alextrela172 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τελικά κατεβάζει όντως σε standby κατάσταση η ανάλογα τα κέφια της εφαρμογής Διότι σκέφτομαι να την αγοράσω για κινητό που βγαίνει και πιο φθηνά και να την έχω και στο tablet.
ektor7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τελικά κατεβάζει όντως σε standby κατάσταση η ανάλογα τα κέφια της εφαρμογής Διότι σκέφτομαι να την αγοράσω για κινητό που βγαίνει και πιο φθηνά και να την έχω και στο tablet. Ξεχαστικα και δε το ξανα δοκιμασα! Θα δοκιμασω και αποψε,να βεβαιωθω!
ektor7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τελικά κατεβάζει όντως σε standby κατάσταση η ανάλογα τα κέφια της εφαρμογής Διότι σκέφτομαι να την αγοράσω για κινητό που βγαίνει και πιο φθηνά και να την έχω και στο tablet. Εχω ξανακανει τεστ. 1.Ξεκινησα το κατεβασμα ταινιας 3.7gb και αμεσως εριξα το tablet σε sleep mode.Δε ηταν στη πριζα το tablet. Μετα απο 5ωρες που το ανοιξα,δεν ειχε καταβασει σχεδον τιποτα. 2.Το βραδι,το ιδιο αρχειο,το αφησα να κατεβασει 200mb και μετα το εριξα σε sleep με το tablet να φορτιζει. Το πρωι που το ανοιξα,η ταινια ειχε κατεβει. Τωρα επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει,δλδ αν ειναι οτι το αρχειο δεν ειχε ξεκινησει καλα το κατεβασμα γι'αυτο την πρωτη φορα σταματισε το κατεβασμα ή επειδη δεν ηταν στην πριζα,ειναι κατι που θελω να το ξανα τεσταρω! Το γεγονος οτι το βραδι που το αφησα να φορτιστει,μου κατεβασε την ταινια,ειναι θετικο για μενα.
alextrela172 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Earth 3DΕξαιρετική εφαρμογή,την έχω εδω και κανά χρόνο σε iOS όπου ένα μικρό διάστημα την είχε δωρεάν και την τίμησα.Ελπίζω να βγει και στα windows αντίστοιχη προσφορά.
ektor7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Στα 3.99 το torrex pro για 7 ωρες ακομη!!!
alex2539 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι 4 ευρω στο ελληνικο store και 4 δολλαρια στο Αμερικανικο. Και δυστυχως δεν μπορω να αγορασω απο το Αμερικανικο, πρεπει να αλλαξω παλι το region σε Ελλαδα. Ξερει κανεις κανενα κολπο?
ektor7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 UPDATE: Στα 3.99 το torrex pro για 7 ωρες ακομη!!! Screenshot (366).png Στα 3.99(50% off) για 4 μερες ακομη!
ektor7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Order & Chaos Online (XBOX) World at Arms - Wage war for your nation! Get XBOX Live. Metro Commander (Lite&Pro) Απο τον developer του torrex Lite&Pro(Finebits OÜ). File&cloud manager με επιλογη classic(desktop) και touch mode! Description: Metro Commander is an orthodox file manager which allows you to manage your files and folders from within the Modern Windows UI interface.Easily create, open, preview, rename, copy, move, delete, search and share files and folders.Browse your documents faster with navigation buttons (back, forward, up), thumbnail previews, shortcuts to your Images, Music and Videos folders and the ability to add shortcuts to your favorite folders.Manage your online files by logging into your OneDrive account. Features: Dual-pane interface to easily copy, move, create, rename or delete files and folders Opening and extracting files from archives* (RAR, ZIP, 7z, ZipX, ISO, BZIP2, GZIP, TAR, ARJ, XZ, CAB...) Built-in viewer and media player (doc, docx, rtf, jpeg, png, bmp, gif, tiff, mp3, wma, m4a, aac, wav, ac3, avi, 3gp, wmv, mp4, m4v, mov) Adding folders to Favorites and pinning them to the Start Screen Quick and convenient browsing of files and folders Audio playback in the background Share file support to other apps Search for files and folders Snapped mode support Thumbnail previews Video and image preview Bulk operations Support for multiple selections Themes and backgrounds, Bing wallpaper OneDrive access Dropbox access* Operating with the system Clipboard (copying to the Windows Explorer) Autorun when inserting portable devices and flash drives Hotkey commands * - Available for extra fee 1
alex2539 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να μπω στο store. Μενει συνεχεια στην πρασινη οθονη και δειχνει το κυκλακι να φορτωνει. Καμια ιδεα? Edit: το ελυσα με αυτο https://www.dvdheiden.nl/2014/05/12/windows-8-store-hangs-on-loading-screen/ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από alex2539 1
ektor7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι 4 ευρω στο ελληνικο store και 4 δολλαρια στο Αμερικανικο. Και δυστυχως δεν μπορω να αγορασω απο το Αμερικανικο, πρεπει να αλλαξω παλι το region σε Ελλαδα. Ξερει κανεις κανενα κολπο? Θελει να δηλωσεις στο account σου, πραγματικη διευθυνση στην αμερικη και μετα μπορεις να αγορασεις μεσο του pay pal λογαρια σμου σου,αλλιως θα χρειαστεις και αμερικανικη καρτα! Βασικα οταν εισαι με ελληνικο region,εχει ελληνικο store και στο account περνας την ελληνικη διευθυνση.Οταν αλλαξεις region(usa) αλλαζει το store,αλλα για να αγοραζεις απ'αυτο θα πρεπει να περασεις στο account του us store αμερικανικη διευθυνση. Ετσι οταν αλλαζεις region&store στο account θα εμφανιζεται η διευθυνση της χωρας του store και απλα εχεις την ιδια καρτα,αν προσθεσεις τον pay pal λογαριασμο σου! Εγω εχω στο Ελληνικο,στο Κυπριακο,στο Βουλγαρικο,στο Αγγλικο και μ'αλλον πρεπει να προσθεσω και το αμερικανικο. 1
alex2539 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εχω δηλωσει και στο store και στο paypal αμερικανικη διευθυνση και τηλεφωνο αλλα και παλι δεν μπορω να αγορασω σε δολαρια, παιρνω κσποιο error.. Πιο ειναι πιο φθηνο απο ολα αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα