Η gameloft κανει παρτυ στο mobile gaming! :-D

• Like 1
Δημοσ.

δεν βγηκε ακομα ουτε στο us ουτε στο δικο μας αλλα μαλλον θα ειναι με πληρωμη,ετσι πιστευω!!στο android 5.99 εχει!!

Δημοσ.

δεν βγηκε ακομα ουτε στο us ουτε στο δικο μας αλλα μαλλον θα ειναι με πληρωμη,ετσι πιστευω!!στο android 5.99 εχει!!

Παντα ηταν paid,το monder compat!

Το asphalt 7,εχει 50% εκπτωση για 8 μερες.

Δημοσ.

Να αναφερω και καποια πραγματακια για το PLEX.

Εκτος του steaming,οταν ο server ειναι στο ιδιο μηχανημα,δεν χρειαζεται internet  ή συνδεση με το ρουτερ,για να παρακολουθησεις οτι θες απο  τη metro εφαρμογη του pc/laptop/tablet και επισης παιζει κανονικα τους Ελληνικους υποτιτλους!

Βγηκε στο store ή ακομη?

Η gameloft κανει παρτυ στο mobile gaming! :-D

τι εννοεις οταν ο server ειναι στο ιδιο μηχανημα?μπορεις να με εξηγησεις πως δουλευει?εγω πχ κατεβασα στο desktop το plex media server κ εβαλα τον φακελο μουσικη.απο την εφαρμογη του tablet μπορω να παιξω μουσικη αλλα μονο με ιντερνετ.γιατι?

Δημοσ.

τι εννοεις οταν ο server ειναι στο ιδιο μηχανημα?μπορεις να με εξηγησεις πως δουλευει?εγω πχ κατεβασα στο desktop το plex media server κ εβαλα τον φακελο μουσικη.απο την εφαρμογη του tablet μπορω να παιξω μουσικη αλλα μονο με ιντερνετ.γιατι?

Aν ο σερβερ(plex media server) ειναι στο ιδιο μηχανημα με την metro εφαρμογη,δε χρειαζεται internet για να παιξει αυτα που εχεις συγχρονισει με τον server.Αυτο ειπα και οχι το αντιθετο! :P

Για παραδειγμα:

Εχεις κατεβασει&εγκαταστησει το plex media server στο t100 και εχεις συγχρωνισει με το φακελο μουσικη στο t100,οταν ανοιξεις την metro εφαρμογη απο το t100 θα μπορεις να δεις και να ακουσεις την μουσικη,χωρις να ειναι συνδεδεμενο το t100 με το internet.

Αν ανοιξεις ομως καποιο αλλο pc/tablet/smarttv/smartphone και μπεις στην εφαρμογη του plex μπορεις να δεις&παιξεις αυτα που εχεις στο μηχανημα που εχει ο server(π.χ. το t100),αλλα θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενα ή σε logal δυκτιο και νομιζω και μεσο internet!

• Like 1
Δημοσ.

αυτο δεν προκειται να γινει.τι να τα κανω κ τα 2 στο ιδιο μηχανημα??την εφαρμογη την εβαλα στο tablet κ τον server στο desktop!οποτε χρειαζομαι ιντερνετ 1000% :D

Δημοσ.

αυτο δεν προκειται να γινει.τι να τα κανω κ τα 2 στο ιδιο μηχανημα??την εφαρμογη την εβαλα στο tablet κ τον server στο desktop!οποτε χρειαζομαι ιντερνετ 1000% :D

Ακριβως.

Απλα μπορεις να εγκαταστησεις και στο t100 το plex media server και ετσι στο desktop θα μπορεις να εχεις προσβαση στα media που συγχρονισες με το plex στο t100!

Εγω που εχω μονο στο t100(προς το παρον) τη μουσικη και τα video μου,ουσιαστικα την εφαρμογη την χρησιμοποιω σαν metro player που υποστηριζει ΟΛΑ τα φορματ και ελληνικους υποτιτλους!

Φυσικα εχω και την smarttv της samsung που υποστηριζει Plex,οποταν οτι εχω στο tablet μπορω να το βλεπω στην τηλεωραση με υποτιτλους,ευκολα και απλα(χωρις hdmi,wifi direct κ.τ.λ)!

Υ.Γ.Δε χρειαζεσαι ιντερνετ,αλλα να ειναι συνδεδεμενα ολα στο ιδιο local δυχτιο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...