alextrela172 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και ΝΑΙ βρεθηκε και το πρωτο Metro Player που ρυθμιζεις το aspect ratio και εχει Fit mode! Official Metro app του GOM Player Description GOM Player Windows 8 Officially Released! Supported Formats: avi, mp4, wmv, mkv…etc. We keep the concept of PC version GOM Player’s simplicity and release it on Windows 8 App! You can simply apply subtitles and use media library management on your tablets too! Features Officially supported formats: avi, mp4, wmv, mkv, mov, flv. Supporting external subtitles such as smi and srt. It’s possible to use file management such as deleting , coping and moving your files within the app. Touch interface and keyboard shortcuts are both supported. (arrow, space, [Z], [X], [C]…etc. are same as PC version of GOM Player) Rotate, mirror, change of video size and ratio, subtitle synchronization are supported. Multiple soundtracks playback are also supported. * SPOILER * Θα τον δοκιμάσω.Για να δούμε.Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Θα τον δοκιμάσω.Για να δούμε.Sent from my iPad using Insomnia Δοκιμαστο και πες μας τι παιζει και τι δε παιζει,γιατι αυτο το μηνα πρεπει να την βγαλω με mobile internet και δε με περνει για πολλα κατεβασματα και δοκιμες!
alextrela172 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκιμαστο και πες μας τι παιζει και τι δε παιζει,γιατι αυτο το μηνα πρεπει να την βγαλω με mobile internet και δε με περνει για πολλα κατεβασματα και δοκιμες! Τον δοκιμασα στο Pro 3 και εχει κανονικα full screen mode Καλιο αργα παρα ποτε! Τζαμπα αγορασα τον power media player 12.5 ευρω που για κλοτσιες ειναι Edit:Δεν ξερω γιατι αλλα ενω διαβαζει srt δεν υποστηριζει ελληνικα(ιερογλυφικα μου δειχνει ενω σε bsplayer-vlc desktop ειναι στα ελληνικα) Παντως εξ αρχης μου εβγαλε full screen mode στην δευτερη ταινια που δοκιμασα,και μονο στην πρωτη με manual χρηση. Παντως εχει πλουτο ρυθμισεων για αρκετες λειτουργιες. Και το UI και αυτο ιδιαιτερα φιλικο. Χωρις υπερβολη μαλλον ο κορυφαιος touch media player σε windows. Τωρα τα ελληνικα δεν ξερω γιατι δεν μου τα εμφανιζει. θα δοκιμασω αργοτερα και σε αγγλικα αν νορμαλ η οχι και σε αλλα βιντεο εξισου. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με τους υποτιτλους εχει το κλασσικο θεμα που εχουν πολλα metro players που μερικα τα αναγνωριζουν και καποια αλλα τα δειχνουν κινεζικα ή ιερογλυφικα! Το θεμα ειναι οτι σε μια σειρα ή ενα εργο,μπορει να κατεβασεις 2 υποτιτλους και ο ενας να ειναι 80KB και ο αλλος 130KB και παντα αυτος που ειναι μεγαλυτερο να τον διαβαζει κανονικα και το μικροτερο ιερογλυφικα.Ακομη δε καταφερα να καταλαβω το γιατι! Το srt αρχειο ειναι 59KB. Το srt αρχειο ειναι 45KB. Μονο 3 metro video player(δε ξερω για το power media player) αναγνωριζουν ολους τους ελληνικους υποτιτλους σωστα.Plex,VideoBox Player και ο player του torrex. Παραδειγμα. Ελπιζω να το φτιαξουν σε καποια φαση,γιατι στη desktop version τους,ειναι ολα οκ! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς όπως την δεύτερη εικόνα μου τα έδειχνε. Ο Power media player παίζει άψογα τους ελληνικούς υπότιτλους,αλλα η έλλειψη σε aspect ratio επιλογή ειναι τραγικό για μια paid εφαρμογή και μαλιςτα απο εταιρία-developer με δεκάδες τίτλους software που εχει κυκλοφορήσει. Θα το δοκιμάσω και με μεγαλύτερο σε μέγεθος υπότιτλο srt αν αναγνωρίσει τα ελληνικά κανονικά. Πάντως εως σήμερα ο GOM ειναι ο πιο ολοκληρωμένος για touch χρηςη και μου άφησε αριστη εντύπωση με αυτήν την πρώτη εκδοςη. Ελπίζω να ασχοληθούν για περαιτέρω βελτίωση και ολα τα αλλα τα πετάω στο κάδο.
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα για την πειρα που εχουν η VLC και η Cyberling ειναι απαραδεκτες οι εφαρμογες που εχουν βγαλει για το metro και ειδιως η cyberlink που εκτως απο το οτι το app ειναι paid και πανακριβο,θελει να πλασαρει την συνδομητικη υπηρεσια της,θα επρεπε η εφαρμογη να ηταν μετα απο τοσο καιρο,σχεδον τελεια για να τραβηξει κοσμο! Η VLC εχει βελτιωσει καπως την εφαρμογη της,αλλα κινηται πολυ αργα και σε σχεση με την Cyberlink,Plex και τη Gom,πασχει σε δυο σημια.Και στους υποτιτλους(το γνωστο θεμα) και η ελληψη aspect ration,ενω οι αλλες δυο μονο σε ενα . Στεκομαι σ'αυτες της 4εις γιατι δεν ειναι καποιες τυχαιες εταιριες,αλλα εχουν χρονια που ασχολουνται με τα media και σιγουρα περιμενω και απο τις 4εις κατι καλυτερο! Τωρα στο θεμα aspect: Εκτος απο το Gom player,προς το παρον,ΟΛΑ τα metro players δε το υποστηριζουν. Φυσικα εγω με το t100 μονο στις ταινιες χρειαζομαι αυτη την δυνατοτητα,γιατι οι σειρες φιξαρουν σωστα. Στους υποτιτλους: Oι players που παρουσιαζεται το συγκεκριμενο θεμα,δυστυχως δε ξερω αν ο developer το αντιλειφθει και το διορθωσει,γιατι αν συμβαινει μονο στα ελληνικα ή σε 2,3ης μονο γλωσσες,μπορει να μην το παρουν χαμπαρι. Η προσωρινη λυση ειναι με το bs που κατεβαζω τους υποτιτλους,κατεβαζω οσο πιο πολλους γινεται και επιλεγω αυτο που παιζει σωστα,δλδ το αρχειο με το μεγαλυτερο μεγεθος. Προσωπικα. Εχω αφησει τους εξης players: plex videobox player gom vlc MX player pressplay video k-lite motoplayer εγκατεστημενους μονο για να παρακολουθω την πορεια τους. Τους 3ης πρωτους τους εχω στην αρχη της startscreen γιατι τους χρησιμοποιω,ενω τους υπολοιπους στο τελος,μαζι με αλλα apps για τεστ.
alextrela172 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ο VLC εχει ένα αρνητικό επιπλέον κληρονομιά απο την desktop μεριά. Ειναι battery hanger. Εγω προσωπικά κρατάω το power DVD και το GOM σε touch και bsplayer,kmplayer και VLC σε ντεσκτοπ. Μια άλλη απαράδεκτη εφαρμογή εινςι το tunein radio. Εδω και 2.5-3 έτη ειναι παρατημένη στο έλεος του θεού. Αξιόπιστη ειναι ακόμα και σήμερα,αλλα το ui,παραμετροποίηση εινςι πραγματικά άθλιο. Ειναι τραγικοί να μην βγάλουν μια αναβάθμιση. Και δεν εχω βρει κατι αλλο σε touch. Sent from my iPad using Insomnia Αυτό το έχεις δοκιμάσει καθόλου; http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/slacker-radio/bd964815-8620-4a05-abf9-ad1f87f68027 Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Replay 0.99 Free (100% off) for 10 more days Μια άλλη απαράδεκτη εφαρμογή εινςι το tunein radio.Εδω και 2.5-3 έτη ειναι παρατημένη στο έλεος του θεού.Αξιόπιστη ειναι ακόμα και σήμερα,αλλα το ui,παραμετροποίηση εινςι πραγματικά άθλιο.Ειναι τραγικοί να μην βγάλουν μια αναβάθμιση. Εδω εχω ακριβως αντιθετη εμπειρια μαζι σου και ειναι το προγραμμα που ειναι ανοιχτο την περισσοτερη ωρα στο t100. Ενω στο nexus 7,αντιμετοπιζα ενα καρο θεματα με τους Κυπριακους σταθμους που ακουω,στο t100,εχω πολυ περιορισμενες περιπτωσεις που θα μου κανει νερα και αυτο διορθωνεται σε μερικα δευτερολεπτα! Το ui ειναι αθλιο και χαοδες και στις δυο πλατφορμες,απλα βρηκα οτι ηθελα,τα ερηξα στα favourites και ξεμπερδεψα! Αυτο που ενδιαφερει ειναι να δουλευουν οι σταθμοι σωστα και προς το παρον ειμαι οκ σ'αυτο! Σκεψου στο android οταν ενας σταθμος δε επαιζε,δεν ειχα ουτε καν την εναλλακτικη του browser γιατι οι μισοι κυπριακοι σταθμοι,παιζουν απροβληματηστα μονο σε Silverlight.Ευτυχως τους τελευταιους 3 μηνες αρχισαν και φτιαχουν και το flush player τους και ψιλο φτιαχνει η κατασταση! Αυτό το έχεις δοκιμάσει καθόλου;http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/slacker-radio/bd964815-8620-4a05-abf9-ad1f87f68027Sent from my iPad using Insomnia Οχι γιατι ακουω μονο κυπριακους σταθμους και 1,2 ελληνικους!
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μετα απο το VLC,εφτασε και το MX Player σαν Universal app! Ειναι σε 0.1 Ver.,αυτο σημαινει οτι ειμαστε στην πρωτη Beta φαση! Υπαρχουν πολλα κρασαρισματα και σε πολλους δεν μας ανοιγει.Το εκανα install και απλα θα παρακολουθω την εξεληξη του. Θα ενημερωσω,οταν εχουμε καποια εξεληξη μετα απο καποια updates της εφαρμογης. Αφαιρεθηκε απο το store.Προφανως καταλαβαν οτι δε δουλευε και το κατεβασαν να μην τους μεινουν τα αρνητικα reviews και η χαμηλη βαθμολογια! Ελπιζω να τα λυσουν συντομα και να το ανεβασουν σε λειτουργησιμη κατασταση!
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 The Coloring Kids$2.99 Free (100% off) until 1/31/2015
ektor7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Gameloft Games Δεν το βρισκω ακομη στον browser και δεν ξερω αν ειναι και Asus exclusive.
ektor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Synthesizer Keyboard (Universal app) €7.99 Free (100% off) until 2/15/2015
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) O developer του Torrex pro&Lite εχει αφαιρεσει ολα τα Torrex Surface Edition Pro&Lite και στη θεση τους εχει προσθεση την free εκδοση Torrex Surface Edition New Features Background downloading Streaming: you can immediately start to watch a movie or listen to music without waiting for download completion Built-in player: you can watch the downloaded media content without switching to another application Download any torrent files Download magnet links Background music playback Snapped mode Share contract Εχει ολες τις δυνατοτητες του Torrex Pro εκτος του οτι δεν ειναι Universal app. Update: ΤΕΛΟΣ ΤΟ FREE. Οποιος προλαβε,προλαβε! Τωρα ειναι Paid. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μια καινούργια εφαρμογή πλοήγησης για τα Windows Tablet http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/maps-pro/afe19081-5161-4399-8850-06c9a858a072
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα