leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γεια χαρά παιδιά, Μετά απο αρκετό καιρό πέρασα στον υπολογιστή του γραφείου τα Windows 7! Αν και apple fan, η αλήθεια είναι οτι πραγματικά είναι υπέροχα!! Ξεκίνησα να εντελώς τυχαία έμεινα εδω και 2-3 μέρες με internet explorer 10. Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε αρκετα και λέω να μείνω με αυτόν! Υπάρχει κάποιο αξιόλογο adblocker για τον explorer ή θα αναγκαστώ να πάω σε firefox? Εσείς τι προτείνετε;; Τέλος κάτι must -do για windows 7? Ευχαριστώ! ΥΓ: Εχω τα ultimate x64 σε σύστημα με Xeon επεξεργαστή!
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Βασικά άποψη μου ειναι να μην ασχοληθείς με internet explorer δες τον firefox ή chrome ή καλύτερες δοκίμασε τους ολους και δες ποιο σου αρέσει / βολεύει 1
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γιατι το λές αυτό; Τσουλάει πολύ ωραία ο explorer o 10! Παραδέχομαι οτι ο 8 ήταν απλά αίσχος, αλλα ο 10 είναι ωραίος!! Τα τελευταία 6+ χρονια ο βασικός μου browser ήταν ο firefox, απλά μετα απο καιρό βαραίνει αρκετά...
vaiosgtr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ειναι ακομα καινουργια και σου αρεσουν. σε λιγο καιρο που θα αρχησουν τα προβληματα θα ξαναγυρισεις στα mac.
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω εμενα δεν με βολεύει καθόλου ο explorer και εχω δοκιμάσει και τους 3 ειναι βασικά καθαρά τι σε βολεύει
Gtr34 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εχει βγει στα 7 και ο ie 11 , ειναι ακομα ποιο σβελτος . Υπαρχει το γνωστο adblock plus για ie , δεν υπαρχει στα addons ομως θα πρεπει να το κατεβασεις απο την σελιδα του και να το κανεις install.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μόλις πέρασα τον 11!! Πολύ καλός όντως! τωρα θα ψάξω για το adblock, ελπίζω να κάνει δουλειά!
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Στο θέμα του φυλλομετρητή ο καθένας βάζει ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα και τον βολεύει.Εγώ 3 χρόνια τώρα χρησιμοποιώ opera αν και κατά καιρούς έχει σκαμπανεβάσματα
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει firefox σε 64bit?? edit: Υπάρχει αλλα δεν το κόβω και πολύ official....
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει firefox σε 64bit?? edit: Υπάρχει αλλα δεν το κόβω και πολύ official.... Δεν υπάρχει οfficial , παίζουν καποις εκδόσεις αλλα ειναι beta / alpha version κτλπ
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τελικά κατέβασα τον firefox ρε παιδιά αλλα σαν κάθε τι open sοurce, καταναλώνει πολύ μνήμη..Βλεπω απο το task manager firefox vs I.E στο google και τα 2! Firefox: 368.048K IE 11: 38.648K
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν έχεις ανοιχτά πολλα tabs καταναλώνει περισσότερη μνήμη
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δυστηχως αυτές οι τιμές είναι σε ίδια ακιβώς tabs μεταξύ explorer & firefox! :shock:
cabdik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 η αληθεια ειναι οτι ενω ο firefox θεωρειται, ισως, ο πιο customisable browser, το προβλημα ειναι οτι καταναλωνει αρκετη μνημη. και οσο πιο πολλα προσθετα του βαζεις, τοσο αυξανει και η μνημη. ειναι κατανοητο, εως ενα βαθμο...! ο chrome απο την αλλη ειναι πιο "ελαφρυς" και σβελτος, αλλα δεν εχει την ευελιξια στα προσθετα, που εχει ο Firefox. για τον ΙΕ 11 διαβαζω καλα λογια, αλλα επειδη εχω βολευτει με chrome, δεν τον εχω χρησιμοποιησει αρκετα, ωστε να εχω αποψη..! παντως, για να ερθουμε στην ουσια (7αρια), εγω 3 χρονια τωρα στο ιδιο συστημα, δεν εχω προβληματα. ουτε απροσμενα freezαρισματα, ουτε Blue screens. αυτο που εχω καταλαβει, παντως, αυτα τα χρονια που χρησιμοποιουμε 7-64bit, ειναι οτι αν τα "συντηρεις" σωστα και δεν τα "κακομεταχειριζεσαι", δουλευεις μια χαρα, χωρις προβληματα.
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 η αληθεια ειναι οτι ενω ο firefox θεωρειται, ισως, ο πιο customisable browser, το προβλημα ειναι οτι καταναλωνει αρκετη μνημη. και οσο πιο πολλα προσθετα του βαζεις, τοσο αυξανει και η μνημη. ειναι κατανοητο, εως ενα βαθμο...! ο chrome απο την αλλη ειναι πιο "ελαφρυς" και σβελτος, αλλα δεν εχει την ευελιξια στα προσθετα, που εχει ο Firefox. για τον ΙΕ 11 διαβαζω καλα λογια, αλλα επειδη εχω βολευτει με chrome, δεν τον εχω χρησιμοποιησει αρκετα, ωστε να εχω αποψη..! παντως, για να ερθουμε στην ουσια (7αρια), εγω 3 χρονια τωρα στο ιδιο συστημα, δεν εχω προβληματα. ουτε απροσμενα freezαρισματα, ουτε Blue screens. αυτο που εχω καταλαβει, παντως, αυτα τα χρονια που χρησιμοποιουμε 7-64bit, ειναι οτι αν τα "συντηρεις" σωστα και δεν τα "κακομεταχειριζεσαι", δουλευεις μια χαρα, χωρις προβληματα. Τα 7αρια είναι απλά υπέροχα! Σοβαρά! Τρομερή δουλεια και θυμίζει πάρα πολυ τα Mac. Δηλαδή δουλεύουν απροβλημάτιστα χωρις να με ζαλίζουν για βλακείες ή με κολλήματα όπως τα 7αρια! Εν τέλει έβαλα αναγκαστικά firefox για το σιτε του πανεπιστημίου μου, δεν υποστηρίζει τον ΙΕ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα