StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αρκετά ποιο πρακτικό και περιεκτικό. Την απόκριση λίγο αν βελτιώσουν να φτάσει στα επίπεδα του Play και είναι κομπλέ. Απο εφαρμογές δε, κάθε μερα και καλύτερα, αν και έχει δρόμο ακόμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εχου βαλει δυνατοτητα πληρης εικονας για τα screen shot των εφαρμωγων! Παρα πολυ βοηθητικο! StigmaX, on 14 May 2014 - 1:44 PM, said: Αρκετά ποιο πρακτικό και περιεκτικό. Την απόκριση λίγο αν βελτιώσουν να φτάσει στα επίπεδα του Play και είναι κομπλέ. Απο εφαρμογές δε, κάθε μερα και καλύτερα, αν και έχει δρόμο ακόμα... Εχει καποιο προβλημα με την αποκριση? Εγω δε προσεξα κατι.Σε μενα ειναι μια χαρα αμεση και ακριβης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το Playstore μου φαίνεται πολύ ποιο γρήγορο σαν store. Αλλαγή εμένα δεν έγινε ακόμη btw... πέρασες κανένα update ή μόνο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 περασαν καμποσα updates σε μενα χθες και στο tablet και στο desktop!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 StigmaX, on 14 May 2014 - 6:06 PM, said:StigmaX, on 14 May 2014 - 6:06 PM, said:StigmaX, on 14 May 2014 - 6:06 PM, said: Το Playstore μου φαίνεται πολύ ποιο γρήγορο σαν store. Αλλαγή εμένα δεν έγινε ακόμη btw... πέρασες κανένα update ή μόνο του; Σε μενα φενεται πιο αργο to play και κυριως οτα κανει τα upadates, επιβραδυνει κατα πολυ και το os και κυριως το play,κατι που δεν συναντησα ποτε στα windows store! Κοιτα τα updates στο control panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/top-gear-race-the-stig/9d3821e5-0c5e-42b2-b5d3-585a4654a08b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Torrex Pro(Δωρεαν) για windows 8.x/Rt και Windows Phone 8.x με δυνατοτητα background Download torrents! Windows 8.1/RT Windows Phone 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 File Brick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 King's Bounty: Legions Only for x86/x64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ωραιο φενεται ektor!!το κατεβασα κ θα το δω αργοτερα!!thx φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τιποτα,απλα οτι καινουριο βλεπω,ενημερωνω! Αυτο που με χαλασε,ειναι οτι δεν υποστηριζει και arm soc(windows RT),μια εφαρμογη που ειναι και στο android/ios/wp! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αντε να βγουμε περισσοτερα παιχνιδακια.πιστευω ειναι το μονο που λειπει απο το windows store!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 H μεγαλη ελειψη,πραγματι ειναι τα παιχνιδια,αν και τα νεα παιχνιδια σιγα σιγα θα περναναι και στο windows store! Ηδη μεγαλη μεριδα που χρησιμοποιει το windows store,δεν προερχεται απο tablet χρηστες και ετσι οι developers θα αρχισουν να καταλαβαινουν οτι οι υποψηφιοι πελατες ειναι πολυ περισσοτεροι απ'οτι υπολογιζουν με βαση τα ποσοστα των windows tablets! Amazing Mahjong: Zen (Only for x86/x64.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Notifications.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Adobe Revel (Only for x86/x64.) http://www.adoberevel.com/apps/revel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα