validcode Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω έναν επεξεργαστή γενιάς i7 κλειδωμένο και να χρησιμοποιήσω αυτήν εδώ την μητρική.asus h81m-k http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523166. Ο λόγος που επιλέγω αυτήν είναι γιατί δεν κάνω overclock,sli,crossfire και επίσης όλα τα slots που έχει ram,sata,usb2,3 μου φτάνουν και είναι αρκετά για την δουλειά που θέλω τον υπολογιστή. Ανησυχώ όμως λίγο μήπως μου κατεβάζει την επίδοση του cpu η της gpu που θα χρησιμοποιήσω γιατί είναι λίγο φτηνή σε τιμή και επίσης αν θα έχω προβλήματα γείωσης όπως είχα στην προηγούμενη μου. Προβλήματα γείωσης εννοώντας θόρυβος στης usb μεταφορές. Αν κάποιος έχει την ίδια και έχει συνδεδεμένο audio interface και δεν έχει κάποιο πρόβλημα θορύβου στα ηχεία του θα με βοηθήσει πολύ αν το γνωρίζω αυτό.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ε οχι δεν θα επηρεαζει την ταχυτητα κατι τετοιο δεν ισχυει.. αλλα καλυτερα παρε κατι με 4 θεσεις για ραμ τουλαχιστον για μελλοντικο update..
validcode Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 2 ram slots μου είναι αρκετά παρόλο που έχω 4gb συνολικά. Δεν σχεδιάζω για αναβάθμιση άλλα αν χρειαζόταν για κάποιο λόγο μπορώ να βάλω και 4gb + 4gb που πάλι μου είναι υπέρ αρκετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα